לאט לאט
קודם כל שטראוס. נראה לי שיש לך איזו אג'נדה נגדו שהחלטת לצאת כנגד המוסיקה שלו במילים כ"כ חריפות, שאגב, לא מוסיפות לא שום כבוד. יכלת להסתפק בלומר שהמוסיקה שלו רועשת ולא מדברת אל ליבך, אבל לחזור כ"כ הרבה פעמים על ביטויים כ"כ מתלהמים עד כדי יבוא כינויים מעליבים של בעלי חיים וטיפוסים שליליים. ולעניין שלא המקום לדון בו....זיעה מסריחה אצל גברים ונשים באותה מידה, ואילו אני לא דיברתי על ריחות, אלא על לכלוך שהיה זרוק על הרצפה. לזרוק טינופת כזו על הרצפה מעיד על בהמיות וחוסר תרבות, אבל כאמור, זה לא בדיוק המקום. את מדברת על הרעש שזכרים מקימים? בואי ואספר לך מקרה אחר. 4 שנים למדתי בתיכון, שנתיים בכיתה רגילה ושנתיים במגמה. המגמה היתה ספרות וצרפתית. בכיתה היינו 4 בנים וכ-30 בנות, אבל הבנות לא היו כאלה שקטות ומנומסות כפי שאת אולי מנסה לרמוז על המין הנשי. כל שאלה וכל שיחה משותפת היתה מתנהלת בצרחות וצווחות מבעיתות. אגב, אפשר גם לראות את זה בכיתות הומוגניות. כשבן לא מבין משהו בזמן השיעור הוא שואל בשקט, כשבת לא מבינה משהו היא שואלת בצעקות. ראיתי את זה יותר מדי פעמים בתיכון ובאוניברסיטה. וכפי שסיימתי את הודעתי הקודמת בנושא זה - אין לך שום תשובה עניינית, את פשוט נהנית לירות צרורות של העלבות שאין להן שום קשר למציאות, ובסופו של דבר, אני מוכרח לומר, מציגות אותך בצורה מאוד לא מחמיאה או אינטיליגנטית.