משהו נחמד למשועממות
^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאחת התמונות שבו דני.....

לא נראה כמו דני... XDDD תמונה מהממת!

Shir Jones

New member
עונהה

הכרתי את מקפליי דרך חברה. בערך מחופש פסח אבל אני מכווורה! אמממממ 5 colors in her hair התאהבתי בזכות that girl אממ כן אבל לא כמוני אמממ לא אבל אני אקנה את החדש. למרות שהיה כתוב בראש 1 שזה יהיה להורדה באינרטנט... דני ג'ונס המווווווווווווווושלם! ראיתי the hurt never lies,all about u אמממ בנתיים אין לי. אבל אני מתחילה לאסוף. לא עשיתי פרויקטים לבצפר שקשורים למקפלי... בנתיים אין. אמממ לא שמעתי... השיר הראשון ששמעתי. אמממ נראלי Room on the 3rd floor הייתי צורחת ורצה אליהם בטירוף! אמממ כן,שהם כאילו באו להופיע בארץ. הייתי מבקשת מדני נשיקה!!!D: לא הייתי מחליפה אפחד. מקום ראשון! כמו שצריך! הם לא יתפרקו! never never never כןן למה לא? אממ אחותי חושבת שהם יותר מידי פופ. אממ לא,אבל אני מנסה. לא! חס וחלילה! אמממ דני,הוא הכי מגניב. אממ הכל!

N e r d y

New member
בא לי גם D:

איך הכרת את מקפליי? דרך באסטד, דרך אור [שנטשה ת'פורום] כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? אוגוסט 2007 מה השיר הראשון ששמעת שלהם? טרנסילבניה נראה לי מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? to close for comfort האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? אחת יש לך דיסקים שלהם? כן D: [אם כן, איזה?] רום און דה ט'ירד פלור, וונדרלנד, מושיין את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? דני מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? יה קייט מה הקליפ האהוב עליך? בכלל אני לא אוהבת קליפים אז אולטרויילוט ובייביז קאמינג באק כי זה לא בדיוק קליפים. אה וגם סוריז נוט גוט אינאוף מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? סטארגירל איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם יש לך פוסטרים של מקפליי? כן [אם כן כמה?] אנעארף איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] כלום? איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? דיוידים [כולם DD:] איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אפאחד מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? אמממ אייל בי אוקי? איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? וונדי מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? מתה האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כה אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? מדני שיעשה אותי. חחח סתם לאיודעת בעצם אני כן יודעת, מדני שישיר את טו קלוז פוק קומפרט את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אפאחד מקפליי לא שווים עם אנשים אחרים באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? ראשון ביחד עם באסטד נראלי מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? מתאבדת או משו? ההיסטוריה לא יכולה לחזור על עצמה >>>>: [מה שכברקרה] האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? חח כן מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? החברים שלי "חבורה של הומואים מגעילים דיי לחפור עליהם" אחים שלי בהתחלה "פחח איזה הומואים" ועכשיו שומעים אותם יותר ממני הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? אחשלי בת דודה שלי וקצת חברות עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? חחח החברים הקרובים שלי את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגי והארי מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? אין לי שמץ, באמת.

sweet shir

New member
את יודעת מה צריך לומר למי שאומר שהם הומואים?

"זה שהם, בניגוד אליך, בטוחים במיניות שלהם, לא אומר שהם הומואים... זה רק אומר שאתה אולי כן. :)" וורקס אוורי טיים. לא יודעים מה לומר אחרי זה XDDDD

עונה :]

איך הכרת את מקפליי? שמעתי עליהם איכשהו,וגם קראתי עליהם בראש1 לפני שנתיים בערך וחשבתי שהם חמודים.. אבל ממש התאהבתי בהם כשחברה שלי הראתה לי קליפ שלהם ביוטיוב
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? נממ לא יודעת..לפני כמה חודשים :]
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? That Girl
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? That Girl - זה השיר הראשון ששמעתי והקליפ הראשון שראיתי-בלתי אפשרי לא להתאהב בהם שם!!
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כןכן-שיוש היפה שליי 3>
יש לך דיסקים שלהם? יאפפ
[אם כן, איזה?] MITO-הדיסק והדיוידי נהנהנה תקנאוו וג'אסט מיי לאק :]
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? לא מצליחה להחליט על אחד..כולם מדהימיםם!
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? אמןןןןןן
מה הקליפ האהוב עליך? That Girl-הם כאלה חמודים שםם
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? That Girl
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כמעט את כולם,ראיתי בהיטס שעה של קליפים שלהם :]
יש לך פוסטרים של מקפליי? כןכן
[אם כן כמה?] 7 פוסטרים! שלושה מראש1 וארבעה חברה שלי הביאה לי ממגזינים מלונדון(כי היא גרה שם פעם) איזה חמודה היא!
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] אממ זה לא ממש קשור לביצפר אבל עשיתי את זה בביצפר.ילדה אחת מהשכבה עברה ניתוח אז כולם כתבו לה ברכות,אז כתבתי לה שתשמע מקפליי כי זאת להקה ממש טובה והם יעודדו אותה :]
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? MITO-דיסק ודיוידי,ג'אסט מיי לאק,פוסטרים,כתבות ותמונות ממגזינים מאנגליה,אממ וזהו נראה לי
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? רק את one for the radio
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? That Girl כי זה הראשון ששמעתי
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? Motion In The Ocean
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? באה אליהם עם חיוך ענקי ומספרת להם שאני ממש אוהבת אותם ואת המוזיקה שלהם,מחבקת ומנשקת כל אחד,מצטלמת איתם וכל זה..אהה בתנאי שאני לא אתעלף קודם חיחיחי
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] ברוררר! חלמתי עליהם איזה 5 פעמים אבל אני זוכרת רק חלום אחד,שאני באה אליהם הביתה(כשהם עוד גרו ביחד) והם מכניסים את דאגי למקרר חחחחחחחחח XDDD
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? הייתי מבקשת מדאגי לצרפת אותי ארררררר
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אף אחדדדד! מה זאת השאלה הזאת?!??!
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מקום 1-בלב ובנשמה 3>
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? מתאבדת. סתם בואו לא ניסחף,לא יודעת הייתי ממש עצובה.. חס וחלילה שזה לא יקרה! טפו טפו טפו
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כןכן :]
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אחותי הקטנה מושפעת ממני חחחח היא ביקשה שאני אשלח לה תמונות ושירים שלהם לפלאפון XD החברות שלי אומרות שזה מעצבן אותן שאני מדברת עליהם 24/7 ושהשירים שלהם חופרים אבל בסוף הן אומרות שהם חמודים ומורידות את השירים שלהם! ואח"כ הן גם יודעות את המיליםםםם! אי אפשר לא להתאהב בהם 3>
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? מרוב שאני חופרת עליהם כל היום,חברות שלי מורידות שירים שלהם ויודעות אתה המילים של חלק מהשירים :] הן לא אוהבות אותן כמוני,אבל נראה לי הן בדרך חיחיחי
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? חחחחח לא
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגיי-עם כל הבגדי הארלי המושלמים שלוו!
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? כל דבררררררר

Maddie

New member
מנסה מאומצון->../images/Emo118.gif

אם זה תפוס תגידו לי איך הכרת את מקפליי?
בשנת 2006-2007 אפילו לפני, חברה שלי המליצה לי עליהם וממש חפרה לי XD ואז היא שלחה לי את הפורום הזה כדי להגן על ישראל כי המעריצות הבריטיות התחילו ללכלך, ואז כשיצא JML התלהבתי ואמרתי לה שראיתי אותם בטלוויזיה XD ואז התחלתי לשמוע אותם כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]?
אממממ בערך מתחילת שנה מה השיר הראשון ששמעת שלהם?
Five colors in her hair מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?
FCIHH האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי?
בערך הדבקתי חצי שכבה XD יש לך דיסקים שלהם?[אם כן, איזה?]
JML את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]?
כולללםם אבל דני טיפה יותר
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?
אפעם
מה הקליפ האהוב עליך?
אמממ obviesly חמוד אבל That girl אני ממש אוהבת
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?
That girl איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?
כלום יש לך פוסטרים של מקפליי?[אם כן כמה?]
2 אבל גם כתבות מעיתונים איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...]
עוד לא יצא לי לעשות איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?
אין איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?
לא שמעתי
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?
That girl ממש התלהבתי ממנו >< איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?
וואו קשה להגיד מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?
בוהה בחוסר טאקט ומגמגמת בטירוף האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]
לא אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי?
הייתי מבקשת את דני
לקחת אותו הביתה XD את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?
.NEVERRR באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?
נמנמננמ דפנטלי בטופ 5, כולם חושבים שמקום ראשון
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?
לא אומרים את זה אפילו בצחוק!!
סתם, עצוב קצת אבל מתגברים האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?
אני מקווה
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?
אחותי הגדולה לא מתה עליהם רק על FCIHH ואחותי הקטנה מכורה הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?
Too many pepole dude. אתמול מישהי באה אליי בהופעת בלט, "נוי יש לי פוסטר של מקפליי להביא לך"
או שכל יום רביעי חברות שלי פותחות את ראש 1 לבדוק אם יש משהו על מקפליי! עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?
לא את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?
דאגי מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?
קופצת מעזריאלי בבנג'י, וזה ביג דיל כי יש לי פחד גבהים מטורף. אני אשכרה רעדתי בגלגל ענק><

Maddie

New member
בפורום הרשמי וזה היה ממזמן../images/Emo118.gif

אני הייתי בת 11 בערך O_O לא זוכרת

Maddie

New member
זה היה לפני 3 שנים אני לא זוכרת../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo9.gif

איך הכרת את מקפליי? אלכס חרשה אליהם, ואהבתי את השירים ואז התחלתי לאהוב אותם :)
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? שנה , כמה חודשים לפני שיצא דה הארט נבר לייס
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? טרנסילבניה
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? טרנסי
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? יש לי חברה שואהבת רק את ג'סט מיי לאק [הסרט]ואת טו קלוס פור קומפורט..היא לא ממש אוהבת אותם
יש לך דיסקים שלהם? יש לי רק את GH אבל הדיוידי [אם כן, איזה?]
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? הארוש
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? לא
מה הקליפ האהוב עליך? בייביס קמינג בק ודה הארט
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? ^
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כולם
יש לך פוסטרים של מקפליי? כן [אם כן כמה?] 4
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] לא עשיתי
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? תמונות,פוסטרים ואת הדיוידי GH
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? אפחד
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? דה הארט ^^"
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? קשה להחליט
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? קופצת עליהם ומחבקת אותם
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] כ"כ הרבה פעמים XD
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? תמונה עם הארי :]
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? ברור שאף אחד בלי אחד מהם זה לא שווה
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? ראשון ברור :]
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? הייתי בוכה ..
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? חח כן
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אלכס אוהבת אותך כמובן גם, וחברות לא חושבות כלום חוץ מחברה שלי שאמרה שהארי חתיך D:
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? חח לא רק בשיר אולי
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? חחחח לא
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? לכל אחד יש סטייל אחר , את של כולם אני אוהבת
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? לא יודעת באנג'י? חח

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifעונה

איך הכרת את מקפליי?MTV ו-JML כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]?לפני שנה התחלתי מממש לאהוב מה השיר הראשון ששמעת שלהם?IBO מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?5 COLORS האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי?יאפ יש לך דיסקים שלהם?יאפ [אם כן, איזה?]JML, GH והסינגל של THNL את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]?דני מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?לא=\ מה הקליפ האהוב עליך?לא יודעת מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?IBO איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?IBO 5COLORS THNL ועוד מלא בספיישלים יש לך פוסטרים של מקפליי?כן [אם כן כמה?]5 איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] עבודה בערבית על דני
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?סיכה איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?OFTR לפני כמה ימים
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?מי זוכר? איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?לא יודעת זה בא בתקופות מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?לא יודעת צריך להיו בסיטואציה האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]מלאאא פעמים פעם אחת בשדה תעופה ראיתי נאותם אבל זה היה קניון איילון
ועוד כמה אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי?תחתונים משובצים מדני וגם נשיקה את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?-- באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?ראשון מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?מתהO_______O נו לוידעת עצובה האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?ברור מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?חלק שונאות וחלרק אוהבות הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?כן עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?כןןןןן את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?נהה מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?אינלי מושג זה החלטה ספונטנית

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifMOI :]

איך הכרת את מקפליי?אני זוכרת שהסתובבתי בכל מיני שוקסים ואז נכנסתי לשוקס אחד עם תמונה של מק והשיר ד'ט גירל ברקע והתאהבתי בשיר והחלטתי להוריד את כל השירים ומאז הכל היסטוריה :) כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]?שנה וחצי.. מה השיר הראשון ששמעת שלהם?ד'ט גירל
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם?^ אבל אחרי היפנוטייזד התמכרתי קשות האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי?אכן כן
יש לך דיסקים שלהם?כן, את כולם. [אם כן, איזה?] את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]?טומי333> מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]?הלוואי ): למה לזרות מלח על הפצעים מה הקליפ האהוב עליך?ממ ניראה לי פריידי נייט וד'ט גירל מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי?פייב קולורס איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה?כולם יש לך פוסטרים של מקפליי?אממ כןXDD מי שהייתה בחדרי יכולה להעיד [אם כן כמה?]טונה איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] שומדבר עדיין איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]?מלא עיתונים, פוסטרים, דיסקים, דיוידי ומלא ציורים של משפטים משירים שלהם שעשיתי בשיעור
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו?שומדבר לצערי מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה?היפנוטייזד איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת?מתלבטת בין ROTTF לוונדי. ניראה לי שROTTF מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב?מתעלפת האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך]כן. יותר מדי
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי?נשיקה וחיבוק מטומי3> את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]?אפחד. אין מקפליי בלי מישהו מהם באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי?1 מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]?בוכה ושומעת את השירים שלהם בלי סוף האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי?כן מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם?אחותי חושבת שהם חביבים ולא יותר מזה וחלק מהחברות חושבת שהם סתם בויבנדXD כל השאר סבבי דווקא הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם?כןXDD עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם?לא את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת?הארי333> מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם?משלמת 500 שקל על כרטיס להופעה |אקראית|

sweet shir

New member
למה כחול עם חום למהההההה

אני אסלח לו על הכל אבל לא על זה!! כחול עם חום?!?! בוש! בוש!! וזה עוד כחול רויאל

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDD

זה טום@$#@ מה את מופתעת?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאכן פשע שאין כמותוXDD

sweet shir

New member
אני מקווה בשבילו שהוא לא לבש ורוד עם אדום. או

סגול עם ירוק. או ירוק עם חום. בטח הוא עשה את זה מתישהו. עיוור צבעים. ><

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אם כבר שילובי צבעים זוועתיים...

חום ושחור זה הכי נורא בעולם לדעתי. סגול עם ירוק זה מצחיק כי זה ערוץ הילדים XD

למעלה