אושרייייייייי לבת שמתחתיי שרון או ערן?
ש שרינוששש New member 14/1/06 #23 אביחייייי או אושרי לודעתת... לבת שמתחתיי את מי הערצת לפנייי הבוויזז?
ב ברוש הבובעע New member 14/1/06 #26 עונה.. אושרי חמי--->שלמות שבא למות! שאלה לבת שמתחתי: מי הזמרת הכי טובה לדעתך?
ש שרינוששש New member 14/1/06 #31 ברורר שיגאללל רוקדד הכי טובב שאלהה לבת שמתחתיי מה את מעדיפהההה מיליוןן דולר או לפגוש לחצי שעה בשיחה אחד על אחד את הבוייז שלךך?ואל תגידוו סתםםםם תחשבו קצתת!
ברורר שיגאללל רוקדד הכי טובב שאלהה לבת שמתחתיי מה את מעדיפהההה מיליוןן דולר או לפגוש לחצי שעה בשיחה אחד על אחד את הבוייז שלךך?ואל תגידוו סתםםםם תחשבו קצתת!
ע עדנוש המאמי New member 14/1/06 #66 עונה=] יגאל אלקיים הוא משפחה שלי כמובן שהוא יקחח דרך אגב תצביעו לוו..:-9 מה הדבר הכי מפחיד שעשית בחייך..?
עונה=] יגאל אלקיים הוא משפחה שלי כמובן שהוא יקחח דרך אגב תצביעו לוו..:-9 מה הדבר הכי מפחיד שעשית בחייך..?
A anastasia14 New member 14/1/06 #29 אממ אני לא כולכך אוהבת זמרות אבל אני חושבת שמאיה בוסקילה שרה מהמם וגם שירי והשאלה>>>מה הרגשת שפגשת את הבויז(השאלה למי שפגה כמובן חח")??
אממ אני לא כולכך אוהבת זמרות אבל אני חושבת שמאיה בוסקילה שרה מהמם וגם שירי והשאלה>>>מה הרגשת שפגשת את הבויז(השאלה למי שפגה כמובן חח")??
A anastasia14 New member 14/1/06 #30 חחח התבלבלתי בסדר אני חושבת שערן רוקד הכי יפה!!!! כמובן!!! והשאלה בתגובה הקודמת שלי!!
L litalg06 New member 14/1/06 #32 יווווווו גמאני מתה על ערן! חתיך מוש לם! חולעליו!! כזה יפה ומהמם! איזה מתוקקקקקקק [תמשיכו במשחק.. סתם היה בא לי לומר חח...]
יווווווו גמאני מתה על ערן! חתיך מוש לם! חולעליו!! כזה יפה ומהמם! איזה מתוקקקקקקק [תמשיכו במשחק.. סתם היה בא לי לומר חח...]
ש שרינוששש New member 14/1/06 #33 יגאל רוקד הכי מדהיםם! שאלהה לבת שמתחתיי מה את מעדיפהההה מיליוןן דולר או לפגוש לחצי שעה בשיחה אחד על אחד את הבוייז שלךך?ואל תגידוו סתםםםם תחשבו קצתת
יגאל רוקד הכי מדהיםם! שאלהה לבת שמתחתיי מה את מעדיפהההה מיליוןן דולר או לפגוש לחצי שעה בשיחה אחד על אחד את הבוייז שלךך?ואל תגידוו סתםםםם תחשבו קצתת
ש שירוש125 New member 14/1/06 #34 מיליון דולר ואז אני אקנה מרוברטו את הלהקה והם יהיו שלייייייייי חחחחח ואז אני אוכל לשבת איתם אחד על אחד מתי שיבוא ליייייייייייייי ולילדה שמתחתיי את באה מחרתיים להופעה??
מיליון דולר ואז אני אקנה מרוברטו את הלהקה והם יהיו שלייייייייי חחחחח ואז אני אוכל לשבת איתם אחד על אחד מתי שיבוא ליייייייייייייי ולילדה שמתחתיי את באה מחרתיים להופעה??
Y yafit93 New member 14/1/06 #35 מיליון דולר ואז אני ישחד מישהו... מהשומרים שיתנו לי לראות את אחד מהבויז ובטוח שזה יהיה שרון!! לבת שמתחתיי מה היית מעדיפה לראות את כל הבויז או רק מי שאת אוהבת הכי הרבה?
מיליון דולר ואז אני ישחד מישהו... מהשומרים שיתנו לי לראות את אחד מהבויז ובטוח שזה יהיה שרון!! לבת שמתחתיי מה היית מעדיפה לראות את כל הבויז או רק מי שאת אוהבת הכי הרבה?
ש שרינוששש New member 14/1/06 #36 אתתת כלל הבוויזזזזזזז לבת שמתחתיי: כמה היית משלמת כדי לראות את הבוויז שלךך לחצי שעה?
ה הילושלוש New member 14/1/06 #37 מיליארד שקלללללל חחחחח שאלה למתחתי... איזה שיר היית רוצה לשמוע את הגיים בויז שרים?
א אדם יוסף החיים שלי New member 14/1/06 #38 היי... ועונהה חזרתי פסטיגל ואני רואה שאתןם משחקות... אני מצתרפת!! עונה: את כל השיריםם מה היית מעדיפהה להיות עם הבויז שלך שעה שלמה לבד או להיות עם כולם חצי שעה
היי... ועונהה חזרתי פסטיגל ואני רואה שאתןם משחקות... אני מצתרפת!! עונה: את כל השיריםם מה היית מעדיפהה להיות עם הבויז שלך שעה שלמה לבד או להיות עם כולם חצי שעה