משחק המכללה כמעט מתחיל - פרולוג

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

קמילעעע

New member
שרון,הסתכלה עליה,בחנה אותה

היא ראתה שהיא לא אדם כמוהה.. כי בטח לא אוהבת לרקוד חשבה לעצמה היא בטח אדם שקט... אבל היא לא וויתרה... היא רצתה שלפחות פעם אחת תבלה קצת גם אם היא לא רוצה.. היא אחזה לה ביד וסחבה אותה...לרחבת הריקודים היא החלה מתנענעת מצד לצד, רוקדת לה היא ראתה איך היא מסתכלת עליה.. "נו את מתכוונת לזוז קצת?" היא מילמלה בעוד שחיוך רחב ויפה מתפרש על פניה...

בתגובה איימי החלה -> ../images/Emo98.gif

לנוע בסירבול מה. אבל זה עבר פחות או יותר בשלום, היא נפלה רק פעם אחת על מישהו שבכל אופן היה עסוק מידי בבהייה תאוותנית בחזה של מי שרקדה מולו מכדי לשים לב לכך. היא אפילו יכלה לומר שזה היה מהנה במידת מה, גם אם היא לא אהבה שהמוזיקה רועמת באזניה בחוזקה כזאת, וזה גם לא היה ממש העיסוק המועדף עליה.

קמילעעע

New member
הווווווו

"נו נו,אני רואה שזזת קצת! נחמד הא? לא נורא שנפלת! העיקר שניסית! בואי נלך לשתות משהו,חם פה מאוד! מה בא לך לשתות? אני אקח לי קולה קרה כמו תמיד.." היא הסתובבה אחורה וראתה אותו מרחוק.. שוב היא נזכרה במטרה... 'להשיג אותו' 'להשיג אותו' אותה מחשבה הדהדה לה בראש.. היא מיהרה להפנות את מבטה חזרה לאיימי.. "נו..?החלטת?"

"לימונדה...", היא שמעה את עצמה->9-)

ממלמלת. 'וואו...', חשבה לנוכח שטף המילים שיצא מהבחורה השניה, 'היא ממש פעלתנית...'.

קמילעעע

New member
...

"אוקע! איפה יש פה קצת שקט? אני ממש עיפה אחרי הריקודים האלה.." מלמלה בעייפות.. בעודה מפהקת... "דרך אגב,תספרי לי קצת על המרצים פה, איך הם?אני די סקרנית" היא הביטה בה במבט מתחנן...

"המ.. יש לנו קורסים שונים -> ../images/Emo98.gif

כך שאין לי מושג איך יהיו המרצים שלך...", אמרה איימי.

קמילעעע

New member
"הממממ

נו טוב..." היא עיוותה פרצוף.. אך מיד חייכה בחן "אז...את מי את מכירה פה עוד? אולי תכירי לי כמה חב'רה? די משעמם פה...אני לא מכירה אפ'חד חוץ ממך" היא שילבה ידיים.. וחייכה.. מצפה שתספר לה -עליו-

"אמ.. אני לא ממש... זאת אומרת-> ../images/Emo98.gif

אני מכירה את רוב מי שלומד איתי אבל...", איימי לא ידעה איך לומר מבלי להראות מעוררת רחמים שהפרט היחיד פחות או יותר שהיא יכולה לספר על מישהו מכאן זה את שמו. "...על מי בדיוק את רוצה לדעת?".

קמילעעע

New member
"הממממממממ...

היא חשבה,לא ידעה מה להגיד, כבר לספר לה עליו? היא אפילו לא מכירה אותה! כלומר כן, אבל בתוך 10 דק' שיחה היא לא יכלה ישר לגלות לה, קודם לניקול ולקטי חשבה... היא עיוותה פרצוף, גירדה בראש.. "הממממממממ....אולי תספרי לי קצת על הבנים?..." היא ניסתוה להסוות את העובדה שהיא רוצה לדעת על זה שמאחור...

"הבנים...", איימי ניסתה למנוע-> ../images/Emo98.gif

את העווית שאיימה לעלות על פניה, ללא הצלחה רבה. בנים. כל הבנים שהכירה פה היו, חד משמעית, אידיוטים רדודים ושום דבר מעבר לזה. חוץ מכמה, אשר לא ידעה אם היו טובים בהרבה מהסוג השני- אלו היו הסנובים שלא מדברים עם אף אחד (חוץ מעצמם במקרה של כמה) ומבלים את זמן בלתקוע מבטים מתנשאים בכל העוברים והשבים. "ובכן...", איימי ניסתה למצא דרך לרכך את דבריה מכיוון שכבר היה לה ניסיון מר בתחום, והיא למדה שרוב האנשים ששומעים את דעותיה הנחרצות על קהילת הבנים פה תוקעים בה מבט המום וממהרים לברוח מהחדר בתירוץ קלוש. היא לא זקוקה לכך שתבריח ככה עוד מישהי. "...הבנים פה... אלו שאני הכרתי בכל אופן.. הם לא ממש טיפוסים שכדאי להתחבר איתם, איך לומר בעדינות...", היא הסתבכה במילותיה כרגיל. אם היה דבר אחד בו היא גרועה (למרות שהיו הרבה למעשה), זה לשוחח. משהו שרוב האנשים עושים 90% מחייהם, ובאחוזים הנותרים מנסים לעשות אבל המאזינים האומללים פשוט סותמים להם כבר את הפה בשלב זה. לבסוף היא ויתרה על הניסיון לתאר את נפלאות האוכלוסיה הזיכרית ופשוט תקעה בשרון מבט נבוך. 'כנראה שגם השנה אני אהיה לבד...', נאנחה בליבה.

תמיר1991

New member
וד"ר אשפורד בבית.

הוא יושב עם כמה מאמרים שהוציא אתמול מספריית המכללה. יושב וקורא - המלחמה הקרה, שואה, ישומים היסטוריים, יושב וקורא. הוא רצה לצאת באותו היום, אבל פחד לפגוש את אנה, הסטודנטית שלו לשעבר. הוא כל כך רוצה אותה, אבל לא יכול ומפחד לעשות מעשה. אז הוא בבית, ליד האח, יושב עם המאמרים ומסכם. מחר מתחילה השנה, ואם הוא רוצה קידום הוא חייב לעבוד ולעבוד. והוא בבית
תמיר.

bernie92

New member
המשך דמיוני ../images/Emo3.gif

והוא בבית - רואה את דה גירל נקסט דור בפעם ה316 שלו.

bernie92

New member
המשך דמיוני ../images/Emo3.gif

והוא בבית - רואה את דה גירל נקסט דור בפעם ה316 שלו.

תמיר1991

New member
וחושב עליו ועל אלישיה קאת'ברט.

אבל אז מבין, ששחקניות הוליווד ודוקטורים להיסטוריה לא הולך ביחד
ואז הטלפון מצלצל, על הקו סטודנט שנה ב'. אכן, שנת הלימודים מתחילה מחר. תמיר.

MajorWinters

New member
"היי חבר'ה, הגעתי..."

צעק ארנולד בכניסה... הוא אהב איחורים אופנתיים. ובגלל שהתלמידים אוהבים אותו כל כך, לא היה לו אכפת למשוך תשומת לב.

O a s i s 3

New member
דונה מגיעה למועדון, מחפשת אחר...

חברתה, אלכס. אלכס הייתה חברתה הטובה ביותר, לעיתים אפילו שקלה לספר לה כמה מסודותיה, אך לבסוף תמיד התחרטה. "עדיין לא", תמיד אמרה לעמה, "זה יכול לפגוע בי". דונה התיישבה על אחת הספות, מנסה להתייבש. המוזיקה במועדון לא הפריעה לה, היות והיא הייתה שקועה בתוך צלילי המוזיקה שבקעו מתוך האמפי3 שלה. היא הוציאה עיפרון רישום ודף נייר מהתיק והחלה לצייר. היא הרגישה יד נוקשת על כתפה...

T a M a R a 2

New member
"חפשתי אותך בכל מקום!!! איפה היית?"

שאלה אלכס ברגע שדונה הסתובבה מבוהלת לעברה כשהרגישה את ידה של אלכס על כתפה...

O a s i s 3

New member
דונה הורידה את אוזניותיה,

הניחה את העיפרון. "התלבטתי מה ללבוש", ענתה לה וקרצה. דונה אף פעם לא השקיעה בלבוש, תמיד לבשה מה שרצתה, ואף פעם לא חשבה על התאמת צבעים או מה אחרים יגידו. היא הגיעה למסיבה עם חולצה שחורה ארוכה, ועליה מן הדפס של ציור שציירה, וג'ינס רחב. כמו שאהבה.

למעלה