משחק היכרות מס' 2!!!

ספירולה

New member
הממממ....

הכי משמח....משו שביקשתי או עבדתי עליו קשה ובסוף השגתי. . . . לזו שמתחתיי..... אם היית חיה, מה היית ולמה?

אני לא יכולה לתאר מה הרגשתיי

כמעטט בכיתי מרוב התרגשות דייי באלי לחחזורררררררררררררר ה-30.12 תאריך קדוששששש היום שפגשתי את אושרי המושלםםםםםם

חח אני עונה -> גמני ../images/Emo110.gif

אמ... הרבה דברים משמחים אותי אבל הכי הכי לראות את אדדם החיים שליי ואת הגייםם בויז מופיעים!! חח ועוד מלא דברים שאלההה------ איפה היית מעדיפה לפגוש אותם א. בבריכה ב. בים ג. בלונהפארק

בלונהה פארקק לעלותת עים אביחיי

לגלגל ענקקק חחחחחחחחח לילדה שמתחתיי מה לדעתך הכי מיוחד בבוייז שלךך?

המראה הילדותי והתמים

הכי מיוחד בבויז שלי זה המראה הילדותי והתמים והחמוד שלו... (אדם) לילדה שמתחתיי כמה פעמים ביום את שומעת את "אשמור את ליבי"?? נ.ב. יצאה שאלה מפגרת

עונה:

כמה שיוצא לי אבל אני שומעת אותו הרבה.. לילדה שמתחתי.. מי לדעתך הכי סקסי מהגיים בויז?? (שאלה מטומטמת אני יודעת)

הכיי סקסיי זהה אושרייי!!

שאלהההה לבתת שמתחתיי: מיי יש לו את השפתיים הכי חושקותת?חחחחחחחחחחחחחח

litalg06

New member
לערן בארור!

שאלה לבת שמתחתי: לאיזה שיר של הבויז את הכי מתחברת?

עונה:

לאדםםם המושלםםםםםםםםם! לזאת שמתחתי: אם היו אומרים לך להיות יום שלם עם אחד מהבויז את מי היית בוחרת??

אדם בארור!!!

לילדה שמתחתי: עם היית פוגשת את הבויז והיה מותר לך להביא חברה היית מביאה!?!?! (שאלה סתומה לאלה לא היה לי מה לשאול)

0o0o loren o0o0

New member
לא..

אני רוצה את כולם רק בשבילי
אמ.. למי שמתחתיי.. אם אומרים לך שזכית בפגישה עם הבויז הכי פחות אהוב עלייך.. מה היית עושה?!?!

ספירולה

New member
המממ...

הולכת....ומנסה להוציא ממנו מידע על אהובייייייייי חחח סתאאם כאילו הם כולם מדהימיםםםם. . . .ובכל אחד אפשר למצוא משו, לא רק יופי לזו שמתחתיי.... אם היית חיה, מה היית ולמה?

עונה:

אני הייתי רוצה להיות ציפור כי אני יכולה לנדוד ממקום למקום =] לזאת שמתחתי: אם היו אומרים לך לבחור אחד שיעוף מהלהקה את מי הייתי בוחר(חובה)??

אממ אוליי שרוןן אבל אני לא רוצהה

לזאת שמתחתיי למי יש תגוףף הכיי פהה מכל הבוויזז?

shoshishoosh

New member
לאושריי המושלם שלייי

לילדה שמתחתיי: איזו זמרת את הכי אוהבת??

danitush123

New member
עונה.....

לאביחי יש תגוף הכי יפה איפה פעם ראשונה ראיתם אותם?

למעלה