משהו שעלה לי בראש...

somebodddy

New member
ואת חושבת שהנושא הזה

לא יכול לעניין גברים וחיוני שידונו בו בעיתון נשים?

נועם m

New member
בכלל לא

הלוואי שגם העיתונים הגדולים היו מקדישים יותר מקום לנושא הזה, בין השאר על מנת שגם גברים יחשפו אליו במידה שווה. אך אין זה סותר בעיני. אם כבר הוחלט על ייסוד מגזינים שקהל היעד שלהם הוא נשים, אני סבורה שמן הראוי שהם יעסקו גם בנושאים מהותיים יותר, שנוגעים לכל אישה ואישה כאן בארץ (בין אם היא מודעת לכך או לא), ולא רק בנושא המהותי של התאמת גוון הצללית לצבע העיניים... ואם אנחנו כבר בנושא הזה- בעיני, אין ממש טעם בקיומם של מגזינים נפרדים לנשים וגברים, במיוחד במתכונתם הנוכחית, משום שעיקר עבודתם הוא בהנצחת סטריאוטיפים על שני המינים (כפי שנוכחנו...).

L y c a n

New member
האמת היא

שגם אני חשבתי על ליצור קשר ולשלוח איזה אי מייל לעורכת של איזה עיתון נשים, בשביל לשמוע מה דעתם, בטוח תהיה תגובה כלשהי! ---בטח יהיה מצחיק לקרוא אותו, בין השאר--- לא היה לי כל כך הרבה כח לחפש.. מה אומרים?

נועם m

New member
מה שסביר להניח שיקרה...

הוא שפשוט לא תקבל תשובה. הכי נוח להתעלם

כזה כזה

New member
תאמת זה באמת שיתכי

אבל הרבה נשים אוהבות את זה אני אישית לא קוראת עיתונים של נשים או ביכלל אבל קונה כדי לצייר את הדמיות בעיקר נשים הדבר הכי משעמם שם זה הריכילות לא ממש מעניין אותי מה המפורסמים המעפנים האלה עושים בחיים שלהם והכי מעניין ששואלים שאלות ויש תושובות של אנשים שמבינים בזה אבל הכי מעצבן שאין איזה פינה קטנה לקהילה ההומולסבית חוץ מפינת השידוכים בסוף

L y c a n

New member
שכחתי לציין

אם יש בעיתון תשחץ או משהו כזה, אז העיתון לא אבוד.

נועם m

New member
האמת?

עד כמה שזכור לי, אני חושבת שאפילו זה לא קיים (אבל אני לא חותמת על זה...)

בתצ1

New member
כן

לדעתי הרבה בנות הם באמת שטחיות, ולא בגלל שביסודן הן כאלה ,אלא השובניזם גרם להם לאטימות השכל.הדחיפה של הגברים והרצון שלהם שבנות יראו טוב משפיע בסופו (או בתחילתו) של דבר גורם לבנות שיהיו שטחיות והתעסקו בדברים שכאלה..השאלה שלי כזאת..איך הבנות מיני נותנות להשפעה גברית שובניסטית להשפיע על חייהם? ןעל זאת אשמח לתשובה. ואגב יש הרבה בנות שלא קוראות את זה ומה גם, שאל תשכחו שרוב העולם שטחי וזה מה שמענין אותו..הסתכלו על העיתונים בחו"ל כמה כל הברנז'ה ההוליוודית מענינת אותם.. כך שזה בעצם אוחת קלון על כל העולם הרדוד והשטחי שבו אנו חיים!!!!!!!!!!!!!!!!

נועם m

New member
את יודעת...

יכול להיות שאישה תרצה להראות טוב "בשביל עצמה", ולא רק כדי לרצות את הגברים בסביבתה...

Dark Muse

New member
חחחח תראי לי כזאת

תרשי לי לתקן. בת רוצה להראות טוב בשביל צו האופנה.

Zoharrr

New member
מה?!

אין לי שומדבר בארוןשנמצא שם דווקא כי הוא באופנה היום. כלום. אני הולכת עם מכנסיים מתרחבים של שנות ה 60,וחצאיות שלא ראיתי על אף בחורה אחרת חוץ ממני... אני לא לובשת כמעט אף צבע חוץ משחור ואדום, ומעולם לא הלכתי לפי צו האופנה. אני לובשת מה שאני אוהבת ומה שמחמיא לי... (שזה מעט מאוד דברים)

Zoharrr

New member
מה שנראה עלי יפה לדעתי.

ולא כמו שהוא אמר:"בשביל צו האופנה"

Dark Muse

New member
גם ללבוש שחור ואדום זה סוג של אופנה

לא האופנה במיינסטרים אומנם...

Zoharrr

New member
אני לא לובשת שחור ואדום בגלל

האופנה המוסיימת הזאת :) באמת שאני נראית כמו בדיחה עם צבעים אחרים D: (ניסיתי פעם לפני 3 שנים וורוד ואחי אמר שאני נראית כמו מסטיק לעוס,וזה בדיוק ההגדרה!) אגב גיא, מזל טוב על היומולדת! אני מתעצלת ללכת לאשכול יומולדת שלך P:

Dark Muse

New member
איזה אשכול יום הולדת?

גם אני אוהב שחור אגב, אבל יש לי כל מיני צבעים.

Zoharrr

New member
זה שעכשיו כתבתי בכותרת שלו:

"גיא זה האשכול יומולדת יא מצחיק D:!" אני בשלב מסוים בערך בכיתה ח' הפסקתי ללבוש כל מיני צבעים. וגם,זה רק בחולצות. מכנסיים יש לי שחורים,סגולים,בז',משובצים,אדום-שחור, מה שבא :) בחולצות אני פשוט לא מסוגלת ללבוש צבעים אחרים... הפרעה נפשית חמורה :)

Dark Muse

New member
את יוצאת דופן ../images/Emo13.gif

אבל תסכימי איתי שרוב הבנות כן מתלבשות לפי מה שהן רואות במגזינים ובפרסומות.

Zoharrr

New member
חחח ככה קוראים לזה היום?

יוצאת דופן? אני מוזרה! D: רוב הבנות כן..מסכימה:) גם אם זה נראה עליהן ממש רע S:

למעלה