נכון! עכשיו תורך לתת את המחלה הבאה
bali New member מנהל 17/7/10 #23 אוקיי עכשיו תורי... מחלה כרונית שתוקפת לרוב צעירים בני 20-30, מתחום הנוירולוגיה, שבה בעבות מחסור בחומר הלבן במוח, הגוף תוקף את עצמו בצורה רנדומלית.
אוקיי עכשיו תורי... מחלה כרונית שתוקפת לרוב צעירים בני 20-30, מתחום הנוירולוגיה, שבה בעבות מחסור בחומר הלבן במוח, הגוף תוקף את עצמו בצורה רנדומלית.
bali New member מנהל 18/7/10 #26 לא... עוד רמז - כשהגוף תוקף את עצמו, לרוב הסימפטומים הם תחושתיים, ולרוב בגפיים.
S SoulWandering New member 30/7/10 #69 "התקף לב" זה לא המונח הרפואי - זה אותו דבר "אוטם בשריר הלב" זו המחלה שתיארת
ז זברה נוחרת New member 17/7/10 #21 ../images/Emo97.gifאוקיי עכשיו אחד קשה P: מחלה תורשתית שנגרמת מהצטברות נחושת בגוף. היא יכולה לגרום לשחמת הכבד, טבעות נחושת כתומות מסביב לאישונים ואם הנחושת מצטברת במוח אז גם לנזק מוחי. מה זה?
../images/Emo97.gifאוקיי עכשיו אחד קשה P: מחלה תורשתית שנגרמת מהצטברות נחושת בגוף. היא יכולה לגרום לשחמת הכבד, טבעות נחושת כתומות מסביב לאישונים ואם הנחושת מצטברת במוח אז גם לנזק מוחי. מה זה?
ז זברה נוחרת New member 19/7/10 #29 ../images/Emo97.gifעודעודעוד מחלה אוטואימונית שקיימת רק באופן תיאורטי, היא מתבטאת בכל תסמין מכל סוג שאפשר לחשוב עליו ואין לה שום תפיסה במציאות. מה היא? (לא כולם ביחד)
../images/Emo97.gifעודעודעוד מחלה אוטואימונית שקיימת רק באופן תיאורטי, היא מתבטאת בכל תסמין מכל סוג שאפשר לחשוב עליו ואין לה שום תפיסה במציאות. מה היא? (לא כולם ביחד)
ז זברה נוחרת New member 19/7/10 #31 ../images/Emo97.gifלא. יותר מובן מאליו. תחשבי שזה פורום האוס. לא פורום רפואה. זה קל ממש P:
ז זברה נוחרת New member 19/7/10 #34 ../images/Emo97.gifזהו שהפעם זה כן לופוס בהאהא ארמגדון כאן נוסו על נפשותיכם!
י ייסאן New member 19/7/10 #36 ../images/Emo45.gifלמרות שלפיברו יש תפיסה מאסיבית במציאות. בתור חולה אני יכולה להכריז בפה מלא- אוהו, גם פיברו וגם לופוס שתיהן מציאותיות לחלוטין, לצערי הרב כל כך הרבה כאב....
../images/Emo45.gifלמרות שלפיברו יש תפיסה מאסיבית במציאות. בתור חולה אני יכולה להכריז בפה מלא- אוהו, גם פיברו וגם לופוס שתיהן מציאותיות לחלוטין, לצערי הרב כל כך הרבה כאב....
י ייסאן New member 19/7/10 #35 עד שחלילה מישהו שאת אוהבת יחלה בה. או שאת עצמך שלא נדע תאלצי לסבול ממנה ייסורי תופת. -____-
ת תות ירוק בהיר New member 22/7/10 #44 אני מכירה אנשים שחולים בה פשוט הכי נהניתי ללמוד עליה, מחלה מרתקת. ברור שהיא נוראית.
ת תות ירוק בהיר New member 22/7/10 #45 ברור, הכוונה הייתה אחרת אני מכירה 2 אנשים שחולים בה, מחלה ארורה. הכוונה הייתה שאני מאוד נהניתי ללמוד על המחלה הזו במסגרת הלימודים שלי, לדעתי זו מחלה מרתקת. רק בריאות
ברור, הכוונה הייתה אחרת אני מכירה 2 אנשים שחולים בה, מחלה ארורה. הכוונה הייתה שאני מאוד נהניתי ללמוד על המחלה הזו במסגרת הלימודים שלי, לדעתי זו מחלה מרתקת. רק בריאות