סיפיליס?
S S H I F T Y New member 25/7/10 #62 יאי, תורי! אני אנסה: מחלה דלקתית שפוגעת בעיקר בריאות. יוצרת קוצר נשימה, יכולים להיות נגעים בעור, שלפוחיות, פריחה, ובעיניים- ראייה מטושטשת, ויובש. מה היא המחלה?
יאי, תורי! אני אנסה: מחלה דלקתית שפוגעת בעיקר בריאות. יוצרת קוצר נשימה, יכולים להיות נגעים בעור, שלפוחיות, פריחה, ובעיניים- ראייה מטושטשת, ויובש. מה היא המחלה?
S S H I F T Y New member 28/7/10 #64 אני אדלה עוד פרטים מויקי ../images/Emo3.gif המחלה מאופיינת בהווצרות תאי T, מונוציטים, וגרנולומות. זוהי מחלה סיסטמית, ועשויה לערב כל איבר. תסמינים נוספים הם עייפות, כאבים כלליים וכאבי מפרקים, שיעול..
אני אדלה עוד פרטים מויקי ../images/Emo3.gif המחלה מאופיינת בהווצרות תאי T, מונוציטים, וגרנולומות. זוהי מחלה סיסטמית, ועשויה לערב כל איבר. תסמינים נוספים הם עייפות, כאבים כלליים וכאבי מפרקים, שיעול..
ת תות ירוק בהיר New member 28/7/10 #65 שחפת כזכור לי היא יוצרת גרנולומות, מערבת בעיקר ריאות אבל יכולה לערב כל איבר.
S S H I F T Y New member 29/7/10 #68 לא ממש טוב, הכוונה הייתה לסרקואידוזיס: http://he.wikipedia.org/wiki/סרקואידוזיס