משחק המכללה כמעט מתחיל - פרולוג

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

T a M a R a 2

New member
"אני רואה!" השיבה אלכס וקרצה.

"הכרתי אחת נחמדה, ג'ימי, שנה שניה.... מסיבה נוראית, מקווה שהשנה תיהיה יותר טובה מהמסיבה הזו... לפחות יש כמה בחורים מעניינים"

O a s i s 3

New member
"כמה... לא יותר",

אמרה דונה והשפילה את מבטה. "המסיבה באמת נוראית, ציפיתי ליותר. ואל תדאגי, השנה תהיה נפלאה, אני יכולה להבטיח לך את זה", אמרה דונה וחייכה. זה היה החיוך הראשון שלה הערב.

T a M a R a 2

New member
"כן, אני מקווה, ואת.. את צריכה

לחייך יותר! מעשמם כאן, בואי נלך לאחד מהחדרים האחרים"

O a s i s 3

New member
"חשבתי לצאת החוצה...

לשאוף קצת אוויר, מחניק כאן. האנשים חושבים כאן שהעובדה שהם שמים אקס תגרום לכל הבנות כאן להתעלק עליהם, זה כל-כך עצוב", אמרה, "חוץ מזה, בחוץ גם יותר שקט, נוכל לדבר קצת"

T a M a R a 2

New member
אלכס נגשה לאנורה והזמינה אותה להצטר

להצטרף, ומהירהלכיוונה של דונה, לבסוך הדביקה את דונה אואמרה לה "אז.. משהו התחדש?"

O a s i s 3

New member
"אני מניחה שהרבה,

אבל בוודאי דברים קטנים ולא חשובים. אני מתה לדעת מי יהיו המרצים, עם מי אני אהיה בחדר, הכל!", אמרה דונה, ושוב חייכה. כבר הרבה זמן שהיא לא חייכה בתדירות גבוהה כל-כך, היא שכחה איך זה להיות מאושרת. ובכל זאת, משהו היה חסר בלב שלה. היא רתה לשתף מישהו 'עדיין לא', חשבה לעצמה כמו תמיד,'זה עוד יפגע בי'.

T a M a R a 2

New member
"נדאג שניהיה ביחד! המרצים.. זה באמת

מסקן, מקווה שהם יהיו טובים.." אלכס עצרה לרגע והוסיפה "דונה... מה יש? את סוף סוך שמחה, וזה נהדר, אבל... משהו מעיק עליך. אל תשקרי לי"

O a s i s 3

New member
דונה השתתקה לרגע,

היא לא רצתה להגיד כלום 'עדיין לא', שוב לחשה לעצמה בראש. "שום דבר... באמת", אמרה דונה,מנסה להסתיר את העצב בקול שלה, מנסה לעצור את הדמעות העומדות לצאת החוצה בסערה, "שום דבר". כעת היא נזכרה בהכל. בו. איך שהיא סמכה עליו, והוא עשה לה את זה. איך הוא יכל? "הוא היה החבר הכי טוב שלי...", החלה דונה למלמל, בתקווה שאלכס לא שמעה.

"למה לא?" החליט ג'יימס

והגיע למסיבה. הוא התחיל לחפש חברים, מכרים, אבל גילה שאחרי 4 שנים של תואר ראשון, אין לו כאלה... מה הוא עושה שם? את זה גם הוא שואל את עצמו.

ג'יימס התרשם שאנורה לא ממש

בעניין. הוא אמר "טוב, אני מקווה שניפגש בקמפוס מתישהו... לי אין מה לעשות כאן יותר".

DDN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחילת שנת הלימודים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

"ברוכים הבאים לפתיחת שנת הלימודים!" בירך סגן הדיקן כמדי שנה את הסטודנטים במכללת פורט איסטשור. "שתהיה לכולנו עוד שנה של מצויינות. בבניין המזכירות ישנו מידע לגבי הסידורים במעונות, קבוצות הספורט והאחוות. השנה המכללה שלנו נרשמה לחידון ההיסטוריה הארצי, עוד פרטים, אצל סגל מרצי ההיסטוריה". נראה שהוא רצה לומר עוד דבר מה, אבל הרעש הכריע אותו, אז הוא סיים, "שתהיה לכולכם שנה מצויינת!" עוד שנה מתחילה. האם זו תהיה השנה בה יגיע מישהו למצויינות? בה יסומן מישהו כ"דבר הבא" בתחום כלשהו? תחילת שנת הלימודים היא תמיד מאורע. משמח? מעציב? מפחיד? מרגש? נסכם פשוט על מאורע. "חכו רגע!"נזכר כנראה סגן הדיקן,"יש לנו ממונה אבטחה חדש במכללה, אני רוצה להכיר לכם את מר דניאל פרקר", גבר גבוה, צעיר ונאה צעד לידו, "בכל מקרה שהוא, דלתו פתוחה ואתם מוזמנים לדווח. ואל תשכחו, הערב, טקס רשמי לפתיחת השנה!". מוסיקה התחילה לנגן, להקת בית ספר התכוננה לזה. שנת לימודים מוצלחת!

Saint Jane

New member
אנורה מלמלה כמה מילים לא מזוהות

על מערכת שעות ושיעורים מתנגשים, והלכה למזכירות המכללה. [אם למישהו בא לעצור אותה - הוא יכול לעשות את זה לפני שהיא נכנסת למסדרון, במסדרון, או במזכירות.]

Science Fiction

New member
"אנורה!" קראה ליאה מאחוריה.

"את כבר יודעת עם מי את בחדר?" היא עצרה לידה, מתנשפת קלות.

Saint Jane

New member
"אה... לא. ואת? חוץ מזה, בהתחשב

בעובדה שהשותפה הקודמת שלי די, הממ... *מתה* די מקשה על העניין."

למעלה