משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

קמילעעע

New member
אווו תגובה ממש נאה...

קח ת'גיל המנטלי שלך ואת הגיל האמוציונלי שלך ודחוף אותם לתחת עם האהבה שלך לצבע ורוד.

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ועכשיו אני נזכר למה אני אוהב פקאצות, הן גורמות לי להתפוצץ מצחוק
תמיר.

bernie92

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לכל תגובה שלה, מתווסף *.. אז דחוף משהו לתחת*. קמילעעעעע(!!!!!!!!!11) אוהבת דברים קשים ועבים מוחדרים לישבן.

bernie92

New member
לא אמרתי שאני אוהב.

ואני אומר עכשיו שאני לא, בניגוד אלייך, אשת ה"לך ותתקע את כל העולם בישבן שלך."

Saint Jane

New member
המממ...

הדמות שלי: אנורה מק'מילן [מושפעת.
] היא תלמידת תיאטרון-קולנוע-אומנות, יש לה מערכת שעות ממש עמוסה, וזה הופך אותה ליותר מוזרה ממה שהיא. בדרך כלל תסתובב עם יותר ממחזה אחד בתוך התיק, ועם ספר קריאה עבה ביד. בדרך כלל היא בוהה באנשים, ויש החושדים שהיא פשוט נרדמת עם עיניים פקוחות. יש לה שיער בצבע תכלת זועק, כמובן לא המקורי שלה, וכל יום היא שמה עדשות צבעוניות בצבע אחר. החיים הפרטיים שלה הם תעלומה, אף אחד לא באמת מכיר אותה, ויש חשד בנוגע לשמה האמיתי.

Saint Jane

New member
הו, ותמיד עם אוזניות על האוזניים!@!

[מה, אני חיבת לתת לה לפחות את זה. >;] עם אמפישלוש! לא, אייפוד! או לפחות עם דיסקמן נורמלי, שלי אין.

Red Sun

New member
.../images/Emo103.gif

אודרי דרין. סטודנטית לספרות, בעלת שיער חום יחסית קצר ועיניים חומות בהירות, עונדת משקפיים. היא פתוחה ודי נאיבית, מוותרת מהר מאוד ולא החלטית כמעט בכלל. בת 21.

המ... טוב, ננסה X_X

מקסימום אני אהרוס לכם את המשחק, לא ביג דיל ^_^" אמ.. לדמות שלי קוראים איימי ארנסון. סטודנטית לאומנות. שנונה ועוקצנית, בעלת כישורים חברתיים מוגבלים למדי, פמיניסטית, מבולגנת-מפוזרת-שכחנית-מגושמת. נמוכה, רזה, שיער שטני בהיר בתספורת קצרה עם שתי זוגות פסים בהירים באדום וירוק. עיניים אפורות, משקפי קריאה.

*מוסיפה*

עושה כמעט כל דבר עם מוזיקה, במקום שזה יפריע לה להתרכז זה עוזר לה. לא יכולתי לוותר על זה, גמני נורא אוהבת מוזיקה

T a M a R a 2

New member
../images/Emo45.gif הדמות שלי:

שם: אלכס ווטסון (Alex Wetson) תפקיד במגללה: סטודנטית לספרות ותיאטרון. מראה:ג'ינג'ית, עם פסים ורודים ובלונדינים בשיער (כמובן שהכל צבוע), עיניים ירוקות- אפורות, גבוהה רזה וצנומה. גיל: 21 היא שקדנית, חורשת מאוד לכל מבחן שמתקיים, ועם זאת יש לה נטייה להיעדר מהרבה שיעורים מבלי להשאיר שום זכר. גם למוריה היא אינה מספרת לאן היא הולכת או מדוע לא הגיע לשיעור. אם יהיו לי עוד רעיונות לפיתוח הדמות אני אוסיף.

Vegetable Salad

New member
אני אנסה ../images/Emo42.gif

אבל סביר להניח שאני כמו כולם אהיה הכי לא מקורית בעולם XD. AMBER אמבר כהן (Amber Cohen), צרפתייה, נוצריה, דוברת צרפתית, אנגלית וערבית, בת 23, אחיה התאום נהרג לפני שנה בתאונה מצערת סמוך לאיסטשור. סטודנטית לפסיכולוגיה שרק מתחילה את התואר הראשון שלה, טיפוס אופטימי וחברותי למדיי, נוטה למצבי רוח קיצוניים ולהתקפי זעם בעיקר. היא לא שם כי היא רוצה, היא שם כי היא ממשיכה מאיפה שהפסיק אחיה. יש לה עור מאוד בהיר, שיער שטני ארוך מאוד, עדשות בצבע טורקיז, היא גבוהה ורזה (נו כמו כולם פה, לא? XD).

למעלה