משחק הנקודות

The Immortal Me

New member
ממשיכה מפה../images/Emo210.gif

פרו+ פיבי- פייפר 5 פרו 3 פיבי 2 רוני
.

o r t a l i t

New member
המשכת לפניי, אז מעדכנת ->

עם שלי מלמעלה פייפר [5] פרו [4] פיבי [1]

The Immortal Me

New member
פייפר+ פיבי-../images/Emo210.gif

פייפר [6] פרו [2] פיבי [2] ובואו נתחיל חוק חדש שאסור להצביע אחד אחרי השני, לדוגמא: A B A אסור! A B C A מותר! רוני

always be me mc

New member
אה והסיבה שזה מפגר:

כי בבירור יש פה יותר מעריצי פרו/פייפר חסרי חיים מאשר מעריצי פיבי חסרי חיים(כמוני חח) ואת אומרת את זה כי את יודעת בדיוק איזו דמות זה ידפוק. גם שמא לכל אחד יש זכות להגן על הדמות שלו בכל רגע נתון כל עוד זה לא פעמיים ברצף וכל עוד המספרים הגיוניים. ובגלל שזה לא פעמיים ברצף אם יש 2 מעריצי פרו נגד 1 מעריצת פיבי הם יצליחו יותר במשחק בכל מקרה(כי הצבעה אחת תבטל את השניה וההצבעה השניה תתן נק' בונוס לפרו), ללא קשר לחוקים.

The Immortal Me

New member
חח../images/Emo210.gif

ארמ, אני לא הצעתי את החוק במטרה לדפוק דמות מסוימת, כי לא כל כך אכפת לי, אבל לדעתי זה פשוט יטפל בבעיה של הצבעה אחת מבטלת את השניה (שקצת מאריכה את המשחק הזה יותר מדי ומפגרת בעצמה), אני לא אומרת שפרו זו הדמות שלי, ואם את מצביעה לאותה דמות בכל פעם, כשזה משחק של שלושה אנשים, זה יוצר בעיה מסוימת... רוני
.

always be me mc

New member
כפי שאמרתי יש

יותר מעריצי פרו/פיייפר משועממים משל פיבי לכן גם ככה קל להם יותר מדי להוציא את פיבי(וההצבעה שלי לא ממש משפיעה מול 2 אנשים נחושים) ולכן אין בעיה כי גם ככה אין איזון במס' הכוחות ולכן הרוב(המשועמם) יכריע ולמרות שהכרעת רוב במדינה דמוקרטית או פורום היא לא תמיד טובה(פוגעת בהסכמיות וכו') אבל לפחות יהיה אפשר לסיים את המשחק המחרפן הזה שמזכיר לי מתמטיקה!

TheRainMaker

New member
נראה לכם שאני אתאפק?

פרו- פייפר+ פייפר 7]] פיבי [3] פרו
נקמת הפייג'
!

flying eagle

New member
לא מוצא חן בעייני ככה

לפייפר הגיע מינימום 100 נקודות.... אבל have it your way. בואו נסיים עם זה כבר: פיבי- פייפר+ פייפר [8] פיבי [2]

flying eagle

New member
העונג שלי

לשים לזה סוף: פיבי- פייפר++++++ פיבי - 0
פייפר - 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

CharmedRulez

New member
סוף סוף סוףס וףס וף נגמר! הללויה!

כל הכבוד לפייפר! שיחקת ביושר יפה שלי !! מת עלייך לנצח נצחים.

always be me mc

New member
יש!! פייפר ניצחה../images/Emo47.gif!

איך צפוי אבל כל הכבוד לה.. היא אכן הדמות הכי חזקה
שלא תבינו לא נכון אני חולה על פייפר היא הדמות השניה הכי אהובה עליי(מתי בדיוק היא נפלה ממקום ראשון אצלי? מעניין) אבל עשיתם דווקא וניסיתם להעיף את פיבי(תמורת דמות שבקושי הייתה 3 עונות ושלא נדבר על כך שבעונה 3 היא הייתה חסרת חיים כמעט לחלוטין ואורטל אל תגיבי לזה חח) אז הייתי חייבת ללכת לגמרי כנגד הלב שלי ולהוריד לפייפר(בידיעה שהיא לא תיפול גם ככה) אז אל תתנו למראה להטעות אתכם חח

CharmedRulez

New member
את ממש טועה. פרו היא הכל חוץ מחסרת

חיים (עזבו שהיא מתה, ובאמת אין לה חיים כרגע). פרו הייתה הדמות הדומיננטית ביותר בסדרה. היא הייתה הקודקוד של כוח השלוש והכוח שבעזרתו הן מונעות לפעול ולנצח. פייפר היא הדבק המאחד אותן ופיבי הייתה הרוח החופשית (תרגום חופשי) והשטותניקית כביכול שמתחילה להתבגר. פרו הייתה האחות הגדולה, הלוחמת, שדובקת במטרה שהציבה לעצמה. היא בעלת עקרונות, היא אישה חזקה ודעתנית שלא חוששת להראות לעולם מי היא ומה היא שווה. היא תעשה הכל למען החפים מפשע שלהם היא דואגת בין אם היא אוהבת את זה או לא והיא תעשה הכל בשביל שתי האחיות שלה. כולל - למות. והיא לא הייתה בקושי 3 עונות, היא הייתה בדיוק 3 עונות, מלאות, מקוריות, חדשניות, כיפיות, מהנות ומרתקות.

למעלה