../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהכל כדי להתחמק מלימוד למתכונת במת
איך הכרת את מקפליי? ראיתי קליפים שלהם במהלך 2006 אבל ההתאהבות האמיתית קרתה בזכות ראש1 וכתבת השער שלהם אי שם בקיץ 2006.
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? ראו תשובה קודמת. משהו כמו שנה וחצי כבר.
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? אני חושבת שאוביוסלי.
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? BCB.
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? חברים קרובים לא, אבל גיליתי מישהי בשכבה שלי שממש חולה עליהם ויש לה פוסטרים/אלבומים/ועוד.
יש לך דיסקים שלהם? לצערי, לא
[אם כן, איזה?] ---
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי? טום
מתישהו היית בהופעה שלהם? ושוב, לצערי לא.
מה הקליפ האהוב עליך? וואי, החלטה קשה. אממ נראלי ש: BCB, TBOPK, FN, PP וטרני.
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? Obviously או TG.
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם.
יש לך פוסטרים של מקפליי? כן.
[אם כן כמה?] 4.
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] השנה, שעיתי את הפרוג'קט שלי באנגלית עליהם :]]
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? ה-DVD של GH.
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אמממ כשהייתי נגיד בחנות אני חושבת שהיה אוביוסלי חחחח
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? לא זוכרת
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? החלטה קשה, נראלי לי וונדי.
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? לא מאמינה שאני רואה אותם. אממ מתחילה להתרגש, לבכות לבקש תמונות, חתימות ובעיקר נמצאת על סף התקפת לב.
האם פעם חלמת על מקפליי?[ספרי על כך] אמממ כן, נראלי היו רק איזה פעמיים. חלום אחד היה כשהם מגיעים לארץ לתוכנית בסגנון T4 On the Beach [אולי חלמתי על זה כי בדיוק ראיתי את ההופעה משם ><"] וזה כזה ממש על חוף ים כלשהו פה בת"א ואני יושבת ממש ממש קרוב אליהם ואני לא זוכרת בדיוק מה הלך שם. והיה עוד חלום שאני לא זוכרת מה היה בו.
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? תמונות וחתימות מכולם. לא חושבת שהייתי מבקשת חפץ, פדחה ללייף ><
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אפחד לייק דה!
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? ראשון
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? בוכה. חחחח הייתי מתעצבת, מתעצבנת ומתאכזבת קשות. חורשת על שירים וקליפים שלהם ונכנסת לדכאון קצר אולי.
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? אמא כן, אבא לא ממש מתעניין חחחח
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? נו אחותי מלאני, גם אוהבת אותם ~בזכותי~ וחברות שלי אדישות אליהם, חלקן יודעות על אהבתי אליהם אבל לא ממש אכפת להן.
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? אחותי.
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? לא, אפחד ממי שאני מכירה לא אהב אותם מלכתחילה חחח
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאג
ואממ טום מתלבש לפעמים ווירדי כמוני ואני אוהבת את זה ~ראה ערך החולצה הכסופה והסקיני האדום שלעולם לא נשכח~
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? נה, לא יודעת. בנג'י מטורף, לעמוד בכביש סואן, לרוץ עם חזייה ותחתונים ברחובות לונדון [או גם בלעדיהם
]. אני פתוחה להצעות XDDD ><