עונה :]
איך הכרת את מקפליי? שמעתי עליהם איכשהו,וגם קראתי עליהם בראש1 לפני שנתיים בערך וחשבתי שהם חמודים.. אבל ממש התאהבתי בהם כשחברה שלי הראתה לי קליפ שלהם ביוטיוב
כמה זמן את/ה אוהב/ת אותם[ומתי התחלת לאהוב אותם]? נממ לא יודעת..לפני כמה חודשים :]
מה השיר הראשון ששמעת שלהם? That Girl
מה השיר שבזכותו התאהבת בהם? That Girl - זה השיר הראשון ששמעתי והקליפ הראשון שראיתי-בלתי אפשרי לא להתאהב בהם שם!!
האם יש לך עוד חברים/ות שאוהבים את מקפליי? כןכן-שיוש היפה שליי 3>
יש לך דיסקים שלהם? יאפפ
[אם כן, איזה?] MITO-הדיסק והדיוידי נהנהנה תקנאוו וג'אסט מיי לאק :]
את מי את/ה הכי אוהב/ת ממקפליי [אם יש מישהי שאתם אוהבים יותר]? לא מצליחה להחליט על אחד..כולם מדהימיםם!
מתישהו היית בהופעה שלהם [בחו"ל אומשו כזה]? אמןןןןןן
מה הקליפ האהוב עליך? That Girl-הם כאלה חמודים שםם
מה הקליפ הראשון שראית של מקפליי? That Girl
איזה קליפים של מקפליי ראית בטלויזיה? כמעט את כולם,ראיתי בהיטס שעה של קליפים שלהם :]
יש לך פוסטרים של מקפליי? כןכן
[אם כן כמה?] 7 פוסטרים! שלושה מראש1 וארבעה חברה שלי הביאה לי ממגזינים מלונדון(כי היא גרה שם פעם) איזה חמודה היא!
איזה דברים שקשורים למקפליי ולביה"ס עשית? [נגיד: עבודה, חיבור אומשו כזה...] אממ זה לא ממש קשור לביצפר אבל עשיתי את זה בביצפר.ילדה אחת מהשכבה עברה ניתוח אז כולם כתבו לה ברכות,אז כתבתי לה שתשמע מקפליי כי זאת להקה ממש טובה והם יעודדו אותה :]
איזה דברים של מקפליי יש לך [אם יש..]? MITO-דיסק ודיוידי,ג'אסט מיי לאק,פוסטרים,כתבות ותמונות ממגזינים מאנגליה,אממ וזהו נראה לי
איזה שירים של מקפליי שמעת ברדיו? רק את one for the radio
מה השיר שראשון של מקפליי שידעת בעל פה? That Girl כי זה הראשון ששמעתי
איזה אלבום של מקפליי את/ה הכי אוהב/ת? Motion In The Ocean
מה היית עושה אם היית רואה אותם ברחוב? באה אליהם עם חיוך ענקי ומספרת להם שאני ממש אוהבת אותם ואת המוזיקה שלהם,מחבקת ומנשקת כל אחד,מצטלמת איתם וכל זה..אהה בתנאי שאני לא אתעלף קודם חיחיחי
האם פעם חלמת על מקפליי?[ ספר על כך] ברוררר! חלמתי עליהם איזה 5 פעמים אבל אני זוכרת רק חלום אחד,שאני באה אליהם הביתה(כשהם עוד גרו ביחד) והם מכניסים את דאגי למקרר חחחחחחחחח XDDD
אם היית פוגש/ת את מקפליי והיית יכול/ה לבקש מאחד מהם דבר אחד [לא חייב חפץ] מה היית מבקש וממי? הייתי מבקשת מדאגי לצרפת אותי ארררררר
את מי היית רוצה להחליף מבין חברי הלהקה [ומדוע]? אף אחדדדד! מה זאת השאלה הזאת?!??!
באיזה מקום בלהקות האהובות עליך נמצאים מקפליי? מקום 1-בלב ובנשמה 3>
מה היית עושה אם מקפליי היו מתפרקים[טפו,טפו,טפו]? מתאבדת. סתם בואו לא ניסחף,לא יודעת הייתי ממש עצובה.. חס וחלילה שזה לא יקרה! טפו טפו טפו
האם ההורים שלך יודעים שאת/ה אוהב/ת את מקפליי? כןכן :]
מה החברים והאחים שלך חושבים עליהם? אחותי הקטנה מושפעת ממני חחחח היא ביקשה שאני אשלח לה תמונות ושירים שלהם לפלאפון XD החברות שלי אומרות שזה מעצבן אותן שאני מדברת עליהם 24/7 ושהשירים שלהם חופרים אבל בסוף הן אומרות שהם חמודים ומורידות את השירים שלהם! ואח"כ הן גם יודעות את המיליםםםם! אי אפשר לא להתאהב בהם 3>
הדבקת מישהו במחלת המקפליי ועכשיו הוא אוהב אותם? מרוב שאני חופרת עליהם כל היום,חברות שלי מורידות שירים שלהם ויודעות אתה המילים של חלק מהשירים :] הן לא אוהבות אותן כמוני,אבל נראה לי הן בדרך חיחיחי
עצבנת מישהו עם מקפליי ועכשיו הוא שונא אותם? חחחחח לא
את הלבוש של מי מהם את/ה הכי אוהב/ת? דאגיי-עם כל הבגדי הארלי המושלמים שלוו!
מה הדבר הכי מטורף שהיית עושה כדי לפגוש אותם? כל דבררררררר