משהו נחמד למשועממות
^^

sweet shir

New member
דוגרי, זה מזעזע. לאיזה צבעים חום כן מתאים?../images/Emo12.gif

רק לבן וג'ינס? XD אני בכלל לא אוהבת חום חחחחחחחח חחחחחחחחח זה עדיין הצבעים של ערוץ הילדים? לא החליפו?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif למה? חום זה דווקא יפה...

עם טורקיז, ורוד, לבן, צהוב... ערוץ הילדים תמיד ישאר סגול וירוק XD נראלי הוסיפו גם כתום או משו

sweet shir

New member
לודעת, אני לא אוהבת חום בבגדים.

רק בצבע עור, שוקולד ונעליים. XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח למה? חום זה צבע נלבש עם כל

צבע אחר, כמו לבן, שחור ואפור. חוצמזה שאני ממש אוהבת את הבגדים שהוא לבש כאן+האולסטאר
חח אבל כן אדום עם כל צבע אחר מלבד הצבעים הנ"ל יכול להיראות מזעזע

sweet shir

New member
איכאיכאיכ, ממש לא. חום לא מתאים להמון צבעים.

וגם אפור לא מתאים לכל הצבעים. אפור עם כחול כהה נגיד זה ממש מכוער לדעתי. ונכון לגבי האדום חחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהכל כדי להתחמק מלימוד למתכונת במת

איך הכרת את מקפליי? ראיתי קליפים שלהם במהלך 2006 אבל ההתאהבות האמיתית קרתה בזכות ראש1 וכתבת השער שלהם אי שם בקיץ 2006.
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? ראו תשובה קודמת. משהו כמו שנה וחצי כבר.
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? אני חושבת שאוביוסלי.
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? BCB.
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? חברים קרובים לא, אבל גיליתי מישהי בשכבה שלי שממש חולה עליהם ויש לה פוסטרים/אלבומים/ועוד.
יש לך דיסקים שלהם? לצערי, לא
[אם כן, איזה?] ---
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי? טום
מתישהו היית בהופעה שלהם? ושוב, לצערי לא.
מה הקליפ האהוב עליך? וואי, החלטה קשה. אממ נראלי ש: BCB, TBOPK, FN, PP וטרני.
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? Obviously או TG.
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם.
יש לך פוסטרים של מקפליי? כן.
[אם כן כמה?] 4.
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] השנה, שעיתי את הפרוג'קט שלי באנגלית עליהם :]]
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? ה-DVD של GH.
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אמממ כשהייתי נגיד בחנות אני חושבת שהיה אוביוסלי חחחח
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? לא זוכרת
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? החלטה קשה, נראלי לי וונדי.
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? לא מאמינה שאני רואה אותם. אממ מתחילה להתרגש, לבכות לבקש תמונות, חתימות ובעיקר נמצאת על סף התקפת לב.
האם פעם חלמת על מקפליי?[ספרי על כך] אמממ כן, נראלי היו רק איזה פעמיים. חלום אחד היה כשהם מגיעים לארץ לתוכנית בסגנון T4 On the Beach [אולי חלמתי על זה כי בדיוק ראיתי את ההופעה משם ><"] וזה כזה ממש על חוף ים כלשהו פה בת"א ואני יושבת ממש ממש קרוב אליהם ואני לא זוכרת בדיוק מה הלך שם. והיה עוד חלום שאני לא זוכרת מה היה בו.
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? תמונות וחתימות מכולם. לא חושבת שהייתי מבקשת חפץ, פדחה ללייף ><
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אפחד לייק דה!
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? ראשון
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? בוכה. חחחח הייתי מתעצבת, מתעצבנת ומתאכזבת קשות. חורשת על שירים וקליפים שלהם ונכנסת לדכאון קצר אולי.
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? אמא כן, אבא לא ממש מתעניין חחחח
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? נו אחותי מלאני, גם אוהבת אותם ~בזכותי~ וחברות שלי אדישות אליהם, חלקן יודעות על אהבתי אליהם אבל לא ממש אכפת להן.
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? אחותי.
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? לא, אפחד ממי שאני מכירה לא אהב אותם מלכתחילה חחח
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאג
ואממ טום מתלבש לפעמים ווירדי כמוני ואני אוהבת את זה ~ראה ערך החולצה הכסופה והסקיני האדום שלעולם לא נשכח~
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? נה, לא יודעת. בנג'י מטורף, לעמוד בכביש סואן, לרוץ עם חזייה ותחתונים ברחובות לונדון [או גם בלעדיהם
]. אני פתוחה להצעות XDDD ><

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי לא זוכרת, נראלי בדיזינגוף

סנטר. כן ראיתי גם אצלך, יש מצב שהיינו שם יחדיו ולא היינו מודעות לכך..? :O

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif DDD:

איך הכרת את מקפליי? דרך שיר [sweet shir].
כמה זמן את אוהבת אותם? ממ, מסוף דצמבר ב2006...זה אומר ששנה וחצי בערך.
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? רוקין רובין
.
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? נראה לי שרוקין רובין.
האם יש לך עוד חברות שאוהבות את מקפליי? כה..
יש לך דיסקים שלהם? כן - וונדרלנד וג'אסט מיי לאק.
את מי את הכי אוהבת ממקפליי? דאגי D:
מתישהו היית בהופעה שלהם? לא..
מה הקליפ האהוב עליך? אמ...אני חושבת שסטאר גירל..או טרנסילבניה..לא יודעת, אף פעם לא חשבתי על זה
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? לא זוכרת..
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? נראה לי שאת כולם..
יש לך פוסטרים של מקפליי? כן, 5 D:
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? כתבתי על השולחנות מקפליי XD
איזה דברים של מקפליי יש לך? הדיסק והדיוידי של וונדרלנד וג'אסט מיי לאק.
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? לא שמעתי..
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?לא זוכרת...
איזה אלבום של מקפליי את הכי אוהבת? אני חושבת שוונדרלנד..
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? 1. היתי ניגשת ומציגה את עצמי, 2. הייתי מחבקת אותם, 3. הייי מנשקת אותם, 4. הייתי מבקשת תמונה עם כל אחד וחתימה, 5. מספרי טלפון#%$ [לא שהם היו נותנים ליXD....לא שאני אפגוש אותם אי פעם ברחוב
].
האם פעם חלמת על מקפליי? כן...אבל אין לי כוח לחפור..
אם היית פוגשת את מקפליי והיית יכולה לבקש מאחד מהם דבר אחד, מה היית מבקש וממי? מדאגי - נשיקה D:
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה? אף אחד.
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מקום ראשון
.
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים? בהתחלה הייתי בשוק, ואז כבר ב"דיכאון", ואז לאט לאט זה היה עובר לי...
האם ההורים שלך יודעים שאת אוהבת את מקפליי? כן..
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אח שלי סתם מעצבן ומקלל אותם כל הזמן...ואחר כך אני שומעת אותו שר שיר שלהם XD והחברים שלי [אלה שלא אוהבים]: "מה, את עדין שומעת מקפליי?!" XD
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? לא אני יודעת..
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? לא יודעת...נראה לי שאח שלי XD
את הלבוש של מי מהם את הכי אוהבת? של דאגי...וטום [אבל לא את החולצה הכסופה!
]
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? אין לי מושג..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif רק אני אהבתי את החולצה הכסופה?

XDDDDDDDD

sweet shir

New member
אם זה מנחם אותך, אני אוהבת את הסליפון הכסוףXD

יום אחד הוא יהיה שלי!
או אולסטאר כסף.

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifעונה ../images/Emo9.gif

ואי שנים לא הגבתי >< איך הכרת את מקפליי? דרך חברה ^^ שהכירה אותם דרך הAC&P כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? אמ... ממש עכשיו זה שנה D: מה השיר הראשון ששמעת שלהם? ברוקולי :] מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? ברוקולי ^^ זה מצחיק, כי חברה שלי הייתה חופרת עליהם ולא אהבתי אותם, אבל כל הזמן הייתי שומעת ברוקולי כי לא ידעתי שזה שלהם, עד שהיא נזכרה להגיד לי
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן, יעל, מיכל (זאת שהכירה לי אותם) ועוד כמה שעושות את עצמם כדי שאני אהיה איתם יותר
יש לך דיסקים שלהם? כן D: [אם כן, איזה?] ROTTF מושן וJML (בקרוב גם וונדרלנד GH
) את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? אממממ... אני עדיין די בשלבי הכחשה XD אבל דאגי וטום
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? לא
מה הקליפ האהוב עליך? אווווו.. פייב קלרס XD טרני פליזפליז ורום און
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? PP וכל הזמן אמרתי כמה שדני נראה כמו קוף שם XDDDD איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם D: יש לך פוסטרים של מקפליי? יאפ
[אם כן כמה?] אה... 5 או 6.. איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] עשיתי פרוייקט על אנגליה והייתה קטגוריה של אישיות חשובה XD אז עשיתי עליהם
ובאבחון הייתי צריכה לכתוב חיבור באנגלית אז כתבתי עליהם :] איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? כל הDVDיים
הדיסקים שרשמתי למעלה, מנוי לTOTP(אם זה נקרא) חולצה שבת דודה שלי הכינה לי, כרית מיעל והרבה קלטות של כל מיני דברים מהיטס שהקלטתי XD איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אף אחד :\ מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? ברוקולי
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? מושן
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? מתעלפת! XDD אם הייתי נשארת בהכרה הייתי מבקשת תמונה וחתימה, והייתי שואלת אותם כל מיני שאלות
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן XD את החלומות הכי מפגרים בעולם XD היה פעם איזה שרשור כזה, אם מישהי זוכרת
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? תמונה כמובן, אמ.. אני לא חושבת שעוד משהו0.0 את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אף אחד!!! באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? נמבר 1 מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? הייתי נכנסת לדיכאון.. הייתי בוכה.. הרבה XD האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כן XD הם מאוד מעורבים XD מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אח שלי
שאוהב אותם כדי לעצבן אותי
החברות הנ"ל, ובת דודה שלי הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? כן.. כל האנשים הנ"ל עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? כן.. חצי מהכיתה שלי XD את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי.. ולטום יש לפעמים יציאות טובות.. הארי מתלבש סבבה, ודני חייב לשרוף חלק מהבגדים שלו XD מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? אמ.. לא יודעת.. מה שהייתי יכולה בעקרון XD חוץ מלהיות בחברת אנשים ערומה לגמרי, לרצוח מישהו או לפגוע בו בצורה חמורה.. ולאכול עגבניה

Little Sapir

New member
עונה

איך הכרת את מקפליי? הממ הכרתי אותם מהסרט. למרות שכבר אז הם היו נראים לי ממש מוכרים... כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? יוני 2008 (שנה!) מה השיר הראשון ששמעת שלהם? 5 Colours מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? הממ התאהבתי בזכות סרטונים וקליפים XD אבל כשרק התחלתי לאהוב אותם הייתי עושה חרישות על Lola (וזה לא שלהם בכלל חח) האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? לא נראה לי. יש לך דיסקים שלהם? [אם כן, איזה?] לא. את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דאגי. מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? לא. מה הקליפ האהוב עליך? סטאר גירל. מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? That Girl או Obviously ... אני לא בטוחה. איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כלום. יש לך פוסטרים של מקפליי? [אם כן כמה?] לא. איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] כלום. איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? הממ עיתון שער שלהם בראש 1 וזהו חח איזה מעריצה עלובה אני. איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אם זה נחשב אז- One For The Radio ברדיו 1... מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? הממ לא זוכרת, קלטתי הכל די מהר. איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? וונדרלנד. מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? אם להיות ריאליים אז בטח הייתי רועדת ולא היה לי אומץ ללכת אליהם, אבל הייתי מכריחה את עצמי וסתם יוצאת מטומטמת כזאת... האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] מזמן לא חלמתי עליהם. אבל אני זוכרת חלום שפגשתי אותם ורציתי להצטלם איתם אבל פתאום חברות שלי רוצות להצטלם איתי, אז ככה אני מצלטמת עם חברות שלי ואני כבר מתה להצטלם עם מקפליי!! בסוף קמתי בלי להצטלם איתם : [ אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מבקשת מדאגי חיבוק. את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? כאילו שאני אהיה אחד מהם? אם כן אז הייתי רוצה להיות הארי. נראה לי שיא המגניב לתופף ולצפות דאגי, דני וטום מהאחורה שלהם אהמ. באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? 1 מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? הממ אני אהיה בשוק, לא בוכה אבל בטח זה יהיה עצוב. האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כן. מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? שהם נחמדים. שמתי לחברות שלי ולאחותי הגדולה כמה שירים של מקפליי בנגנים שלהם והם דווקא די אוהבים חלק מהשירים. הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? בהתחלה הדבקתי את חברה שלי היינו רואות יחד סרטונים שלהם ביוטיוב וזה אבל בסוף היא יצאה מזה ואני נשארתי תקועה! חח עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? לא שידוע לי. את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי, לפעמים גם את הלבוש של השאר, זה תלוי מתי. מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? לא הייתי עושה דברים מטורפים יותר מדי...

ZivMusic

New member
עונה ^__^

איך הכרת את מקפליי? מפוסטר XDD כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? איזה חצי שנה P: לפני חצי שנה XD מה השיר הראשון ששמעת שלהם? That girl מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?all about you האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן, אבל לא מעריצות שלהם P: וישלי גם חברות שהכרתי מהפורום ^^ יש לך דיסקים שלהם?לא
[אם כן, איזה?] את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דני והארי
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?הלווואייי מה הקליפ האהוב עליך?קשהה
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?that girl איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?tha heart never lies כמה פעמים ולאזוכרת XD יש לך פוסטרים של מקפליי?מלאאא [אם כן כמה?]~סופרת~ 6 ^^ ועוד מלא תמונות שגזרתי מעיתונים XD ~הכל על הדלת~ ^^ איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...]כתבתי בעבודה באנגלית שהם מיי פייבוריט באנד XD איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?ממ חולצה ^^ איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?-לאשמעתי- מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?all about you איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?לאדעת חח זה קשה. >< מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?משתדלת לא לעשות לעצמי פאדיחות קשות. >< האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]כן XD גאד זנ מביך לארוצה XDD אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מדני . להיות בעלי XD את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?לאדעת >< באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?1 מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?מסתגרת בחדר XDDD ואי אי אפשר להבין למה זה מצחיק אותי, זה סתם בדיחה פרטית
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?אבאשלי גם אוהב אותם XD מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?לאחים שלי לא כלכך אכפת >< והחברות הקרובות שלי גם אוהבות אותם P: הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?יאפ [: עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?לא את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?דאגוש מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?לאדעת ת'אמת חח

למעלה