משחק המכללה - פרק ב'

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

קמילעעע

New member
זה קצת לא הגיוני בגלל ש...

אם היא נוצריה היא לא יכולת לשאת שם משפחה כמו 'כהן' הכי יהודי שיש! תחשבי על זה...

תמיר1991

New member
בדיוק../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

סת' רולזזזזזזזזז
OC
תמיר.

אוקי,

אליס סמית' (חה חה, איזה שם מקורי, אה?) מגיעה ממשפחה ענייה, בתקופת שהותה בבית הספר התיכון התגלה אצלה כישרון נדיר במקצועות המדעים המדעים המדוייקים. היא לומדת במכללה מכספה של מלגה מדעית מהמדינה כאשר ההתמחות שלה היא מתמטיקה וביוטכנולוגיה. החלום האמיתי שלה הוא לנגן בלהקת רוק (מתופפת), אבל היא לא חושבת אפילו שהיא אי פעם תצליח לעשות זאת, בינתיים כשיש לה זמן היא מתאמנת על מערכת תופים ישנה שחבריה קנו לה ליום ההולדת ה18 שלה. (היא חושדת שהמערכת גנובה, אבל לא כל כך אכפת לה:p) היא נצלנית ותעשה הכל על מנת להשיג דברים לטובתה האישית. מראה הילדה הטובה שלה עוזר לה בכך, מעטים הם הדברים שזוג עיניים כחולות, עור בהיר ושיער בלונדיני חלק לא יכולים להשיג. המראה אצלה הוא מעל הכל, היא מאמינה שהיא תאבד הכל אם לא תצליח לשמור על המראה הטוב שלה.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifמוציאה לי שם רע, מה?

"מעטים הם הדברים שזוג עיניים כחולות, עור בהיר ושיער בלונדיני חלק לא יכולים להשיג."

טוב, טוב.

*בורחת לפינה אפלה לשחק מונופל עם עצמו* (כי אין דבר עצוב יותר ממישהו שמשחק מונופול עם עצמו, בעיקר אם זה בפינה אפלה.)

אני אנסה..

אנה מקיוהרגלדי (כן, הרעיון הוא שלא תוכלו לבטא את זה). סטודנטית לספרות גובה ממוצע, רזה, שיער ארוך ושחור, עיניים חומות. בהירה מאוד. אוהבת מאוד מוסיקה ועם אוזניות ברוב זמנה הפנוי. לא מתחברת בקלות ומתבודדת. לא ידוע הרבה על הרקע שלה.

תמיר1991

New member
אהבתי את הדמות שלך../images/Emo8.gif

נראתה לי מעניינת, וזה גם בא לידי ביטוי אצל הדמות שלי
תמיר.

DDN

New member
כמו שהאחרים רשמו את הדמויות שלהם

תחשוב ותרשום את שלך.

למעלה