משחק המכללה כמעט מתחיל - פרולוג

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

תמיר1991

New member
גלי, אני מכריז סופית שאת מלכה../images/Emo13.gif

../images/Emo98.gif

איימי ישבה בחדרה במעונות התלמידים וניסתה להתרכז בציור החדש שהחלה, אף על פי שהרעש מהמסיבה שהתנהלה בקומה התחתונה הפך את המשימה לבילתי אפשרית למדי. לאחר כחצי שעה של ניסיונות כושלים היא וויתרה והחליקה באנחה אל הספה, מזפזפת בין הערוצים בתקווה שיצוץ משהו מעניין. לבסוף התייאשה גם מזה, ומחוסר כל דבר טוב יותר לעשות, החליפה בגדים וירדה לעבר מקור הרעש ההולם באוזניה. אולי היא תהנה בכל זאת. ברגע שפתחה את דלת המועדון, או ליתר דיוק נדחפה הצידה כשניסתה לעשות זאת ע"י זוג שיכור למראה שדידה לעבר איזורים המשדרים יותר פרטיות, הבינה שמחשבתה הקודמת הייתה מגוחכת לחלוטין. היום שבו היא תהנה בסוג כזה של כנסים יהיה גם היום בו היא לא תפיל/תשבור/תקלקל שום דבר. ומכיוון שלא היה סביר שזה יקרה בקרוב - או אי פעם בכלל - אירועים כאלה היו, הינם, ויהיו בגדר כמעט *עינוי* עבורה תמיד. אף על פי כל המילים הנחרצות היא צעדה לעבר בר במיקום דל אוכלוסין יחסית, ובעודה מפילה כמעט בחורה שעל פניה עברה, התיישבה בסמוך אליו ופנתה להביט בזעף בצעירים המפזזים בעליצות מכעיסה על רחבת הריקודים. "צריך לאסור על מסיבות ולעצור את הבטלנים שמשתתפים בהן", רטנה בנימה חמוצה, מתעלמת מחוסר ההגיון שבדבריה.

J e i n

New member
"הא?", איימי הסתובבה בגמלוניות->../images/Emo98.gif

(אנוכי "אני אומשו" רק מכינוי אחר
) לעבר מקור הקול. "הו...", היא מילמלה במבוכה, גוון אדום מתחיל להתפשט במעלה לחייה, "אני... סתם, לא...", גמגמה באומללות, מבינה שאין לה תשובה.

J e i n

New member
איימי מצמצה בהפתעה והסתובבה-> ../images/Emo98.gif

להביט בדמות החדשה שהצטרפה לסצינה.

J e i n

New member

לעבר הדמות החדשה שהופיעה בסביבתה. 'בשתי דקות בערך אני מושכת יותר תשומת לב מבשנה שלמה', חשבה באירוניה.

J e i n

New member

לעבר הדמות החדשה שהצטרפה לסצינה. 'בשתי דקות בערך אני מושכת יותר תשומת לב מבשנה שלמה', חשבה באירוניה. אם זה נשלח 3 פעמים... ^^" זה המחשב שלי אשם ><

Saint Jane

New member
אנורה נעלמה והתערבבה בקהל

הרוקדים, נשענת על הבר וצופה באיימי. [כמובן שאיימי לא רואה אותה.] [הייתי חייבת להכניס את זה, אתמול המחשב שלי לא הסכים לשלוח את ההודעה...]

J e i n

New member
גמלי הוא לא הסכים אתמול... עד ->../images/Emo98.gif

שגיליתי שלמעשה הוא כן הסכים בכל אחת מ-3 הפעמים בהן ניסיתי @@" תפוזונע ><

J e i n

New member
התשובה הראשונה שעלתה בראשה-> ../images/Emo98.gif

של איימי הייתה 'לא, אני תפוארת רקע.. מה את חושבת?', אך היא לא יצאה מפיה. במקום זאת היא מלמלה: "המ.. מה? לא... אה- זאת אומרת כן!...". ברגע ששמה לב לאוסף השטויות שיצא מפיה היא שבה לאיתנה בבת אחת, מקללת את עצמה בלב. 'לא... אה- זאת אומרת כן!'. איזו תשובה מתוחכמת, עכשיו הבחורה תחשוב שיש לה פיצול אישיות. אבל משום מה כשאנשים הסתכלו לה ישר בעיניים איימי לא יכלה לחשוב. היא הרגישה כאילו היא טובעת בעיניי הבן אדם השני, ונתקפה בהלה בילתי מוסברת שהוא מסוגל בעצם לראות מה שהיא חושבת. אכן, טיפשי. אבל ככה היא הייתה מורכבת.

קמילעעע

New member
"החלטת?"

הסתכלה שרון עליה בהלם! 'אנשים פה כאלה לחוצים,אפשר לחשוב מה שאלתי אותה,טוב נו' היא מילמלה לעצמה בתוך הלב... 'אז,איך קוראים לך? אני שרון גולדמן,נעים מאוד! סטודנטית שנה א' בכלכלה ומנהל עסקים' היא מיהרה לשאול....מצפה הפעם לתשובה קצת יותר החלטית...

J e i n

New member
../images/Emo98.gif

"החלטת?" איימי מצמצה. נו טוב, לפחות זה היה חביב יותר מ-'שכחת לקחת את התרופות שלך היום או מה?'. "אז, איך קוראים לך? אני שרון גולדמן, נעים מאוד! סטודנטית שנה א' בכלכלה ומנהל עסקים" איימי התרשמה. נשמעת בחורה רצינית... לא מעופפת שלא מסוגלת לזכור היכן היא הניחה את המשקפיים שלה בפעם האחרונה. הן לא יתאימו. למרות שבעצם יש כאלה שטוענים שניגודים מסתדרים הכי טוב. "איימי ארנסון. שנה שניה שלי.. אני בת 19, לומדת אומנות. נעים גם", היא אמרה ועשתה ככל יכולתה שהעווית שלה תזכיר יותר חיוך מאשר תגובה לכאב בטן חריף.

קמילעעע

New member
"את נראת כאילו אני מכריחה אותך

לחייך! אבל לא משנה... למה שלא נלך לרחבה ונתנענע קצת,בכל זאת מחר היום ה"גדול" חוזרים ללימודים" היא עיוותה פנים, וציפתה לתשובה חיובית...

../images/Emo98.gif

"את נראית כאילו אני מכריחה אותך לחייך! אבל לא משנה..." טוב, שחקנית היא כבר לא תהיה... האמת היא שהיא פשוט הייתה לחוצה מידי ולא ממש הצליחה להיזכר איך חיוך אמור להראות. "...למה שלא נלך לרחבה ונתנענע קצת, בכל זאת מחר היום ה"גדול" חוזרים ללימודים" איימי בלעה את רוקה. לרקוד. או בשפה שלה- לנסות למצא צעדים סבירים ולקבל תוצאות לא ממש סבירות, בעודה דוחפת בטעות כל מי שמסביבה. האם היא ציינה כבר שריקודים *בהחלט* לא היו השטח שלה? "אה...", היא הסמיקה ומלמלה, מחפשת בקדחתנות אחר תירוץ מתוחכם כלשהו, "בטח...". מאוחר מידי. היא קמה ונאנחה בצורה בילתי מורגשת, מגיעה למסקנה שעדיף היה לו הייתה צופה בטלטאביז במקום לרדת לכאן...

למעלה