משהו נחמד למשועממות
^^

adiozery101

New member
משהו נחמד למשועממות ../images/Emo6.gif ^^

חחח אני מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה
עניתי על זה בפורום של פול אאוט בוי וזה היה נחמד
איך הכרת את מקפליי? כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? מה השיר הראשון ששמעת שלהם? מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? יש לך דיסקים שלהם? [אם כן, איזה?] את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? מה הקליפ האהוב עליך? מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? יש לך פוסטרים של מקפליי? [אם כן כמה?] איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?

yael0000

New member
עונה../images/Emo211.gif

רק חבל לפתוח חדש...אניווא י איך הכרת את מקפליי? ראש 1 כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? אוגוסט 06 מה השיר הראשון ששמעת שלהם? אוביוסלי מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? סיילנס איז א סקארי סאונד האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? אממ מהפורום... יש לך דיסקים שלהם? יש לי דיוידים [אם כן, איזה?] הדיוידי של וונדרלנד והדיוידי של הGH את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דאגי... מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? כן, 18.10.07-BEST DAY EVER מה הקליפ האהוב עליך? אממממ אני חושבת שפריידי נייט ואממ יו גוט אפרינד מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? חלקיחם מאוביוסלי איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? אף קליפ
יש לך פוסטרים של מקפליי? לא! [אם כן כמה?] איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] כלום? איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? לוח שנה איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? שום שיר? מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? סיילנס איז א סקארי סאונד איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? וונדרלנד מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?לוקחת אותם לשיחים (במידה וזה דאגי) מצתלמת איתם האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]כן וואוו היו הרבה, אני לא זוכרת. אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? דאגי, אותו את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אף אחד, אני לא כשרונית, חבל להרוס את הלהקה. באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?ב3 הראשונים מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? מזילה דמעות ואומרת לעצמי, נו לפחות הייתי בהופעה שלהם ומעלה חיוףך על פניי. האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כן מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? סאקס הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? לא עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? אני לא חושבת שאני גרמתי לזה, אולי רק עודדתי את זה את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? כלום. זאת בדיוק הבעיה שלא עשיתי כלום.

dougie10

New member
עוננההה

-איך הכרת את מקפליי? מייספייס (ממזמן כבר שנתיים ומשו) -כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? שנתיים ומשו לא זוכרת תאריך -מה השיר הראשון ששמעת שלהם? פייב קולורס.... -מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? השיר הראשון ששמעתי למרות שהוא לא כזה מושלם -האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן אני הדבקתי אותן....בבצפר...בחוג... -יש לך דיסקים שלהם? כן. וגם DVD -[אם כן, איזה?] די וי די-GH וכל הדיסקים חוץ מ motion in the ocean -את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? כולם -מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? לא.=[..אבל שנה הבאה אמא שלי הבטיחה לי לטוס :) -מה הקליפ האהוב עליך? אני חושבת שפריידי נייט -מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? פייב קולורס... -איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? וואוו מלא....ב mtv hits ושהייתי בלונדון ב-box -יש לך פוסטרים של מקפליי? כן מלאא... -[אם כן כמה?] יותר מ 20 -איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] הכנתי לי קלסר....בלוקר יש פוסטרים ומדבקות למחברות... -איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? DVD ,דיסקים ופוסטרים... -איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? one for the radio -מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? לא זוכרת זה היה מזמן -איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? וונדרלנד -מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? מבקשת חתימה מחבקת אותם ומצטלמת איתם...ואותם גם בלעדי שתהייה לי תמונה בלעדית -האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן מלא פעמים היו מלא....אז אני לא זוכרת. -אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מדאגי\דני\טום ....את הגיטרה... -את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? ברור שאף אחד!! -באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? במקום הראשון! -מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? בוכה כמו תינוקת ומתפללת שיהייה מופע ייחוד מתישהו -האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? ברור....גם הם שומעים אותם....נגיד שנוסעים לטיול עם האוטו בדרך עד שמגיעים שומעים מקפליי.. -מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אחותי אוהבת אותם אבל היא סתם מחרטטת -הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? כן....2 חברות מבצפר ו- 4 מהחוג -עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? כן ,חברה שמרוב שאני חופרת לה עליהם היא שונאת אותם -את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי.. ;] -מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? כל מה שיגידו חוץ מלמות בשביל זה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אומנות השרשור ../images/Emo27.gif

לא בקטע של ביצ'יות, אבל זה חוזר על עצמו...

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifנהנה שלי ^^.

איך הכרת את מקפליי?חברה שלי מאוד אוהבת אותם והיא השמיעה לי שיר שלהם P=
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? יותר משנה |: אני לא ממש סופרת כן?XD
מה השיר הראשון ששמעת שלהם?נראה לי That Girl
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?Not Alone
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן P:
יש לך דיסקים שלהם? צרובים |:
[אם כן, איזה?] את כולםXD
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דנייייייייייי%$@
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? בחופש הזה אעא
מה הקליפ האהוב עליך? פליז D=
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?נראלי פריידיי נייט XD
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?את כוווולם בהיטס ^^
יש לך פוסטרים של מקפליי?כן P:
[אם כן כמה?] 6 גדולים של כולם ו2 גדולים של דני, והמון כתבות כאלה קטנות XD
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] לא עשיתי O:
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?הדיוידי, פוסטרים, דיסקים, כתבות
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? וואן פור דה רדיו?XD ופעם גם שמעתי בTNT את בייביס קומין בק אם זה נחשב
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? שי לפט מי ^^.
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?מושן
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? הייתי מבקשת להצטלם, וחתימות, ואחרי זה הייתי מתעלפת |:
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] המווווווון לא זוכרת XDDD
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? הייתי מבקשת מדני שיתחתן איתי |:
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אף אחד
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? 1 דה?XD
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?מתאבדת. [NOT]
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? בטח ^^.
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? שהם אחלה
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? כן
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? עיצבנתי הרבה אנשים אבל זה לא שהם הפסיקו לאהוב את מקפליי
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?דני ודאגי
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? וואי, אין סוף של דברים מטורפיםXD

talosh1234

New member
../images/Emo41.gifעונה

איך הכרת את מקפליי?דרך אחותי. כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]?שנתיים בערך ... ב2006 מה השיר הראשון ששמעת שלהם?אמממ... אני חושבת שמשהו מהלאבום הראשון
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?that girl נראלי XD האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי?כן .. בזכותי ובזכות גילי מלא עכשיו אוהבים אותם
יש לך דיסקים שלהם?כן את כולם עד עכשיו.. האלבומים הכוונה .. סינגלים אינלי [אם כן, איזה?]Room On The 3rd Floor Motion In The Ocean Wonderland just my luck Greatest Hits את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]?דני
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?לא.. אבל בע"ה אני טסה אליהם
מה הקליפ האהוב עליך?אממ...כולם.. that girl אני חושבת ^^ מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?that girl
נראלי איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?הרבה יש לך פוסטרים של מקפליי?כן [אם כן כמה?]הרבה XD יותר מ12 אני חושבת איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] אממ.. עשיתי הרצאה .. וזה שעל כל השולחנות בבצפר כתוב מקליי גם אומר ? XD איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?דיסקים פוסטרים כתבות איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?לא נראלי שמעתי מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?חחח ידעתי את כולם !! אני ידעתי יותר מעכשיו XD עכשיו אני סתם סנילית איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?Wonderland וRoom On The 3rd Floor .. לגמרי
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?צורחת וקופצת עליהם XD האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]וואי מלאאאאאאאאא אבל אני כבר לא זוכרת .. אני זוכרת שאיזה שנה וחצי היה לי סיפרו בהמשכים על דני .. אבל עבר לי .. הייתי חושבת עליו כללללללל הזמן וממשיכה אותו בראש XD אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי?לנשק אותי
את דני !! את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?דני .. כי הוא מושלם
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?המקום הראשון .. תמיד
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?אני חושבת שבוכה .. באמת בוכה וברגש .. =[ אבל ממשיכה לשמוע אותם האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?כן
אמא שלי גם אוהבת את דני
הם ראו איתי את הדיוידיים שיש לי XD מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?אחי לא אוהב .. אחותי מחבבת.. חברים אוהבים בזכותי הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?כן מלא אנשים XD עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?כן
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?דאגי
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?הייתי עושה הכל חוץ מלפגוע במשפחה שלי וזה .. הכלללללללל

McGirl For Life

New member
חחחחח גמאני ככה

עם הסיפור בהמשכים בראש...XDDD אבל עם דאגי
ברצינות... חשבתי שאני היחידה שזה קורה לה

talosh1234

New member
חחח אני חושבת שלכל אחת מפה זה קרה

אצלי זה נגמר אבל XD כי קצת יירד לי מהם בגלל שהם לא עושים כלום..

McGirl For Life

New member
נממ.. אני ../images/Emo9.gif

איך הכרת את מקפליי?מהסרט אני והמזל שלי כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]?התחתלי לאהובאותם באוגוסט.. עכשיו כבר10 חודשים.. וואי איך הזמן טסס.... מה השיר הראשון ששמעת שלהם? 5CIHH מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?too close for comfort,ive got you האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי?נמ... לא ממש כולם מכירים אותם(בזכותי) אבל נמאס להם שאני חופרת אז הם לא בקטע... יש לך דיסקים שלהם?2 דיוידי [אם כן, איזה?]גרייטסט היטס, וונדרלנד את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהו שאתם אוהבים יותר]?דני ודאגי מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?לא מה הקליפ האהוב עליך?please please מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?פייי לא זוכרת...... איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?שום קליפ יש לך פוסטרים של מקפליי?יאפ [אם כן כמה?]5 נראה לי איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] דף עבודה באנגלית איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?פוסטרים, דיוידי איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?שום שיר מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?נראה לי שTCFC פחות או יותר איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?אין לי מועדף אני אוהבת את כולם (חוץ מגאסט מיי לאק שאותו פחות) באותה מידה מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?מבקשת להמטלם,חתימה, נשיקה, חיבוק, מדברת איתם מנסה לפתח קשר האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]כה... לא ממש זזוכרת אבל נראה לי שיותר מפעם אחת אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי?הייתי מבקשת מדאגי/דני נשיקה את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?אף אחד באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מקום ראשון!! בארור מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?בוכה, מנסה לאסוף הרבה דברים שלהם,שומעת שירים בלי הפסקה, עושה עצומות והפגנות שיחזרו האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? חח כה............. מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?אח שלי אוהב אותם, על כל השאר הם כבר נמאסו מהחפירות שלי, להורים שלי לא אכפת עם אני אתחתן עם אחד מהם.. הם אפילו מעודדים אותי לשלוח להם מיילים וליצור קשר העיקר שאני אעוף מהבית......
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?לצערי הרב לא עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?כה...........
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?דאגי מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?לא יודעת המון דברים... צניחה חופשית ממטוס, אכילת ג'וקים ועוד כל מיני

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאניניני ^^"

איך הכרת את מקפליי? חברה שלי הכירה לי אותם
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? בכיתה ח', אני בפורום בדיוק שנתיים חודש שזה פחות או יותר בזמן שהכרתי אותם
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? אני כבר לא זוכרת ><"
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? שוב, אני כבר לא זוכרת
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? נופ
יש לך דיסקים שלהם? נופ
[אם כן, איזה?] --
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? טומי
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? נופ
מה הקליפ האהוב עליך? נמנמ.. יש כמה, אני אוהבת את FN, IBO ו-BOPK
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? שוב לא זוכרת, אני אני חושבת שזה היה אובייסלי
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם
יש לך פוסטרים של מקפליי? ברור[1@#$%]
[אם כן כמה?] 7 [אבל יש כמה פוסטרים אותו הדבר]
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] לא.. עדיין |גבות|
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? פוסטרים נחשב?
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? לא שמעתי, לאאאא למה שישמיעו מקפליי בישראל
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? THNL
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? MITO
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? צורחת חזק מאוד
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן, ואני מעדיפה לו לספר |מסמיקה|
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? תיק חתום על ידם
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? נמנמ.. דני, הייתי מתה לנגן עם השאר ולנגן סולואים כמוהו
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? NO.1
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? עדיין שומעת אותם
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? דיי כן, כל פעם שיש אותם בהיטס אני צורחת והם יודעים שאני רואה את קמ
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? שהם הומואים, ולא במובן הטוב של המילה
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? נופ
אבל אני כישרונית להדביק אנשים באחים ג'ונאס ^^"
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? יותר מידי אנשים ><"
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? נמנמ.. אין מישהי ספציפי
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? כל מה שויקה עשתה ב'הישרדות'

sweet shir

New member
~מתחמקת מהתכוננות לכימיהXD~

איך הכרת את מקפליי? זכרתי שאמרו לי שהם חתיכים, ואז ראיתי תמונות שלהם בבלוג כפתורים וראיתי שהם באמת חתיכים, אז הורדתי ת'שירים. ^_____^ כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? כמעט שנתיים. מאוגוסט 2006. שזה יוצא.... שנה ועשרה חודשים? ^^ מה השיר הראשון ששמעת שלהם? לא זוכרת.. יש מצב שפייב קולורז או אול אבאוט יו. אבל בעיקרון אני ממש לא זוכרת XD מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? לודעת, אהבתי את כל השירים. אהבתי את הסגנון. האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן. יש לך דיסקים שלהם? כן. [אם כן, איזה?] ATGH וJML. את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? נראה לי שאת הארי. מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? הלוואי. מה הקליפ האהוב עליך? אולטרהויולט או פליז פליז. :) מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? אממ אול אבאוט יו. 99%. איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? את כולם. יש לך פוסטרים של מקפליי? כן. [אם כן כמה?] המוןהמוןהמוןהמון. איזה 10+ פוסטרים נטו ועוד המוווווון תמונות קטנות וגדולות. איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] פעם בשיעור לשון בשנה שעברה, שהמורה הכתיבה משפטים הפכתי אותם לדברים שקשורים למקפליי.
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? אין חוץ מכתבות, פוסטרים ודיסקים. איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אוביוסלי :) או שזה היה ד'ת גירל? לוזוכרת, בזארה בסנטר לפני שנה.
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? מאיפה אני זוכרת חח איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? שאלה קשה. נראה לי שוונדרלנד. מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? צווחת, ואז מבקשת חתימה/תמונה/מחבקת אותם. ישמצב שמתעלפת או משהו. חחחחחחח סתם. האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן, שהארי מת
, שאני פוגשת אותם ושאני מתנשקת עם דאגי נשיקה אדישהXD אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? את האמת על המיניות שלהם. חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם, אנערף. שיבואו לישראל D: את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? פעם הייתה לי תשובה מוכנה, אבל מאז הארי כבר התספר. XD (התשובה הייתה להיות הארי, לצבוע את השיער בחזרה לחום ולהזדיין עם דאגיXD) אמממממ נראה לי שדאגי. כי הוא יפה, ואני אסדר לו את השיער עם מחליק ואצלם תמונות למזכרת. ואז אלך אל הארי. אהמ.
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מקום ראשון. ולא בגלל המוזיקה, בגלל אין מה לעשות, הם חלק גדול מהחיים שלי. מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? לא יודעת. האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כן. מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אח שלי חושב שהארי חתיך חחחחחחחחחחחחחחחחח (הוא גם שומע מיקה XDDD). הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? כן, הרבה. עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? כן חח את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? אמ, נראה לי דאגי. מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? לא יודעת... באמת שלא.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif"בגלל המוזיקה........."

ברור שבגלל המוזיקה?? אע?? XDDDD איך לאא מקום ראשון יעני מלהקותתתתת ממוזיקהה XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifOMFG

איך הכרת את מקפליי?אממ הייתה לי חברה באיזה קומונה וראיתי תמונה של דאגי אז שאלתי אותה "מי זה החתיך הזהההההה?!?!" והיא אמרה לי ואז נכנסתי לפורום והתחלתי לשמוע שירים והתאהבתי
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]?לפני 3 שנים??
מה השיר הראשון ששמעת שלהם?אני חושבת.. ש..that girl או all about you
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?met this ghirl ו- ultraviolet
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי?אמממ בערך
יש לך דיסקים שלהם?לצערי לא
[אם כן, איזה?]--
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]?דנוש
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?...
מה הקליפ האהוב עליך?אממ עליי לומר all about you ו-i wanna hold you
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?5 צבעים
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?את..baby's coming back ו-sorry's....
יש לך פוסטרים של מקפליי?אהאאאאאא
[אם כן כמה?]מלאאאאא
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] הפרויקט שלי באנגלית
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?פוסטרים עבודה.. תמונות חחחחחחח לודעת
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?אפחד
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?that girl!
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?השני
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? מתלהבת ומבקת תמונה+חתימה ואומרת להם כמה מדהימים הם
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]מלאאא
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מדני, נשיקה
או תמונה חחחחחח מהממת
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?אפחדדדדדדד חס וחסה
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?הראשון
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?חותכת ורידים
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?ברורררר
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?שהם נחמדים
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?נופ
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?kinda
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?פעם אהבתי ממש את של דאגי ודני.. עכשיו את של הארי
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? ואוו לא יודעת |

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאיך אני מתגאה בפרוג'קט שלי באנגלי

Orange Sky

New member
לאאא ההודעה שלי נמחקה

תפוזבל מחק לי את ההודעה. וכתבתי אותה ממש בתחילת השרשור, שנייה אני חושבת. &*^%$#@&*^%$#@ שונאת את זה!!!!!!!!!!! טוב, שובXD איך הכרת את מקפליי? דרך שיר^__^ כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? לא הרבה זמן...ממש לאחרונה מה השיר הראשון ששמעת שלהם? נראה לי 5 קולרס...משהו מג'אסט מיי לאק מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? האמת התאהבתי בהם קודם כל בגלל הארי,דאגי,טום,דני, ורק אחרי זה כלהקת מקפליי האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? רק חברי אינטרנט יש לך דיסקים שלהם? לא לצערי [אם כן, איזה?] את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? הכי? קשה...דאגוש? דני..? אבל גם מרגיש לא נכון להוציא מפה את טום והאריXD מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? הם אי פעם היו בארץ ולא הייתי מודעת לכך? כי בחו"ל עוד אפילו לא הייתיXD מה הקליפ האהוב עליך? כרגע you've got a friend מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? הממ אולי that girl או טרנסילבניה..לא ידועXD איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? רק מה שהיה בסרט יש לך פוסטרים של מקפליי? לא)&*^%$# [אם כן כמה?] איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] כלום -עד כה!- איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? אהבה למקפליי?:) חח מוחשי אין כלום מחוץ למחשביקלה איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אממ וון פור דה רדיו ? אבל זה היה מוקלט (מרדיו 1) מה השיר הראשון של מקפליי שידעת בעל פה? איזה שאלות... איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? שאלות קשות.. מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? מתרגשת, הולכת אליהם, מודיעה להם שאני אוהבת אותם, מחבקת אותם *אבל מתה מבושה שאני עושה את זה* מבקשת להצטלם אם יש לי מצלמה, מודיעה להם שוב שאני אוהבת אותם. בוהה בהם? ואח"כ נכנסת לדיכאון שהם הלכו ממניXD האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] חלמתי שאני פוגשת את דאגי אבל קוראים לו דני, חלמתי שאני ושיר פוגשות את דני אבל קוראים לו דני, ואז בא דני האמיתיXD חלמתי שחברה שלי מפיצה ביוטוב קליפ שצילמו אותי יושבת יחד עם דני (חחח לא מובן ממש מה המטרה של זה) והאחרון שחלמתי שהם הוציאו שיר חדש, בסגנון של פור דה רדיו, מאז שעזבו את חברת התקליטים שלהם ועושים מוזיקה שהם יותר אוהבים, אז זה היה בסגנון כזה...הם הופיעו עם השיר בלייב והארי היה עם שיער מגולח, אבל השיר היה קאבר של שיר נורא מפורסם ואהוב (משהו קלאסיקה) בחלום ידעתי את השם של השיר, עכשיו אני לא זוכרת ובמילא אין שיר כזה במציאותXD אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מהארי ודאגי שיתנשקו? סתם לא הייתי מעיזהXD הייתי מבקשת שיחבקו אותי חח את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? לא בטוח שהייתי רוצה בכלל להיות בלהקה (כי אז לא הייתי כל כך מאוהבת בהם, נכון?XD) אבל אם חייבים......הארי, כי הוא יכול לחבק את דאגי ולגעת בו מתי שבא לו, ודאגי אוהב את זה:) באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? הממ קשה...לא ידוע...כרגע ראשון נראה לי מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? זה יהיה ...באסה..ומה כבר יהיה לי לעשות...פשוט באסה. האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? לא מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? שהם אימואים שאוהבים לצלם את עצמם ושטום שמן ומכוער ושהם בכלל לא יפים, ושאני לא יכולה לאהוב אותם בכלל כי אני לא יכולה להכיר אותם באמת הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? סאדלי, נו עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? חח גם לא את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? הממ..טום-לא אוהבת איך שהוא מתלבש, דני-בד"כ רואה אותו בלי בגדים, דאגי-מתלבש מעולה, הארי-לא זוכרת, נראה לי גם טוב. אבל אני אלך על דאגוש
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? אם היו באים לישראל, קונה כרטיס והולכת להופעה שלהם, מנסה ללכת למאחורי הקלעים (בידיעה שאני לא אפגוש אותם שם במילאXD אבל אולי אראה אותם וזה גם מספיק). אם בבריטניה - אם אני אסע לשם והם יופיעו אני בהחלט אלך. D:

למעלה