משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

תמיר1991

New member
גם אני../images/Emo8.gif

אני ד"ר ג'ון אשפורד - מרצה בכיר להיסטוריה במכללה, מטאור אקדמי בן 35 וכבר במעמד בכיר מאוד. שיער חום, 1.83, זקן צרפתי ושיער חלק ומעט ארוך. ד"ר אשפורד מועמד לקבל קידום במכללה לתפקיד של פרופסור וראש מגמה, אבל הרבה דברים קורים מתחת לפני השטח...
תמיר.

תמיר1991

New member
האמת?

אין דבר כזה, וניסיתי להיות ריאלי. פרופסור למדוייקים בן פחות מ- 38 ולמדעי הרוח בן פחות מ- 45 נחשב למטאור יחיד סגולה, וגאון. בשביל להיות פרופסור אתה צריך לסיים דוקטורט ולכתוב מעל ל- 50 מאמרים בכתבי עת איכותיים בתחומך. אי אפשר לעשות את זה בגיל 26, ככה שאם אתה רוצה להיות הזוי, אז בכיף...
אני ריאלי
תמיר.

MajorWinters

New member
"נחשב למטאור יחיד סגולה, וגאון"

ובכן, זו לא המציאות, ובפנטזיה אנחנו מפנטזים... אז במשחק הזה אני מטאור יחיד סגולה, וגאון.

תמיר1991

New member
כל דמיון מבוסס על מציאות,

ובמציאות "מטאור יחיד סגולה, וגאון" הוא פרופסור בן 38 ולא בן 26...
אבל עשה כרצונך, אם זה על בסיס של אוניברסיטה אמיתית אז זה די נלעג לעשות מישהו פרופסור בגיל שרוב החוקרים בתואר השני - כי גם אם הוא גאון, הוא עדיין צריך לבלות שנים מסויימות באוניברסיטה כמו כולם, לעשות דוקטורט של חמש שנים כמו כולם ולכתוב 50 מאמרים בעיתונות מקצועית כמו כולם - ביום שמישהו בן 26 יעשה את זה, תקרא לי ואני אסגוד לו. אני אישית רוצה לעשות את זה לפני גיל 45
תמיר.

yuval k

New member
תראה, מדובר על מכללה בארה"ב

אנשים כבר לומדים לדוקטורט בגיל הזה פה.

תמיר1991

New member
לא ממש הבנתי את התגובה -

הדמות הזו היא בערך מה שאני ומה שאני רוצה להיות, ולכן אני שלם איתה במאת האחוזים. תמיר.

רוצה להיות במציאות..

..אני נתתי לדימיון שלי לרוץ ולקחתי משהו שהוא לא אני.. כמו לשכב עם בחור שבתור בחורה שנולדה בחורה זה מגניב

תמיר1991

New member
ועוד פרטים על ד"ר אשפורד../images/Emo3.gif

הגיע ממנהטן, ניו-יורק, בן למשפחה מהמעמד הבינוני - אביו רואה חשבון, ואמו פקידה בעיריית ניו-יורק.
יהודי - אמא יהודייה
אבא נוצרי.
התחיל את לימודיו האקדמיים עוד לפני גיל 15, למד במקביל בכיתת מחוננים.
בעל זיכרון פנומנלי ורטוריקה נהדרת.
"פוליטיקאי" לא קטן. פעיל במפלגה הדמוקרטית האמריקאית, ושימש בעברו יו"ר סניף הצעירים במנהטן.
רווק "נצחי" - לא מתכוון להתחתן לפני שנתו הארבעים.
פגש את אנה מקיוהרגלדי במכללה, כשהיא לקחה אצלו קורס בחירה - מאז הוא מאוהב בה
תמיר.

למעלה