../images/Emo109.gif עונה DDDD:
איך הכרת את מקפליי? סיון שלחה לי תמונה של דני ואמרתי "איכס מי זה המכוער הזה" ואז היא התעצבנה XD ואז התעמקתי בתמונה... התעמקתי בדני... והתעמקתי במקפליי
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? אממ עוד מעט זה שנה (או שכבר עברה שנה) מה השיר הראשון ששמעת שלהם? או סטאר גירל או AAY מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? AAY כלכך!!!!!! האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כן, סיון XD אבל יש גם כמה חברות ששומעות אותן, אבל לא אוהבות ברמה שלנו XD יש לך דיסקים שלהם? לא ): רק דיוידי של GH [אם כן, איזה?] את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דאגי מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? לצערי לי
מה הקליפ האהוב עליך? FN וTG מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? AAY איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם אני חושבת חח יש לך פוסטרים של מקפליי? כן [אם כן כמה?] מלא XD איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] תעודת זהות בערבית על דאג'י בוינטר XD איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? דיוידי..? ופוסטרים? XD איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? את הסינגל החדש חחח ברדיו 1 מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? AAY איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? וונדרלנד מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? אי אפשר לתאר את זה במילים חח הייתי פשוט מתחרפנת/משתגעת/מתעלפת/צורחת האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כן הרבה פעמים חח אין לי כוח לספר אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? את הגיטרה/מקלות/באס את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אין לי מושג |: באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מקום ראשון כמובן
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? הייתי נמצאת בתקופת דיכאון ק-ש-ה במיוחד האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כן מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אחים שלי צוחקים עליהם ומעצבנים אותי
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? לא חחחחח אה בעצם אולי כן עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? כן
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי/הארי..נראלי שהארי מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? רצה ערומה ברחוב? חחחחחח
איך הכרת את מקפליי? סיון שלחה לי תמונה של דני ואמרתי "איכס מי זה המכוער הזה" ואז היא התעצבנה XD ואז התעמקתי בתמונה... התעמקתי בדני... והתעמקתי במקפליי