משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

קמילעעע

New member
פגה תגיד לחברות שאין לך!

ומה הקשר ירידות?! תגיד לי מה אתה אהבל? אתה צריך לעבור מפה! קראת לדמות שלך ברני אז סתם זה הזכיר לי ת'שיר של ברני הזה מהופ מה אתה לוקח כל דבר ללב? ועוד פותח איתי ריב איתי?! ילד מרובע.

bernie92

New member
יאללה כפרע!!!!!!!!!!!!!!!!11אחד.

ננתח אחד אחד את נאומה של כפרע חסרת חיים. ומה הקשר ירידות?! - ו החיבור בתחילת משפט. כבר מראה מי כותב את התגובה. תגיד לי מה אתה אהבל? - מישהי טיפשה יותר מכלבלב קוראת למישהו (מצטיין יש להוסיף) בן 13.5, שנמצא בכיתה ט' מחוננים. אתה צריך לעבור מפה! - משפט לא קשור. קראת לדמות שלך ברני אז סתם זה הזכיר לי ת'שיר של ברני הזה מהופ מה אתה לוקח כל דבר ללב? - א. זהו שמי האמיתי. (שנשמע אמריקאי גם ככה.). ב. אם תלמדי אנגלית אי פעם, תראי שהשם שלי לא דומה בכלל לזה של.. נו.. הזה מהופ. אני לא לוקח כלום ללב, פשוט אני מראה שגם אנשים שהם על גבול תת רמה, נמצאים בפורום הזה. ועוד פותח איתי ריב איתי?! - ריב? מישהי דיבר על.. ריב?
ילד מרובע - מרובע = חנון? כי אם כן, כולנו פה ככה (חוץ ממך כנראה), כך שלא חכם לרדת ככה על אנשים (פה לפחות). (בשבילך, יום רע) יום טוב, ברני.

קמילעעע

New member
טוב תקשיב....וגם החבר שלך...

תקשיב ילד אני בדיוק בגיל שלך 13.5. אז אל תשחק אותה.. זה שאתה בכיתת מצטיינים בכיתה ט' נמנמ,אתה יודע את מה זה מענין לי? כן נכון, ת'תחת.
מאיפה אתה יודע שאני טיפשה? לידיעתך הממוצע שלי מעל 90 ואני בכיתה ח'.. כן אדוני. אני לא ידעתי שזה השם האמיתי שלך! חשבתי שסתם החלטת לקרוא לדמות שלך ככה.. אז סליחה בכל מקרה.. אמרתי ילד מרובע לא מבחינת חנון כי פה זה פורום חנונים מן הסתם.. התכוונתי שאתה חושב שכל מה שכותבים פה צריך להיות רציני.. ואני לא מבינה מה יש לך? אתה קולט ממה עשית סיפור בכלל? בגלל איזה שיר מערוץ הופ! יום טוב לך.

bernie92

New member
התחת שלך מתעניינן בכל דבר.

עבה או דק, גדול או קטן, אה? אני אשחק אותי, כי יש לי את כל הסיבות. פקאצה בכיתה רגילה עם ממוצע 90 (60 יותר הגיוני..) בכיתה ח'. וואו. איזה הישג. כתבתי למעלה בהודעה הראשונה שלי (ואני מצטט) - "כי זה נשמע מספיק אמריקאי בלי שם בדוי"
זה השם האמיתי שלי. אם את באמת חכמה, היית עולה על זה. "התכוונתי שאתה חושב שכל מה שכותבים פה צריך להיות רציני" - אפשר להיות מצחיק או ציני, אבל לא פקאצה מטומטמת. אני אעשה סיפור ממה שבא לי. ואם זה "סיפור" בשבילך, העולם שלך קטן כמו גולה.

bernie92

New member
כועס על החיים? ../images/Emo6.gif

- אני יכול לקרוא לך פקאצה בהסתמך על צורת ונוסח הכתיבה שלך. - אם הייתי מכיר אותך הייתי מתאבד
- לא אמרתי שאת חייבת לעבור, אבל את לא מוסיפה לפה הרבה חוץ מעוד קצת תת רמה, כמו (כמעט) בכל מקום ופורום בארץ. - אני מצאתי את חיי, ומה איתך? את זו שלועגת לאנשים שיש להם 140 אייקיו יותר ממה שיש לך. - "אני לא אשאל אותך אם להיות פה או לא... אני אעשה מה שבא לי הבנת.." - צורת כתיבה של כפ(ר)ערסית. I've Rest My Case - את פקאצה/כפרע וכד'. יום טוב, ברני.

קמילעעע

New member
תחשוב מה שבא לך...

בנתיים בכל הזמן שהייתי פה ודיברתי עם כולם פה קבוע בצ'אט לא הפרעתי לאף אחד... ואפילו התחברתי עם כמה בנות.... אם יש לך בעיות איתי אתה מוזמן לדחוף אותן לתחת!

תמיר1991

New member
הכי טוב שתדברי../images/Emo26.gif

ארץ נהדרת מאתמול היה קורע, אבל אני זקוק לעוד מנת צחוק
תמיר.

bernie92

New member
וואוו!!!!!!!!!!11111

התחברת עם כמה ילדות!!!!!!!!!!111111 (בטוחה שמכאן, ולא מ1438?) יש לי בעיות בכללי עם כפרעות, ובמיוחד עם כפרעות שנדחפות לפורום שלא קשור אליהם. (כמו לתביא אחת ששומעת בריטני ספירס (וכל סוגי הזבל למיניהם) לפורום מטאליקה.) בניגוד אלייך, אני לא מתכוון לדחוף שומדבר לתחת שלי בחיי. (אולי חוץ מנייר טואלט. גם לי יש צרכים
)

למעלה