משהו שעלה לי בראש...

pain is MY love

New member
מה קשור?

זה עיתון עם מגוון נושאים שנשים מתעניינות בהם! אז גברים צריכים להעלב שבעיתונים שלהם יש כתבות על מכוניות?! למה כל פלוץ צריך להיחשב כמלחמה על קיום הפמיניזם?!?!?!

נועם m

New member
זו בדיוק הטעות שלך.

זה אולי עיתון עם נושאים שנשים מתעניינות בהם, אבל מפה ועד לכנות אותם "מגוון של נושאים" הדרך עוד ארוכה (אפילו אם מדי פעם הם טורחים לעשות איזו כתבת סינדרלה על מישהי ש"הצליחה כנגד כל הסיכויים"). ושוב, את פשוט מסרבת להבין את המהות של העניין. אף אחד לא אומר ש"כל פלוץ צריך להחשב כמלחמה על קיום הפמיניזם". עם זאת, עצוב שאת עדיין לא מבינה למה מן הראוי שבעיתון נשים יהיו גם תכנים מהסוג הזה.

somebodddy

New member
לא קוראים לזה "עיתון נשים" בגלל

שרוב הנשים מתעניינות רק בנושאים בהם הוא דן. קוראים לזה "עיתון נשים" בגלל שרוב הגברים לא מתעניינים בנושאים בהם הוא דן.

Zoharrr

New member
יש עיתון שהוא לא כזה לנשים

קוראים לו lady הוצאה של אהממ...לא יודעת... זה עיתון על רמה,לנשות עסקים או סתם נשים עשירות.

ת מ י מ ה

New member
בלייזר=תנ"ך

אני ממש נהנית מבלייזר (הייתי מנויה.. עכשיו אני קונה..) אני אוהבת את בלייזר כי זה מצחיק ונחמד להיכנס לראש של הבנים אני מוצאת שהעיתונים של ה"נשים" לא כל כך מעניינות ורק עוסקות ברכילות

Shame in you

New member
כי בנים מאוד לא שטחיים

לדבר על זיונים ומראה חיצוני של בנות כל היום (ובמקרה הטוב גם על ספורט) זה מאוד לא שטחי.

Piren

New member
חיפשתי וחיפשתי

ולא מצאתי את הקשר בין התגובה שלך, למה שתום כתבה. היא הלינה על זה שעיתון של נשים הוא שטחי, ותהתה האם זה משקף משהו על נשים. אגב, איפה לעזאזל גדלת שנדמה לך שכל מה שבנים מדברים עליו זה זיונים ומראה חיצוני של בנות? (ובמקרה הטוב גם על ספורט) חחחח

lb22

New member
היא טעתה..

בנים מדברים על : זיונים שתוך כדי ביצוע האקט צופים בספורט ואז מספרים לחברים על שני הדברים :)

נועם m

New member
../images/Emo12.gif

צופה תוך כדי בספורט? ואז אתם מתפלאים למה יש את הבדיחות על ההיא שתהתה תוך כדי באיזה צבע לצבוע את התקרה...

Piren

New member
הממ..

יצא לי כבר לעשות סקס בזמן "הישרדות" ו"אוז"
אסור להשאיר טלוויזיה דולקת לידי.. אם יש טלוויזיה דולקת, אני חייב לצפות בתוכנית, ועד הסוף שלה :-|

נועם m

New member
../images/Emo5.gif

אני שמחה שאכילת תולעים וכד' עושים לך את זה
(או שזה "אפקט הפחד", הכל נראה לי אותו הדבר...
)

Piren

New member
זה אפקט הפחד

"הישרדות" זה עם ה-16 אנשים שזורקים אותם על איזה אי ונותנים להם לעצבן אחד את השני לחודש+

נועם m

New member
אם כך...

אני בהחלט יכולה להבין למה דווקא הישרדות עושה לך את זה

somebodddy

New member
את יכולה לחשוב על נושאים אחרים,

יותר רציניים, שמעניינים נשים ולא מעניינים גברים?

נועם m

New member
אני חושבת...

שעיסוק קצת יותר רציני במעמד האישה בארץ, למשל, לא היה הורג את העיתונים הללו... כי נכון לעכשיו המעמד העיקרי שהם מדברים עליו הוא זה של המייק על שולחן האיפור...

למעלה