משחקון - "זהה את המחלה"

Netto

New member
עוד מחלה:

שכיחה ביותר לשיטיון – פגיעה בכישורים שכליים וחברתיים, באופן שפוגע בתפקוד היומיומי. התנוונות של תאי מוח בריאים גורמת להתדרדרות ממושכת בזיכרון וביכולת השכלית. מהי המחלה?

bali

New member
מנהל
אלצהיימר?

לצערי אנחנו רואים את זה ב LIVE אצל סבתא שלי...

Netto

New member
כן.

לא נעים בכלל

bali

New member
מנהל
יאפ, אבל אלה החיים.

למרות הנגיעות הקלות במציאות הלא כל כך משעשעת, אני אוהבת מאד את המשחק הזה. זה חולני שאני אוהבת משחקי מחלות?

Netto

New member
ממש לא .. והמחלה הבאה.. :

מחלת עור הנגרמת על ידי דלקת, רגישות אלרגית, במרבית המקרים תורשתית. מה המחלה?

bali

New member
מנהל
המחלה היחידה שאני מכירה היא פסאוריוזיס

(או איך שכותבים את זה) אבל אני ממש לא יודעת אם היא תורשתית וממה היא נגרמת, אז אם צדקתי, זה ממש בפוקס

Netto

New member
לא.. אולי זה קצת קשה. רמז בפנים

רמז: בדרך כלל, גורמת לעור להיות מגרד, אדום ויבש – לעיתים אף עד כדי הופעתם של סדקים וגלדים בעור. מופיעה לעיתים קרובות על הפנים והגפיים, אולם היא יכולה להופיע גם באזורים אחרים של הגוף.

Netto

New member
מחלה חדשה

פצעונים, פצעי בגרות. יכולים להוות מטרד על בסיס יום יומי קבוע. פצעי בגרות נרפאים באיטיות, וכאשר פצעי בגרות מתחילים להיעלם, חדשים כבר ממתינים בתור להופיע. הקרב המתמשך והבלתי פוסק חוזר על עצמו שוב ושוב בצורה מייגעת ומייאשת. מה שם המחלה?

Netto

New member
נחשו את זה:

מצב בו כדוריות הדם האדומות נמוכות. מכיוון שכדוריות הדם האדומות מכילות המוגלובין, רמה נמוכה שלהם עלולה ליצור בעיות בריאותיות רבות. ההמוגלובין הינו נשא של החמצן. תפקידו של ההמוגלובין לדאוג כי חמצן יגיע לכל תא ותא בגופינו. יכולה לגרום לשורה ארוכה של סימפטומים הכוללים עייפות ומתח באברי הגוף. איך נקרא המצב הנ"ל?

JonJon9

New member
סחתיין על הידע הרפואי

אני שנים צופה בסדרות רפואה ובקושי יודע לאבחן מחלה אחת

alonback

New member
זה אחד קל

אנמיה. אחד משלי: המחלה יכולה להופיע כמחלה עורית או כמחלה נשימתית כשהנשימתית היא מאוד קטלנית. המחלה מועברת לרוב מבעלי חיים ומתאפיינת בנגעים שחורים על העור (רמז לשם), החיידק יוצר נבגים המאפשרים לו לשרוד במשך תקופות ארוכות מחוץ לגוף חי (דבר ההופך אותו מצוין לנשק ביולוגי, רמז עבה!!)

Netto

New member
חדש

מחלת מין. מלווה באי נוחות, כאבים, ולפעמים חום. המחלה היא?

למעלה