משהו נחמד למשועממות
^^

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עונה DDDD:

איך הכרת את מקפליי? סיון שלחה לי תמונה של דני ואמרתי "איכס מי זה המכוער הזה" ואז היא התעצבנה XD ואז התעמקתי בתמונה... התעמקתי בדני... והתעמקתי במקפליי
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? אממ עוד מעט זה שנה (או שכבר עברה שנה) מה השיר הראשון ששמעת שלהם? או סטאר גירל או AAY מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? AAY כלכך!!!!!! האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן, סיון XD אבל יש גם כמה חברות ששומעות אותן, אבל לא אוהבות ברמה שלנו XD יש לך דיסקים שלהם? לא ): רק דיוידי של GH [אם כן, איזה?] את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דאגי מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? לצערי לי
מה הקליפ האהוב עליך? FN וTG מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? AAY איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם אני חושבת חח יש לך פוסטרים של מקפליי? כן [אם כן כמה?] מלא XD איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] תעודת זהות בערבית על דאג'י בוינטר XD איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? דיוידי..? ופוסטרים? XD איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? את הסינגל החדש חחח ברדיו 1 מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? AAY איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? וונדרלנד מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? אי אפשר לתאר את זה במילים חח הייתי פשוט מתחרפנת/משתגעת/מתעלפת/צורחת האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן הרבה פעמים חח אין לי כוח לספר אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? את הגיטרה/מקלות/באס את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אין לי מושג |: באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מקום ראשון כמובן
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? הייתי נמצאת בתקופת דיכאון ק-ש-ה במיוחד האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כן מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אחים שלי צוחקים עליהם ומעצבנים אותי
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? לא חחחחח אה בעצם אולי כן עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? כן
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי/הארי..נראלי שהארי מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? רצה ערומה ברחוב? חחחחחח

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif משנה תשובה אחת ><"

אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מצטלמת, חתימות, ואולי איזה כרטיס קטן כזה לבאק סטייג'

blackroses

New member
../images/Emo59.gif אני אני אני אני ../images/Emo9.gif

הוווו... אני חולה על דברים כאלה!!
איך הכרת את מקפליי? אממ.. חברה הכירה לי אותם... בהתחלה לא אהבתי אותם כי עוד הייתי פקצ"ה
ואז ראיתי את הסרט האדיוטי ההוא "ג'אסט מיי לאק" ואני הייתי כולי "היי!,זאת הלהקה שאור אוהבת!" ואז ראיתי את המאחורי הקלעים עם מקפליי וראיתי איך מרביצים לדני
והתחלתי למצוא עליהם מידע ואז אור (שהיא כבר בקושי בפורום אהמ...אהמ.. אור אם את שומעת אני קוראת לך לחזור במהרה!!
).
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? כמעט שנה, והתחלתי לאהוב אותם בשבוע הראשון של החופש הגדול של שנה שעברה (וזה עוד מעט!!
).
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? all about you - זה השיר שאורוש (כפרעליה
) שלחה לי!.
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? אממ... אני חושבת ש ive got you גרם לי להתאהב בהם לגמרי...
שיר מדהים! כמו כל השירים שלהם..
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? אור.. (אהמ...אהמ... ~נשנקת~).
יש לך דיסקים שלהם? היה לי :&#39
את ג'אסט מיי לאק... והוא נשבר ל3 חתיכות.. (הדבקתי אותן אחרי זה ושמתי אותן בתור העטיפה של הקופסא...
). [אם כן, איזה?]
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]?דני....
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?לא... :&#39
אבל כשהם בעז"ה (|דוס|) יגיעו לארץ אז אני בטוח אגיע להופעה שלהם!!
מה הקליפ האהוב עליך? אממ.. אני אוהבת את כל הקליפים, אבל הכי אני אוהבת אני חושבת את "sorry's not good enough" הקטע בסוף שהבחורה באה לחבק את טום ובמקום זה היא נותנת לו בעיטה ב*צונזר* קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש!!
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? all about you
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? אף אחד... אלא אם כן אתן מחשיבות בדיוידי... כי עוד לא יצא לי לראות קליפ שלהם בטלוויזיה
יש לך פוסטרים של מקפליי? כן,וגם תמונות...
[אם כן כמה?] אוהה.. 7 חלק תמונות ו3 פוסטרים...
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...]
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? לא שמעתי... :&#39
(וואו זה ממש ממש עצוב...)
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? ive got you (מהסרט)
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? אני חושבת שאת מושן אין דה אושן
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? נעמדת, פותחת עיניים ופה ופשוט בוהה בהם, וכמובן שהדם היה עולה לי לראש והייתי מאבדת את ההכרה
(ודני היה עושה לי הנשמה מפה לפה
)
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן, זה קרה בדיוק הלילה! (איזה מאגניב זה..
), חלמתי שאני הולכת לסופר ורואה מודעה שיש בה את התמונה שעל העטיפה של מושן וכתוב שם "ב11.13.08(אל תשאלו אותי למה יש שם חודש מס' 13...) הם כאן! קנו כרטיסים עכשיו" ואחרי זה חלמתי שאני רואה את טום קונה מעדן דל שומן (
) .
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מדני, הייתי מבקשת נשיקה וחיבוק
.
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? הארי (טל אל תהרגי אותי בבקשה
) כי הוא מעצבןןן!!!#@!@$!
.
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מקום ראשוןןןן!!!
.
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?חס וגראס!!
לא רוצה לחשוב על זה אפילו,הייתי מתפרקת איתם...
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?כן,הם רצו לבוא למפגש פורום (NEVER!!@!) כי הם טוענים שגם הם שומעים את מקפליי 24 שעות ביממה..
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? חלק חושבים שהם גייז.. (ממש לא!) וחלק מחבבים אותם/ אוהבים אותם.
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? כן, הדבקתי את חברה שלי שקוראים לה שירה, אבל אני לא יודעת אם היא כל כך אוהבת אותם עכשיו...
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?כן,את הקבוצה שהייתה לי בעזרא (כשעוד הייתי שם - זה היה בתקופה הפק"ציסטית שלי..
- אתן לא רוצות לדעת!).
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? טוםםם
הבנאדם לובש עניבוווותת!!!!!
.
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? לא יודעת
, אבל הייתי עושה כל דבר
. זהו זה
... מקווה שמשהי קראה את זה.. אם כן אז תגיבו
נעם. דנידנידני

adiozery101

New member
עונה לעצמי כי ממש ממש משעמם לי ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

איך הכרת את מקפליי? מהסרט אני והמזל שלי ראיתי את הארי ונמסתי חחחח כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? מהשביתה >< אבל אני מרגישה כאילו 468465465 שנה מה השיר הראשון ששמעת שלהם? 5CIHH
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? too close for comfort , ive got you האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן >< 2 שממש וכל החברות שלי מחבבת אותם
יש לך דיסקים שלהם? כן [אם כן, איזה?] את הדיוידי ATGH , Wonderland , JML , THNL את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? טומי
אבל אני אוהבת גם את כולם ^^ >< מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? חחחח הרבה פעמים >< [בחלום] אפילו היה לי הופעת יחיד
אהה והם ישנו אצליי
מה הקליפ האהוב עליך? כל הקליפים שלהם חוץ מ McFly - Room On The 3rd Floor מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? 5CIHH איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? חחחח את הדיוידי יש לך פוסטרים של מקפליי? כן XDD [אם כן כמה?] 4 לא כ"כ כפולים XDD איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית?[נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...]----------- איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? יש לי פד לעכבר פוסטרים דיסקים ותמונות >< הרבה תמונות
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? --------- מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? אני יודעת את כולם אבל הראשוןן ive got you איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] אוו מלא ... חחח אם אני יספר זה לא יגמר בחיים אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? ישר למיטה
חחחח סתם ... חתימות תמונות נשיקה כל מה שאפשרר
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? מהלהקה אפחד >< אבל אולי את חברה של טומי או לאמשנה של מיי חחח באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? 1 כמובןן ! מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? חס וחלילהה !! ניראלי אני יהיה כ"כ בדיכאוןן !! האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? אמא כן ואבא שלי יודע שאני מושפעת ממשהו רק אין לו מושג ממה
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אמממ אח שלי הקטן חולה עליהם ואח שלי הגדול לא יבאס אותי ויגיד שהם הומואים או משהו כזה הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? חחח כן 2 עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? לא ניראלי את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? של כולם ^^ מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? ה^כ^ל^ !! חחחח סתם תמונה כי בא ליי
אווי כ"כ הייתי רוצה להיות במקום הארי או דאגיי >< חחחחחח

כן, משעמם לי.

איך הכרת את מקפליי? שיר (שיר גירל שנטשה את הפורום) ועוד ילדה השמיעו לי שירים והראו לי תמונות וקליפים שלהם.
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? אני חושבת שזה היה בסוף 2006, אז שנה וכמה חודשים..
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? All About You
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? אין לי מושג, גם ככה לקח לי ~קצת~ זמן עד שאהבתי אותם והתחלתי לשמוע שירים אחרים
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? יאפ.
יש לך דיסקים שלהם? כןD:
[אם כן, איזה?] רום און ד'ה ת'ירד פלור, וונדרלנד, מושן אין ד'ה אושן (כולל הדיוידי), הדיוידי של וונדרלנד והדיוידי של הגרייטסט היטס D:
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דאגי333>
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? איי וויש >:
מה הקליפ האהוב עליך? וואו אממ.. Friday Night ו- Pinball Wizard
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? Obviously או פייב קולורס.
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם, חוץ מדונט סטופ מי נאו.
יש לך פוסטרים של מקפליי? אכן <:
[אם כן כמה?] אין לי מושג, אבל בטח בסביבות ה10-15...
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] עוד לא הייתה לי משימה כזו...
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? דיסקים, DVD, פוסטרים, כתבות, תמונות קטנות
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? לא שמעתי ברדיו.
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? מי זוכר?! XD
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? כנראה שוונדי
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? מתרגשת בטירוף, ומקווה שהיה לי אומץ לבקש תמונה+חתימה+חיבוק ^___^
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] חח פעם אחת, ואני זוכרת ממש קצת... היינו באיזה פארק- הארי, דני, דאגי, אני וחברות שלי וסתם שיחקנו שם XD דני עשה שק קמח לחברה שלי ואני לקחתי לדאגי ת'כובע והוא חייך אליי XDDD
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? את החוטיני המנומר של דאגי. או שגם השחור הרגיל הוא בסדר XD כן בטח
טוב בטח מפרט או משהו כזה, לא הייתי לוקחת משהו ששייך להם, פדיחות
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? את לואיז.
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? ראשון אופקורס D:
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? ברור שהייתי עצובה, אולי גם הייתי בוכה... בטח אותה הרגשה שיש לי עכשיו לגבי להקות שאני אוהבת והתפרקו לפני שנים
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כן.
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? יש לי חברות שאוהבות אותם, את השאר זה לא ממש מעניין חחח
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? כן, את אחותי הקטנה ^^
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? כשאני וחברות שלי התחלנו לאהוב אותם חפרנו עליהם ועצבנו את החברים האחרים שלנו והם שנאו אותם וזה, אבל עכשיו נראלי שהם בסדר.
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? וואי אין לי שמץ חח

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifהפעם הראשונה../images/Emo99.gif../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

איך הכרת את מקפליי?הכרתי אותם בשבוע שיצא הראש 1,שהם הופיעו עליו בפעם הראשונה
דרך חברה שלי
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]?אני אוהבת אותם כמעט שנתיים אולי קצת יותר,אבלבזערת הפורום התחזקה האהבה שלי אליהם
מה השיר הראשון ששמעת שלהם?dont stpo me now
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?אני חושבת שפייב קלורוס
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי?ברור
ואני שמחה על זה
יש לך דיסקים שלהם?עדיין לא
[אם כן, איזה?]איןXD
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]?דאגי הכי בעולם
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?לא הייתי,אבל אני חולמת על זה
מה הקליפ האהוב עליך?אממ ניראלי friday night
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?ניראלי פייב קולורס
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?
Please Please
Five colours in her hair
Friday Night
Room On The 3rd Floor
Star girl
Transylvania
Ultraviolet
I'll Be Ok
That Girl
The Ballad of Paul K
Obviously
All About You
יש לך פוסטרים של מקפליי?יאפ
[אם כן כמה?]שלושה
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] נמ..נמ..לא עשיתי
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?יש לי פוסטרים,תמונות,כתבות,עיתון
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?לא שמעתיXD
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?אני לא יודעת בעל פה אף שירXD אבל אני זוכרת כמעט את כל הפיזמונים
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?ניראלי מושן אי דה אושן
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?,הייתי מבקשת חתימות ולהצטלם איתם
דעXD
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]ניראלי שכן
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? הייתי מבקשת מדאגי שיארגן לי כרטיסים לכל ההופעות שלהם
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?הייתי רוצה להחליף את טום כדי להיות קרובה לדאגי,חח גיטריסט
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?אממ...במקומות הראשונים זה בטוח
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?חס וחלילה
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?יאפ
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?שהם כ"כ חתיכים ומדהימים
החברות שלי חושבות ככה
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?יאפ,את חברה שלי
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?לאא
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?דאגי והארי
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?אממ....לעשות בנג'י ועוד מלא דברים
איזה מתוקים,גאש

rox love BSM

New member
אני../images/Emo189.gif

איך הכרת את מקפליי? אממלפני ארבע שנים בערך הייתי ב HMV וראיתי את אחד הסינגלים נראה לי זה היה TG ליד דיסק של באסטד שהיה שם,הם נראו חמודים עך העטיפה אז קניתי אותו כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]?אמ אני מכירה אום כבר 4 שנים אבל ידעתי על סינגלים וזה רק מחברות שלי מאנגליה שסיפרו לי מדי פעם,והתחלתי לדעת יותר שהצטרפתי לפורום לפני שנה(והייתי בשוק שמישהו מכיר את מקפליי בארץXDD) מה השיר הראשון ששמעת שלהם?TG מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?אהבתי מאד את TG אבל ממש אהבתי את האלבום הראשון זה לא היה שיר ספיצפי האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי?לא פה יש לך דיסקים שלהם?כן [אם כן, איזה?]כולם את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]?אמ לוידעת כבר אין לי ממש פייב מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?לא.לצערי מה הקליפ האהוב עליך?TG DSMN ו פליז פליז מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?TG איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?כל מה שיש בהיטס יש לך פוסטרים של מקפליי?כן [אם כן כמה?]מעט מאד XDD איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] כלום איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?כלום איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?כל הסינגלים שיצאו אבל ברדיו 1 לא רדיו של הארץ מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?TG איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?מושן מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?חח לוידעת הייתי מנסה לשחק אותה אדישה האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]אמ לא נראה לי.... אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי?אין לי מושג יש כל כך הרבה דברים אממ לוידעת XDD את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?אפחאד באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?טופ 5 מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?אמ הייתי עצובה ובשוק האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?כן מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?אח שלי דווקא די אוהב אותם,החברים שלו גם אוהבים אותם הם עושים קאברים לשירים שלהם,חברות שלי באנגליה ממש אוהבות אותם היו בהופעה והלכו לחתימות וזה,חברות שלי בארץ לא מתעניינות בהם הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?נופ עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?חח לא אני לא כל כך מדברת עליהם עם מי שלא ממש אכפת לו מהם את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?דאגי והארי מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?וואי לא יודעת,לא בטוחה אם הייתי רוצה ךפגוש אותם האמת זה נראה לי מביך ומוזר חח לוידעת

עונה

איך הכרת את מקפליי? הייתי באיזה פורום והיה שם שרשור הצלצות על להקות ומישהי המליצה עליהם. כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? בתחילת השנה נראה לי. מה השיר הראשון ששמעת שלהם?THNL מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?לא זוכרת. האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? סוג של. יש לך דיסקים שלהם? לא. [אם כן, איזה?] את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? אפאחד. מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?לא. מה הקליפ האהוב עליך?לא יודעת. מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?THNL איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?לא ראיתי. יש לך פוסטרים של מקפליי?כן [אם כן כמה?] נראה לי 3 או 4 איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] עשיתי עליהם עבודה באנגלית איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?רק פוסטרים איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?לא שמעתי מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?לא זוכרת. איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?וונדרלנד. מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?כלום? האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]כן אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?אף אחד, ההרמוניה עובדת אז למה לשנות? באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?נראה לי בסביבות 7. מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?ממ הייתי מתבאסת או משהו. האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?כן. מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?אחותי לא סובלת אותם, חברות וידידים חושבים שהם הומואים, עוד כמה חברות חושבות שהם חתיכים ואח שלי חושב שדאגי חתיךXD הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?כן, לצערי. עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?יש מצב. את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?נממ דאגי נראה לי. מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?כלום.

just orr

New member
לא משועממת, סתם אין כוח להיסטוריה ../images/Emo3.gif

איך הכרת את מקפליי? דרך שיר [שיר גירל] D:
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? ממממ שנה וחצי בערך?
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? All About You
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? חרשו לי על הרבה שירים לפני שהתאהבתי בהם
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? אכנוש. דרור, אורטל ושיר. השאר שונאים אותם
יש לך דיסקים שלהם? כן אעא
[אם כן, איזה?] מושן, וונרדלנד, ROTTF, גמל D:
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? כבר אין
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? הייתי מתה |חותך|
מה הקליפ האהוב עליך? That Girl חחח יוווו כמה חרשתי עליו פעם
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? ^ ופייב קולורז. לא זוכרת מה קודם חח
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? הרבה, אצל תותיק ^^
יש לך פוסטרים של מקפליי? לא
[אם כן כמה?] מינוס חמישים ושניים D:
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] --
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? דברים? לאדעת, דיסקים ודיוידים חח
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? לא שמעתי ><
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? אני ממש לא זוכרת
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? וונדי
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? האמ. אני ממש לא יודעת. לא הייתי ניגשת אליהם נראלי חח אני ממש ביישנית. ומה הסיכוי שאני אראה אותם ברחוב?!
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן. חלמתי שהייתי במסיבה ודני מתקשר אלי ואומר לי שהוא רוצה להביא לי מזכרת מאנגליה, כמו חולצה או משו ואז הוא מופיע XDDDDDDDDDDD
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? נעליים מדאגי [ומכווצת אותם איכשהו], או את דאגי ומספריים |גבות|, או מטום את~גונבת ללילך~ הכובע הירוק שלו ומשמידה אותו D:
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אפחד. חבל שאני אהרוס להם את הקריירה
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? הממ בין הראשונים ^^
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? מדביקה אותם בחזרה בסלוטייפ
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? אכן.
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? 3 אוהבות, השאר שונאים XD סתםתם חח אמא שלי אוהבת את וונדרלנד D:
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? לא
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? כן
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי והארי
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? פשי. לא יודעת.

sweet shir

New member
"מדביקה אותם בחזרה בסלוטייפ" חחחחחחחחחחחחח עם

סופר גלו XDDD

JuSt My LuCk

New member
יאייי שאלון מגניב ../images/Emo6.gif

איך הכרת את מקפליי? דרך MTV HITS :`( אני מתגעגעת... XD כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? אמממ עוד מעט 3 שנים מה השיר הראשון ששמעת שלהם? 5CIHH מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? IBO האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן יש לך דיסקים שלהם? כן [אם כן, איזה?] כולם חוץ מהאוסף את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דני אלן דיויד ג'ונס
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? כן בחנוכה :) 6.12.07 תאריך קדוש
מה הקליפ האהוב עליך? אמממממ IBO או IWHY או..... FCIHH XD מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? 5CIHH איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? אמממ את כולם יש לך פוסטרים של מקפליי? יאפ :) [אם כן כמה?] אמממ הרבה :p איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] אמממ עדין לא עשיתי :) איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? פוסטרים,גזרי עיתונים,מדבקות,דיסקים,לוח שנה,אלבום כזה מהסיבוב הופעות,חולצה,מחזיקי מפתחות כאלה.... אמממ... את ה-DVD שלהם :) איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? לא שמעתי מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? IBO איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? השני
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? הייתי בוהה בהם באופן מוזר ומחייכת ואז מבקשת תמונה וחתימה :) האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כןןןן
אבל תמיד בחלומות שלי טום יצא חרא :S אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מדני,שיתחתן איתי! חחח סתם XD(אה...) הייתי מבקשת את הגיטרה של דני
השחורהה מ-IWHY עם חתימות של כל הלהקה :) את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אף אחד באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? ראשוןןןןןןן מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? מתאבדת? לא יוצאת מהחדר לא אוכלת כלום ושומעת שירים שלהם בלופים ובוכה הרבה האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? ברור:p אמא שלי הייתה איתי בהופעה
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אחותי שונאת אותם
אבל היא שונאת כל דבר שאני אוהבת אז... וחברות שלי אוהבות אותם וידידים שלי כל הזמן צוחקים עלי שאני אוהבת אותם XD הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? כן XD עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? כן
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? של הארי
אחרי זה של דאגי מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? אממ.....
לא יודעת אבל משהו מטורף :p

LironPoynter

New member
טוב נו גם אני רוצה.^^

איך הכרת את מקפליי? אממ השכרתי את ג'אסט מיי לאק מהוידיאומאט ביישוב, וראיתי אותו פעמיים באותו יום. ראיתי אותם וזו הייתה אהבה ממבט ראשון
חחחח סתם איזה כאפה, הם היו חתיכים ואהבתי את השירים אז חיפשתי את הסאונדטראק של הסרט והורדתי תשירים כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? מתחילת דצמבר 2006, שזה אומר כבר שנה וחצי.^^ מה השיר הראשון ששמעת שלהם? אממ פייב קולורס אני חושבת. מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? אייל בי אוקי נראהלי. האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? אופקורס.:) יש לך דיסקים שלהם? [אם כן, איזה?] יאפ, את כולם. את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? אני אוהבת את כולםD: חחח סתם, דאגי הפייב.
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? 6.12.07, בסט דיי אבר, עם אמוריק.(YuvalJones בפורום). מה הקליפ האהוב עליך? אמממ סוריס נוט גוד אינאף.D: מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? אייל בי אוקי אאל"ט. איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם
מזל שיש MTVhits. חח יש לך פוסטרים של מקפליי? [אם כן כמה?] יש לי קיר מקפליי שלא מבייש אותי בכלל. חחח סתם, יש לי ~סופרת~ 14 פוסטרים שלהם, אחד מהם ענק מלונדון, את הלוח שנה ומלא תמונות מעיתונים וזה. חחח איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] אממ כן חח, כתבתי במבחן באנגלית בחלק של הכתיבה על ההופעה, כי ביקשו לספר על הופעה/סרט שווה שהיית בו. וגם עבודה על מישהו ש"followed his dreams" חחח פלצני כן, אבל עשיתי על טום:) איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? כל הדיסקים, את הדיוידי של וונדי, מושן וגרייטסט היטס, לוח שנה, פוסטרים. אה ומחזיק מפתחות מושלם מלונדון שחשבתי שהלך לאיבוד אבל מצאתי אותוD: איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אמממ בקאמדן בלונדון שמעתי את ד'ת גירל חח מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? פייב קולורס נראהלי איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? וונדרלנד.
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? מתה האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] חחחחחח הרבה פעמים. ואין לי כוח להתחיל לחפור על זה חח אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? סביר להניח שהייתי מבקשת מדאגי להסתפר. חחחחחחחחחחחחח לא. צורחת לו שיעשה אותי, פרובבלי.
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אף אחד, כי מקפליי זה מקפליי ולא מחליפים אף אחד.<: באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? ראשון, דה מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? קופצת מהחלון האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? ברור, כפרעליהם.D: אבא שלי מתלהב מDSMN ואמא שלי מתלהבת מכולם חח, היא הייתה איתי בהופעה חוצמזה שהם תמיד צוחקים על הסנטר של טום חחחחח מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? החברות אוהבות חחח אחותי הקטנה בת 8 והיא יודעת את כל השירים שלהם בע"פ (טוב נו לא בע"פ, בחירטוטים. אבל הבנתן
) הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? אופקורס. הרבה. חלק לשמחתי וחלק לצערי חחחח עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? לא נראהלי את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי<: מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? אמ תכלס לא יודעת פוי, חפרתי. חחח

../images/Emo58.gif ((:)

איך הכרת את מקפליי? חיפשתי בגוגל תמונות של סאם,ואז מצאתי תמונה של מישהו חתיך מאוד. מאוד מאוד. מאוד מאוד מאוד. זה היה דאגי
נכנסתי לאתר,ואז ראיתי שהוא בלהקה ששמה מקפליי. שמעתי שירים שלהם. בהתחלה לא סבלתי אותם
אחריי כמה זמן החלטתי שהם להקה טובה ואני אוהבת אותם
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? קצת אחריי תחילת שנה...
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? Hypnotise
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? I'll be ok
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן. לפניי איזה שבוע חברה שלי החליטה שגם היא אוהבת אותם (:)
יש לך דיסקים שלהם? כמובן
[אם כן, איזה?] ג'אסט מיי לאק,והדיוידי של GH
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? ברור שדאגיש!!!!!!!1
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? לא
מה הקליפ האהוב עליך? Friday night מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? אני חושבת שטרנסילבנייה.. איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? סטאר גירל,אמברלה,אבויוסלי,דונט סטאפ מי נאו וכו'
יש לך פוסטרים של מקפליי? אופקורס (:) [אם כן כמה?] הפוסטר החתיך הזה מראש1 וממעריב לנוער... איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] לא יצא... איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? אין איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? לא שמעתי מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? אייל בי אוקיי איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? ג'אסט מיי לאק ומושן אין דה אושן מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? ווהו... לא רוצים לדעת
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן... לא ממש זוכרת... אבל היה שם הרבה מאוד דאגי
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? זה חפץ אבל לא נורא. מדאגי. את העגילים כוכב האלה שלו (((((= את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? דני... כיף לשיר
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? 3 מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? לא אענה על זה
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? באאאאאררווווווררררר!!!!! אמא שלי אוהבת את דאגי!!!D: מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אח שלי לא מפסיק לצחוק על השם של דאגי XDDD הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? חברה ! D: עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? לא. את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? את של הארי (:) מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? מקעקעת 'Dougie'

../images/Emo26.gifעונהה :]]../images/Emo36.gif

איך הכרת את מקפליי? ראיתי בMtv ת'שיר thnl והתאהבתי בדאגיי
ובקול של דני
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? בנובמבר קצת אחרי היומולדת שלי שזה לפני חצי שנה... מה השיר הראשון ששמעת שלהם? the heart never lie's מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? thnl האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן 2 או 3 [לא נחשבות הבנות מהפורום] יש לך דיסקים שלהם? לא :( אבל יש לי ת'שירים במחשב...חחח.. [אם כן, איזה?] אין =/ את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דאגי
וגם את דני וגם את הארי וגם את טום...אוחח שאלה קשה...אבל הכי את דאגייייייייייי :]] מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? לא :((((((((((((( מה הקליפ האהוב עליך? star girl שמעיפים את דאגי ומתעללים בו ! מושלם קטן שלי
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? thnl איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? thnl יש לך פוסטרים של מקפליי? כן של ראש אחד... [אם כן כמה?] פוסטר אחד =/ אבל כמה כתבות :S איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] לא נותנים עבודות כאלו סאמאמאמק איתם.. איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? רק פוסטר :(((( איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? לא שמעתי ברדיו שירים שלהם...:/ מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? thnl חחחח איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? את כולםםםם
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? מצטלמת איתם מבקשת חתימה ולא יודעת מנסה לדבר איתם [?] האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] חחח כן.על דאגי |מבוכה| לא רוצה לדבר על זה XDD אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? ת'תחתונים של דאגי מדאגי XDDD את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אפחד כל אחד מיוחד בדרכו שלו והם מושלמיייייים באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? ראשון !! מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? בוכהההההההההההההה האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? נראה לי...כן... מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? שדאגי חתיך שדני שר יפה שטום זייפן ושהארי...אמממ הארי...חחח.. הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? לא.. עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? חס וחלילהה ! את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי הארי ודני!!
טום-טעון שיפור XDD מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? גונבת לאמא שלי ת'כרטיס אשראי וגם לאבא מזמינה כרטיסי טיסה לחו"ל מארגנת כרטיסים לכל ההופעות נדחקת לשורה הראשונה קופצת על הבמה מחטיפה להם נשיקות יורדת ללאחורי הקלעים נכנסת למזוודות ומחכה שהם יבואו ולאנוס אותםםם XDDDDDDDDDDD אחחחח הפנטזיותתתת

למעלה