משהו שעלה לי בראש...

Piren

New member
אני חושב שכבר ממזמן

הרצון להיות יפה עבר מן הדחיפה של הגבר, לרצון של האשה. אם את עדיין משקיעה את הזמן שלך בלהיות יפה -בגלל רצון של גבר, כנראה שמשהו לא בסדר בך, לאו דווקא בגבר שדורש ממך את זה. (וכן, יש הבדל בין להיות יפה בשביל -להשיג- גבר, מאשר להיות יפה -בגלל רצון- של גבר)

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוד תכונה של רוב הנשים אם יש משהו רע הגברים אשמים מה לעשות זה מולד אצלכם מה הקשר בן זה שאתן יכולות לדבר שעה על איזה איפור שמתם היום בבקור ומה היא עשתה למי ומה הוא עשה לה בחזרה לבין זה שאנחנו שוביניסטים כן ולדעתי עדיף לדבר על כדורגל וספורט מאשר לשון הרע (רכילות) הבעיה שלנו זה שכל אחד מודד את עצמו מול אחרים וזו הבעיה אצלנו גיבור זה מי שמנצח אחרים שבעצם גיבור אמיתי זה מי שמנצח את עצמו("איזהו הגיבור הכובש את יצרו")

ChilD SouL

New member
אהמ...

אישית, אני לא קונה מגזינים [כי הכסף ממש לא שווה ת'הוצאה] אבל אני כן קוראת מגזינים כאלה ואחרים לפעמים אצל אנשים אחרים. לא כי אני שטחית או כל מה שמעניין אותי זה רכילות, סקס, בגדים, איפור וכו' - אלא סתם כי זה נחמד ומשעשע. העולם הפרטי שלי מתמקד בדברים אחרים, אבל מדיי פעם זה נחמד קצת להתנתק ולנקות ת'ראש עם קצת "אבק כוכבים". אישית לא מפריע איך "אנחנו" נתפסות, כי אני יודעת מי אני ולגבי שאר האוכלסייה הנשית, אז... היא ממש לא מעניינת אותי. מה גם שאני דיי מסכימה עם העורכים - יש לא מעט נשים, אם לא רוב, שזה כל מה שמעניין אותן [איזה איפור לקנות, לעשות דיאטה X על-מנת שבחור Y יאהב אותן או לדעת עם מי שכבה זאתי ועם מי שכב זה] ככה ש...

למעלה