משחק היכרות מס' 2!!!

yafit93

New member
יגאל אלקיים המלך...

לבת שמתחתיי מי רוקד הכי יפה בנולד לרקוד?

ברורר שיגאללל רוקדד הכי טובב

שאלהה לבת שמתחתיי מה את מעדיפהההה מיליוןן דולר או לפגוש לחצי שעה בשיחה אחד על אחד את הבוייז שלךך?ואל תגידוו סתםםםם תחשבו קצתת!

עונה=]

יגאל אלקיים הוא משפחה שלי כמובן שהוא יקחח דרך אגב תצביעו לוו..:-9 מה הדבר הכי מפחיד שעשית בחייך..?

anastasia14

New member
אממ

אני לא כולכך אוהבת זמרות אבל אני חושבת שמאיה בוסקילה שרה מהמם וגם שירי והשאלה>>>מה הרגשת שפגשת את הבויז(השאלה למי שפגה כמובן חח")??

anastasia14

New member
חחח

התבלבלתי בסדר אני חושבת שערן רוקד הכי יפה!!!! כמובן!!! והשאלה בתגובה הקודמת שלי!!

litalg06

New member
יווווווו גמאני מתה על ערן! חתיך מוש

לם! חולעליו!! כזה יפה ומהמם! איזה מתוקקקקקקק [תמשיכו במשחק.. סתם היה בא לי לומר חח...]

יגאל רוקד הכי מדהיםם!

שאלהה לבת שמתחתיי מה את מעדיפהההה מיליוןן דולר או לפגוש לחצי שעה בשיחה אחד על אחד את הבוייז שלךך?ואל תגידוו סתםםםם תחשבו קצתת

שירוש125

New member
מיליון דולר ואז אני אקנה מרוברטו את

הלהקה והם יהיו שלייייייייי
חחחחח ואז אני אוכל לשבת איתם אחד על אחד מתי שיבוא ליייייייייייייי ולילדה שמתחתיי את באה מחרתיים להופעה??

yafit93

New member
מיליון דולר ואז אני ישחד מישהו...

מהשומרים שיתנו לי לראות את אחד מהבויז ובטוח שזה יהיה שרון!! לבת שמתחתיי מה היית מעדיפה לראות את כל הבויז או רק מי שאת אוהבת הכי הרבה?

אתתת כלל הבוויזזזזזזז

לבת שמתחתיי: כמה היית משלמת כדי לראות את הבוויז שלךך לחצי שעה?

מיליארד שקלללללל

חחחחח שאלה למתחתי... איזה שיר היית רוצה לשמוע את הגיים בויז שרים?

היי... ועונהה

חזרתי פסטיגל ואני רואה שאתןם משחקות... אני מצתרפת!! עונה: את כל השיריםם מה היית מעדיפהה להיות עם הבויז שלך שעה שלמה לבד או להיות עם כולם חצי שעה

למעלה