משחק הנקודות

always be me mc

New member
יאדה יאדה יאדה..

אני חולקת עליך! יש מילים שמתאימות הרבה יותר לתיאורה של פרו ואלו הן: שתלטנית, שמרנית, מעייפת וכמובן פרפקציוניסטית בחייה שאף אדם לא עומד בקנה המידות שלה(וכנראה שגם היא עצמה לא). פרו היא כזו שלא מסוגלת לראות שבתוך כל הנסיון שלה להשתלט על חיי האהבה שלה(של אחיותיה ועוד) היא בעצם פוגעת בעצמה ואומנם גם בהן אבל בעיקר בעצמה. אגב לדעתי בעונה האחרונה במיוחד היא הייתה שתלטנית(למרות שגם בראשונות אי אפשר לומר שהיא לא ניסתה להשתלט על עניינים וחיי האהבה. בכלל נראה שתמיד פרו מוצאת דרך להשתלט ולהיות במרכז העניינים), ולדעתי יש קשר לשחקנית. אי אפשר שלא יהיה. ואם אתם שואלים אותי ה"אני" האמיתי שלה בעונה 3 כמעט לגמרי נאכל ע"י הגאווה שלה עד שרק לעיתים רחוקות(הסתכלות בעיקר על עונה 3 וחסרת החיים של פרו), אנו זוכים להצצה בפרו האמיתית. כמו כן היא לא רואה שמרוב הנסיון להיות שלמות(שאין דבר כזה בחיים), ולראות שלמות(שמה את היחסים בינה ובין ג'ק תחת זכוכית מגדלת אפשר לומר), אז היא נהיית עוד יותר פחות שלמה ממה שהיא הייתה..פחות שלמה ופחות מרוצה. ואולי פרו הייתה דמות דומיננטית אבל מבחינת עניין פיבי ופייפר היו דמויות הרבה יותר דומיננטיות ממנה ולכן הן קיבלו חיי אהבה ועלילות מטורפות לפעמים. אה ושתהיה בעלת עקרונות כמה שבא לה עדיין בעונה 3 לא היו לה חיים.. לא הייתה לה ממש עלילה לכן היא נדחפה לעלילות של אחרים........אם היא הייתה נשארת במשך 8 עונות בסוף העונה ה-8 היא עדיין הייתה נשארת באותו מקום בתור חסרת כל חיים, כל שמץ של הנאה וחופש פרו תרתי משמע חנקה את הסדרה והגבילה אותה וחבל.. אחרי עונה 2 אני בטוחה לחלוטין שדמותה של פרו נהרסה אם לא לגמרי אז כמעט לגמרי. ויש לציין שמאז שפרו הלכה הסדרה הייתה סדרה טובה יותר, מצחיקה, חדשנית, מאתגרת, נוצצת, מותחת, מרתקת וכל שאר הדברים שפרו לא. העיזו לפתח עלילות מרתקות שעם פרו זה בחיים לא היה הולך. אז מזל שבעונות האחרונות במקום פרו נשארנו עם דמויות ציבעוניות ומעניינות הרבה יותר ותודה לאל על כך. אבל כל זה זה עניין של הסתכלות אתה חושב שפרו היא הקודקוד אני חושבת שפרו ניסתה להיות הקודקוד אבל למען האמת פייפר הייתה הקודקוד לכן הסדרה המשיכה והצליחה גם ללא פרו. אגב על איזה עונות מקוריות אתה מדבר? עונה 1 דיי צלעה. היו כמה פרקים יפים אבל גם היו לא מעט פרקים משעממים. אם כבר מקוריות אז עונה 2. עונה 3 על אף שהפרקים היו מרתקים כל העלילה של מכשפה מתאהבת בשד אחרי שבאפי התאהבה באנג'ל כבר נעשה לא מקורי אז מקוריות אין פה ממש(הסיבה היחידה שהעלילה הצליחה זה בגלל הכימיה המטורפת בין אליסה לג'וליאן שיצרו פרקים משגעים ומותחים להפליא כגון: 4.08 ,4.20
) אגב אם פרו דמות כל כך טובה, מעניינת, מרתקת, מחדשת ומרעננת וכל כך מעולה אז איך זה שלא יותר פרקים ועלילות של עונות סבבו סביבה? טוב אז יש עונה 1 אבל מה עם 2 ו-3? כמה פרקים משמעותיים יש לפרו (ושמדברים על פרו לעומק) לעומת שאר הדמויות? אני בטוחה שיש לה פחות וגם פחות זכורים(ולא רק בגלל העובדה שהיא הייתה 3 עונות מתוך ה-8) אגב שמת לב שכל הפרטים שציינת על פרו הם יותר תדמית חיצונית שפרו מציגה כלפי חוץ אך לווא דווקא היא ככה מבפנים? זו מעיין הגדרה שטחית של הדמות לדעתי שלא בהכרח מגדירה את מי שהיא באמת. מסקנה שלי-אולי פרו הייתה האחות הכי חזקה מלכתחילה אך האפילו עליה דמויות אחרות(פייפר, פיבי, קול), ולכן לפרו(או שאנן אם תרצו) כבר לא היה מקום בסדרה וחופשי היה אפשר להגיד לה שלום בלי יותר מדי נקיפות מצפון. מסקנה 2- כוח פיזי רב אינו בהכרח מדד למשקל הדמות על הסדרה ופרו היא הדוגמא המושלמת לכך. מסקנה 3 ומסר לאומה: אז כנראה שבחיים לא נסכים וגם זה בסדר..איש באמונתו יחיה ועובדה שאיכשהוא אני מצליחה לחיות עם אורטל בשלום למרות המלחמות לפעמים
אוקי סיימתי לחפור. אבל היה כיף חח

o r t a l i t

New member
כרגע קראתי...

את גיבוב השטויות הגדול ביותר שקראתי אי פעם. (צריך לעצור אותך על זה
) [לעומתך, דוד שולט. אמר בכמה שורות כל שצריך :]] כל החלק הראשון הכי הרתיח אותי, כנראה כי המממ אני ממש דומה לפרו בקטע הזה [ובטח ממש לא תאהבי אותי, אז כדאי שנפסיק לפטפט לנו במסנ'], אבל הרי אילו לא תכונות שליליות פרפקציוניזם [אולי רק מובילה טיפה להרס עצמי מבחינה 'נפשית', אבל מובילה לתוצאות הכי טובות בדכ מכל בחינה אחרת] וקצת שתלטנות [כי הרי מה בלי השתלטנות (עם החשדנות גם) של פרו ?! כולן מתות תוך שניות]. היא לא מעייפת ולא הייתי אומרת שמרנית, אלא יותר חשדנית כמו שאמרתי, אולי בתוספת זהירה, אבל שוב - זה חכם ולא להפך. מלבד זאת, דאמ - כמה שטויות על 'אם היא הייתה עד עונה 8...' או 'עובדה שהסדרה שרדה'.. נתחיל מזה שהיא לא הייתה עד עונה 8 אז את לא יכולה לדעת, בעיקר בגלל [וזו עוד נקודה] שהשתנו עוד דברים מלבד זה שפרו לא הייתה, מהכותבים ועד קהל היעד. העלילות נועזות יותר בגלל השינויים האחרים, בלי שום קשר לפרו. במה בידיוק היא מנעה את העלילות הנועזות ?! הפוקוס עבר לפייפר ופיבי בגלל שפרו לא הייתה [למרות שאני חושבת שבאמת הפוקוס היה יותר מתחלק אם היא הייתה נשארת, כי בכל זאת זו סדרה על 3, מה לעשותP:]. אכן פייפר קודקוד, החל מהעונה הרביעית, ולכן הסדרה הצליחה. אבל עד אז פרו הייתה הקודקוד, פרו הובילה. אפילו פייפר אומרת את זה ב3.21. שפרו ופיבי בעצם עושות הכל, אבל ברור שפיבי רק מבריקה לפעמים ומעולה בקרב מגע ופרו היא המנהיגה שעושה הכל. לפרו יש המון פרקים שמתמקדים בה וזוכרים לה, אם מעוניינים לזכור כמובן, הרי זיכרון זה דבר שאת [לרב] שולטת בו. ואם את מעוניינת לזכור את פיבי - את תזכרי את פיבי. התחזיות שלך גם הולכות ממש לפי איך שנח לך... כי לפי דעתי, אם (
) פרו הייתה ממשיכה עד עונה 8, היו לה עלילות מעולות, יש ככ הרבה דרכים שבהן היא הייתה יכולה להבין שהיא לא יכולה למצא שלמות ועדיין לשאוף לטוב ביותר, היא הייתה יכולה להמשיך ולהנהיג ולעזור לאחיות ואולי איתה, פיבי לא הייתה עושה ככ הרבה צרות וטעויות שוב ושוב, ולפייפר הייתה קצת יותר תמיכה [כי מה, יש לה עכשיו את פייג' ?! כשפיבי ככ עסוקה בעצמה, מזל שליאו קיים - אם כי גם הוא קצת סטיק אין דה מאד]... אז לפרו מגיעה השאיפה לשלמות, כי היא מספיק קרובה לשם כדי לרצות לגעת. ברור שהיא לא יכולה, אבל מותר לה לרצות וזה לא גורע ממנה שום דבר. הכח הפיזי שלה, כן מעיד על הדמות. אם כי הכח המנטלי שלה מעיד הרבה יותר. בשום אופן לא אמרו לדמות שלום בגלל הדמות, ובטח שלא בלי נקיפות מצפון !!!! הדמות עזבה רק בגלל האישוז מאחורי הקלעים [וחבל מאווווד שכך] ואין מה לעשות בנידון, אבל בשום אופן אין להגיד שהדמות אשמה בהעפתה כי היא ממש לא, היא מ-ע-ו-ל-ה. BTW, בקושי הלכתי לישון ולסרט וכבר היה חיסול של פרו וגם של פיבי... מהיר מידי ומציק. אהבתי יותר כשהמצב היה 80-30-30, חבל.

always be me mc

New member
יו גם את מדברת שטויות!?

זה שאני חושבת ככה זה לא אומר שזה שטויות וגם מה שאת אומרת אלו לא שטויות זו השקפת עולם אבל מכיוון שקראת לחופש הביטוי שלי שטויות טוב אז אני לא אגיב כלל לדברים שכתבת בין אם הם מוצדקים או לא.

always be me mc

New member
תשובה חלק א:

דבר ראשון "פרפקציוניזם [אולי רק מובילה טיפה להרס עצמי מבחינה 'נפשית', אבל מובילה לתוצאות הכי טובות בדכ מכל בחינה אחרת]" פרפקציוניזם ממש לא מוביא לתוצאות הכי טובות את חושבת שזה מוביל לתוצאות הכי טובות אבל זה בעצם פוגם במידה מה בתוצאות הכי טובות ובתוצאות עצמן כי את עסוקה בכך שהכל יהיה מושלם ולא שמה לב לפרטים הקטנים(ראי פייפר בפרק 5.13 עם האובססיה לנקיון או פייפר ב8.20 גם עם טירוף לנקיון ושלמות) ולעיתים חשובים מאוד. דוגמא לכך נטלי כן כן המאירה הלבנה רצתה להיות פרפקציוניסטית והכל כשדובר במלחמה בשיימוס(שלב אחרי שלב לבצע ביעילות) אבל היי נחשי מה? זה לא עבד לפעמים גם כשמתכננים את הכל עד הפרט האחרון ומדוקדקים לא הכל יוצא כשורה(במכושפות למעשה לרוב זה לא יוצא כשורה), לעיתים הפרפקציוניזם דווקא גורם לך לאבד דברים חשובים(כמו חברים, משפחה וכדומה), כך ששלמות(שמשם המילה פרפקציוניזם) היא גם חיסרון(דיי גדול) ולא רק יתרון. גם פרפקציוניזם זה רע כשזה משפיע גם על האנשים מסביבך כן כן אני מדברת על פייפר ופיבי שראו בפרו דמות למופת ובטח פייפר למדה ממנה איך לרצות שהכל יהיה מושלם וכדומה(קום און אפשר לומר שפרו הייתה הגיבורה שלה אז שפייפר לא תלמד ממנה?) ופרפקציוניזם זו באמת מעיין מחלה נפשית אך שמובילה להרס פיזי גם, זה מעיק וזה מציק בתת מודע זה מה שגורם לך לרצות לסדר את הכל ונכון לפעמים זה טוב ולפעמים זה רע. פרפקציוניזם זה גם הכרח ולא משמחה אתה עושה זאת מתחושת מחוייבות ולא מתחושה שבא לך שזה יהיה. אתה פשוט מוכרח שיהיה נקיא, מושלם, חסר רבב וכדומה למעשה אפשר להגיד שהרצון של פרו להיות מושלמת כל הזמן(יו מזכיר לי את הנאום מפרק 2.01) הוא זה שבטווח הארוך פוגע בה(לנהל חיים כפי שהייתה רוצה לחיות אותם 3.15) אז עכשיו כפי שאני רואה יש פה יותר מינוסים מפלוסים ותגיעי למסקנה מפה לבד. "וקצת שתלטנות [כי הרי מה בלי השתלטנות (עם החשדנות גם) של פרו ?! כולן מתות תוך שניות]" לא, זה לא שכולן מתות תוך שניות כי גם עם המלכודת המתוחכמת של פרו ללכוד את בלתאז'ור עם הקריסטלים לא עשתה הבדל (ואפרופו רק עיצבנה והרחיקה את האחיות מפרו..), אז איפה השתלטנות פה(במיגון הבית או במלכודו) בדיוק עזרה? וכל ההערות של פרו(והחשדנות שחס וחלילה לא נשכח) לפיבי על קול לא עשו הבדל, לא הצילו חיים והוא התקרב לפיבי כל כך עד שהוא היה יכול בקלות להרוג אותה ממזמן אם הוא היה מעוניין בכך אז זהו שהוא לא וזה לא עזר כל החשדנות ולא כלום כדי להציל אותן מקול/בלת'אזור עצמו, הוא בחר לא להרוג אותה ללא קשר לפרו ללא קשר לפייפר. היו לו הרבה הזדמנויות שהוא לא ניצל ואפילו לא בגלל חשש מפרו אלא מפני חשש מעצמו ומהצד השדי שלו ומה שהוא עלול לעשות לאישה שהוא אוהב. ושתלטנות נכון זה לפעמים טוב נכון אבל כשזה מוקצן כמו אצל פרו אז זה לא טוב בכלל. היא לא יכולה לשלוט בכל מה שהיא רוצה בחייה זה לא הולך ככה וזה לא טוב לא לה ולא לאנשים שבהם היא פוגעת עם ההתנהגות הזאת אגב איפה החשדנות הייתה מתי שהיא ופייפר הסתערו לרחוב ? מה היא לא חשדה בדבר הפשוט ביותר שמישהו עלול לראות אותן מכניעות את שאקס?! איפה החשדנות הייתה פה כדי להציל אותן??? איפה החוכמה פה אה ?? אה?? אה ופרו היא לא זהירה היא יותר חשדנית ומכאן כל ההבדל. החשדנות מביאה אותך למקום שזהירות לא תרחיק לכת אליו. ופרו היא מאוד מעייפת, היא כל כך נוקשה וקרה(לרוב), חסרת חיים, מרבה להסתיר רגשות ולא מרעננת בעונה 3 עד שזה מעיק ומעייף..גם בעונה 1 היא האמת הייתה מעייפת..רק בעונה 2 היא הייתה רעננה קצת ועשתה דברים שונים. טוב אני מחליפה מעייפת במשעממת כן זה נשמע יותר טוב והגיוני. דבר ראשון עלי לציין שלדעתי זה נס שהסדרה לא רק שרדה עונה 1 מעבר לעזיבת פרו(ועונה 4= העונה הטובה ביותר יש לציין בעיני מעריצים רבים) אלא 5 עונות אחרי.. למעשה זה פנטסטי בהתחשב בנסיבות(כמה סדרות יכולות לאבד כוכבת ראשית ולהמשיך לשדר 5 שנים אחרי?) זה רק מראה לך שהלב של הסדרה המשיך לפעום גם אחרי עזיבת שאנן/פרו ושאולי בעצם לב ליבה של הסדרה לא היה כזה תלוי בפרו כמו שחשבנו?? כן כן זה למעשה(תעמידי פני מופתעת) היה תלוי בהולי/פייפר היא זו שמחזיקה על עצמה את הסדרה היא ושאר המוכשרים זו הסיבה שהם הצליחו להמשיך את הסדרה כי יש להם יותר כוח משיכה לקהל מאשר שאנן/פרו עצמה ולכן העובדה שהסדרה שרדה היא באמת ההוכחה הטובה ביותר שלא הסדרה תלויה בשאנן או בפרו ויכולה להתקיים בלעדיה כי אחרת אלמלא המשחק של הולי(ושאר השחקנים שניסו לחפות על החיסרון), אלמלא הכתיבה שפיצתה על זה איך הסדרה הייתה שורדת עזיבה כזו של כוכבת ראשית?? מסקנה->הכוח הוא בידיים של היוצרים ואם היוצרים חכמים מספיק כדי להפיק את המירב מהגרוע הם יכולים לעשות עוד הרבה.. כלומר אם שאנן הייתה כל כך קריטית לסדרה הסדרה לא הייתה שורדת מעבר לעונה או שתיים אחרי אבל עובדה שהיא שרדה ושרדה מאוד טוב היא דאמ רייט מראה!

always be me mc

New member
תשובה חלק ב:

אז נכון אני לא יודעת מה היה קורה בעונה 8 עם פרו אבל אחרי שראיתי אותה 3 שנים ועדיין באותו מקום(אחרי כמה עליות ומורדות) זה לא השאיר ספק בעיני שככה היא תהיה גם בעתיד.. מכשפה בודדה אם תרצי(נדמה לי שגירסת פרק 2.02 תומכת בי כי למרות שאנחנו יודעים שפיבי שינתה את התנהגותה ולמדה את הלקח אבל פרו? בעונה 3? מה עם הנסיון למצוא אהבה ובעל? היא דיי ויתרה על זה ורוב הסיכויים שזה היה ממשיך ככה כמו שפרק 2.02 הראה שהיא אומנם אישה מוצלחת עיסקית אבל בתוכה בודדה וגם שם השנים של כל העיסוק בכישוף לא עשו לה טוב) העלילות נועזות יותר בגלל השינויים האחרים, בלי שום קשר לפרו->בלי קשר לפרו אבל עם קשר לשאנן. אני בספק אם הם היו עושים אותם אלמלא שאנן עזבה וכי אז הם היו צריכים להתאמץ כדי לחפות על העזיבה של הכוכבת ולתת לנו חתיכה של עונה(גם אם זה אומר ללכת לאקסטרים) כלומר לדעתי השינויים נובעים בעיקרם מהעזיבה שלה כך שהעזיבה שלה בעצם תרמה לפיתוח הסדרה. אחרי העזיבה הם יכלו לחקור מקומות חדשים שלא יכלו עם השחקנית הזאת (שלכאורה תמיד רוצה להיות במרכז ושהכל יעשה כראות עיניה ולעזאזל עם שאר הדמויות) לעשות עם שחקנית אחרת שפתוחה לרעיונות. הפוקוס עבר לפייפר ופיבי בגלל שפרו לא הייתה->אז איך זה שבעונה 3 הפוקוס היה על פיבי וקול למרות שפרו כן הייתה?
וגם לא סתם פוקוס פיתחו לזה עלילה לכל העונה! "אבל עד אז פרו הייתה הקודקוד, פרו הובילה. אפילו פייפר אומרת את זה ב3.21. שפרו ופיבי בעצם עושות הכל, אבל ברור שפיבי רק מבריקה לפעמים ומעולה בקרב מגע ופרו היא המנהיגה שעושה הכל." טוב אז כנראה שפרו לא הייתה קודקוד כזה חזק אם הסדרה המשיכה גם 5 שנים אחריה עם קודקוד אחר ומעניין יותר חח כך שפיזית פרו אולי הייתה הקודקוד אבל נפשית, רוחנית וואטאבר זו תמיד הייתה פייפר(
) וטוב וכנראה שהיא אולי(פרו) הובילה את השלישייה בסדרה אבל בהחלט לא יותר מדי את הסדרה מאמי התחזיות שלי מנומקות היטב לפי פרקים ודפוסי התנהגות שהוכיחו עצמן(ראי הוכחה של פרק 2.02 שהיא הוכחה חותכת) לעומת שלך שהם רק ציטוט מתסריטים ונתונים לפרשנות. "אם () פרו הייתה ממשיכה עד עונה 8, היו לה עלילות מעולות, יש ככ הרבה דרכים שבהן היא הייתה יכולה להבין שהיא לא יכולה למצא שלמות ועדיין לשאוף לטוב ביותר"-עם האופי התבניתי והקבוע של הדמות והשחקנית אני בספק אם העלילות היו מצליחות. בטח הן היו יוצאות נוקשות מדי וכמובן מסתיימות באותה תוצאה וגם מה שאמרת הרגע נשמע כאפשרות מאוד משעממת להמשך סדרה אני לא יודעת מה איתך אבל כמעט נרדמתי כשדמיינתי את האפשרות הזאת אז מזל שהיא לא המשיכה וכי אין שום ריגוש במה שציינת שום ריגוש ושום רגש רק רצונות ללא תכלית וללא תוכן אמיתי ומהותי. אז למה לא נתנת הוכחה לפרקים שמתרכזים(אבל באמת באמת) בפרו?
", היא הייתה יכולה להמשיך ולהנהיג ולעזור לאחיות ואולי איתה, פיבי לא הייתה עושה ככ הרבה צרות וטעויות שוב ושוב, ולפייפר הייתה קצת יותר תמיכה [כי מה, יש לה עכשיו את פייג' ?! כשפיבי ככ עסוקה בעצמה, מזל שליאו קיים - אם כי גם הוא קצת סטיק אין דה מאד]" ואז הסדרה לא הייתה מתפתחת בגרוש כי פרו נשארת בעמדת ההנהגה או ממשיכה אם תרצי בתור האחות הגדולה והרצונות שלה ולא נותנת לאף אחות להתפתח אז מה בדיוק יתפתח בסדרה חוץ מפרו ושתעשה את הסדרה מעניינת? זהו שכלום. וגם הסדרה הייתה יותר משעממת כי אם פיבי לא הייתה עושה צרות והאחיות לא היו מסתבכות כפי שהן מסתבכות אז תגידי לי איפה פה האקשן? איפה הדרמה? זהו שאין. וזה מצויין שלפייפר אין תמיכה זה מאפשר לה לצמוח ולהסתמך על עצמה יותר מאשר על אחרים וזה תמיד עדיף. אז לפרו מגיעה השאיפה לשלמות, כי היא מספיק קרובה לשם כדי לרצות לגעת->לא זה כי היא חושבת שהיא מספיק קרובה לשם. מי קבע בכלל מה זה שלמות שתקבעי שהיא מספיק קרובה לגעת? אף דמות אינה מושלמת(ולרוב גם לא ממש קרובה לשלמות) לא בתסריט ולא במסך! וגם יפה היא רוצה אבל מה היא עושה בנידון? כמעט כלום לפיכך מגיע לה? לא ממש(ראי גורל אכזר נטול אהבה בעתיד חיחי) והשאיפה לשלמות חייבת לגרוע משהו את אומנם בהכחשה אבל מה לעשות שהיא בהחלט גורעת ממשהו(אין שאיפה ללא נפילה חח), גם כשפרו הייתה סופר פופולרית ושאפה לשלמות עובדה שהאישיות המגעילה שלה והיחס לג'סטין הפילו אותה. הכח הפיזי שלה, כן מעיד על הדמות. אם כי הכח המנטלי שלה מעיד הרבה יותר-הכוח הפיזי שלה מעיד רק על החיצוניות של הדמות ואל תשווי את זה לפנימיות כי זה ממש לא אותו דבר. מה שנכון זה שכוח מנטלי באמת מעיד יותר רק שלצערי עם כל הכוחות וההסוואות שלה אני בקושי זוכרת כוח כזה. ואני עדיין אומרת טוב שהיה והרבה יותר טוב שהלך. ראית? למרות התייחסותך המגעילה לדעתי כערמת שטויות כיבדתי אותך בתשובה(עד 5:49 בבוקר!) אך את ההודעה הבאה שלך אני לא אקרא כי אין לי כוח לעוד השמצות אלו ולפחות דוד התייחס נורמלי ולא תקף כמו אמסטף. ואם ההבנה שלך כמו ההבנה של פרו וכמו ההתפתחות של פרו אז עדיף גם ככה שאני לא אקרא כי תכתבי אותם דברים בדיוק(ומצוטטים מהסדרה כאילו שהם הערך הקדוש והנכון ביותר)

flying eagle

New member
אי אפשר להסתמך על 2.02 בשום מקרה

וזה פשוט בגלל שהן שינו את העתיד הזה: פיבי לא רצחה אף אחד והיא עדיין חיה. פייפר וליאו אומנם עברו משברים - אבל הם לא גרושים וליאו בסוף כן מוותר על הכנפיים שלו למען פייפר. לפייפר וליאו נולדו שני בנים ורק אחר כך בת - ולא רק בת כמו שהם ראו ב-2.02. ופרו - לאחר שראתה את העתיד הזה - (ועזבו את העובדה שהיא מתה וככה העתיד הזה בכלל לא קרה) עזבה את באקלנד ועברה לנסות להגשים חלום נעורים שלה להיות צלמת מקצועית, ככה שגם אם היא הייתה חיה העתיד שלה לא היה מנהלת של באקלנד. אז אל תסתמכו על הפרק הזה לאף אחד מהצדדים, למה זה פרק יותר מדי נתון למחלוקת. ורק אני רוצה לציין שאני לא אוהבת שאת מתקיפה את השחקנית ככה פתאום בגלל הדמות. הדמות היא משהו כתוב - מי שאחראי עליה בעיקר זה הכותבים ולא השחקנית. ברור שגם לשחקנית יש מקום בעיצוב הדמות, אבל הדברים הגדולים והעיקריים נקבעים אצל הכותבים. אף אחד מאתנו לא מכיר את שאנן אישית ולכן אין לאף אחד פה זכות לשפוט אותה בשום צורה שהיא. בטח לא לשפוט אותה על פי שמועות בעיתונים או דברים שאנחנו לא לגמרי יודעים איך הם באמת קרו (כמו הפרישה שלה מהסט). אם תשאלו אותי, הסיבה ש-2 העונות הראשונות מתמקדות מאוד בפרו היא קונסטנס בורג', שעזבה בסיום העונה השנייה גם מסיבות של סכסוכים פנימיים. מראיונות ששמעתי איתה די ברור שפרו היא הדמות האהובה עליה ומהפרקים ששמה כתוב עליהם (וגם חלק מהספרים שהיא הוציאה אחר כך) אפשר להבין שמבחינתה פרו היא מרכז העלילה. ולסיום אני רק רוצה לציין שכל הוויכוח פה טיפשי לחלוטין, כי כל אחד חושב מה שהוא חושב ולא נראה לי שיש סיכוי לשנות דעה של מישהו. אז יאללה, תכריזו על שביתת נשק ותחסכו כאב ראש אחד לשני!

always be me mc

New member
המ..

"ורק אני רוצה לציין שאני לא אוהבת שאת מתקיפה את השחקנית ככה פתאום בגלל הדמות. הדמות היא משהו כתוב - מי שאחראי עליה בעיקר זה הכותבים ולא השחקנית. ברור שגם לשחקנית יש מקום בעיצוב הדמות, אבל הדברים הגדולים והעיקריים נקבעים אצל הכותבים. אף אחד מאתנו לא מכיר את שאנן אישית ולכן אין לאף אחד פה זכות לשפוט אותה בשום צורה שהיא". הקאסט של בוורלי הילס הכיר אותה דיי והותר כדי לשפוט אותה אז בוא נראה על מי אני אסתמך על בחורה שבירור יש לה בעיות והולכת כאסח עם כולם או על שחקנים שאינם ידועים כעושים בעיות כמו שאנן..נדמה לי שבסיבוב הזה בוורלי הילס לוקח בגדול. חוץ מזה אין לזה קשר להתקפת השחקנית בגלל הדמות את הדמות עוד איכשהוא אני מכבדת ונהנית מהדמות(בעיקר בעונה 2 יש לציין) אך משאנן פחות הרבה פחות כלומר אני יכולה לראות סרטים/סדרות עם שאנן ולהנות(כי היא שחקנית לא רעה בכלל) אבל בסופו של דבר העניין הזה תמיד יחזור ויטריד אותי. איך זה שיש כל כך הרבה אנשים שמתלוננים על שאנן? יש גם כל כך הרבה אנשים שמתלוננים על נעמי קמפבל ולא מעט פעמים הם גם צודקים אז כנראה שיש בסיס כלשהוא לכל הדברים עם שאנן כי זה לא משהו שאפשר להמציא ממש לדעתי .. זו תלונה של צוות שחקנים על שאנן ובוודאי העיתונות מנפחת את זה אך זה לא משנה את העובדה שיש אמת בדברי הצוות וגם בוא נגיד ככה יש סיבה שהמוניטין של שאנן יצא כפי שיצא. וכנראה ההפך הוא הנכון כי מאז שגיליתי על שאנן התחלתי לאהוב את פרו הרבה פחות ולשים לב יותר למגבלות שלה(ומסתבר שיש הרבה למצוא) וזה לא משנה שפרו עזבה את באקלנד היא יכולה לעבוד בעבודה אחרת ועדיין להגיע לעתיד דומה. היא לא עשתה הרבה כדי לקדם את החלק שהיה כל כך חסר לה ב-2.02 ואני לא מדברת על חלום נעורים אני מדברת על אהבה טוב ומשפחה וגם את החלום נעורים שלה היא לא ממש מגשימה בעונה 3 חוץ מאיזה פרק אחד אגב עכשיו כשאני חושבת על זה למה לכל הרוחות היא בקושי עובדת בעונה 3??? אה ומזל שאם כך קונסטנס בורג' עזבה כי גם היא כנראה עיקבה את הסדרה(שמעתי על דעתה על יחסי פיבי וקול) בעיקר- הכותבים אה? אבל גם לשחקנית יש נפח מאוד מאוד גדול על הדמות עובדה שלפעמים מלהקים אנשים שמצליחים להביא דברים חדשים, מעניינים מהדמויות ובגלל שעושים את זה משאירים אותם כמה פרקים יותר אם לא במשך כל הסדרה ומשנים את הדמויות.. אי אפשר לתלות את הכל בכותבים, הכותבים עובדים עם מה שנראה להם שיכול לעבוד עם השחקנים וכנראה שהם חשבו שזה לא יעבוד איתה בגלל שהיא רוצה הכל בדרכה שלה. אגב אם אני לא תוהה לרוב ביקרתי את הדמות בגלל שהיא הדמות ולא הדמות בגלל שהיא מגולמת ע"י שאנן כמו שאורטל מבקרת את הדמות קול ולא בגלל שהוא מגולם ע"י ג'וליאן למרות שבקטע עם שאנן זה לרוב בלתי נמנע כי החלטותיה השפיעו בסופו של דבר על הדמות וגורל הדמות בסדרה וזה נשאר תקוע בראש. אבל את צודקת הדיון הזה חייב להפסק כי כבר לכתוב מגילות זה מעייף וזה תלוי בהשקפת עולם(שאורטל לא מכבדת בגרוש יש לציין) אז זהו.

o r t a l i t

New member
אני מניחה ש...

סליחה יתאים פה. למרות שאני אישית לא חושבת שזה היה ככ לא מתחשב, עקב העובדה שהתייחסתי לכל דבר ולא פשוט רשמתי לך 'שטויות, את טיפשה, ביי' או משהו כזה S: אבל אם את לקחת את זה לשם... הכוונה בשטויות הייתה שרב הדברים שאת כותבת לא מוכחים/מבוססים [כמו שנופך אמרה, 2.02 לא ממש תקף] ואפילו לא קצת אובייקטיביים [גם אני לא כליל האובייקטיבית, אבל טיפה עובדות יבשות...] והכל מבוסס על תחזיות נורא... מוזרות [אני, אישית, לא הייתי רואה בך אנאליסטית] והממ זה הכל. לא אמרתי שהשקפת החיים שלך היא שטות [למרות שכן אמרתי ששלנו עשויות להתנגש (ו?!?!)]. ואני בהחלט לא אענה על כל הלמעלה [כשקראתי אותו, אגב, נראתי ככה
] מכל מיני סיבות |: רק - גו נופך בעיניין שאנן. כי מרמור ידוע ב'צמרת' [אחח 'אנדריאה' מבוורלי %^$^*)], היו גם כאלה שאמרו בטובת שאנן [אבל, הגיוני שמהם בחרת להתעלם] וE!, כמו אחרים, זו טיפשות לשמה. את צריכה להכיר בנאדם כדי לשפוט.

always be me mc

New member
בעקרון שום דבר שנאמר פה

הוא לא מבוסס לא שלי ולא שלך הכל השקפות עולם שאני מוכנה כרגע להשאיר בצד כי אני עייפה רצח וזה באמת לא שווה את זה. אז שנעזוב? אני מבטיחה שאני גם אשאיר את דעותיי על שאנן מאחור כלומר אני עדיין אחשוב אותו הדבר אבל אחשוב בלב
מרוצים? אפשר להשלים אפשר לסיים? והכי חשוב אפשר ללכת לישון? חח

YaEl 15

New member
וואוו! אורטל וגליה... (וכולם)

לא הסכמנו שדי עם הוויכוח הזה?? זוכרות? האוס שליטה, כוח- השלוש רולז? (דרך אגב - אורטל, צפיתי בכמה פרקים ישנים, וגליתי את פרו מחדש...) אני שמחה שהמשחק (שהתחיל להיות מייגע, נגמר סוף סוף...) ולפייפר הגיע לנצח!!
אממ...ובקשר למה לעשות עכשיו - אני לא הייתי פה הרבה זמן, ובטח חפרתם על כל פרק מלא פעמים, אבל אולי אפשר לקבוע יום, שכולם יראו פרק מסויים, (אולי מהעונות הראשונות,כי על זה פחות חפרו..) ואז, כולם יגיבו עליו וידברו עליו ו..עזבו - זה די מפגר...
בכל אופן - אני בטוחה שכבר נמצא משהו

flying eagle

New member
למה, זה נשמע רעיון אדיר!

אני אישית לא הייתי פה בהרבה חפירות על פרקים. בטח לא על כאלה מהעונות הראשונות...

always be me mc

New member
את מודעת לעובדה שהריב הפסיק מלפני

כמה שעות טובות כן??
ואני לא בעד לקבוע פרק ולראות מהסיבה הפשוטה שאחרי החופש לא יהיה לי ממש פנאי לזה אז זהו חח

YaEl 15

New member
אופס, סליחה ../images/Emo9.gif

ובעצם, גם לי לא יהיה הרבה זמן...

flying eagle

New member
לאף אחד לא יהיה הרבה זמן

אבל פעם ב, מדי פעם - זה יוכל להיות נחמד להשתחרר קצת לרגע מהלחץ..

o r t a l i t

New member
אוּ :)

יאא אילו פרקים ראית ? :) אני ממש בעד לקבוע יום לראות פרקים. אני אפילו מוכנה לארגן את זה P: אני כל הזמן עושה לעצמי הגרלות של פרקים חחחחחח ויש פרקים MUST וזה.. אמנם, תכף בצפר ומגנים-בגרויות וזה. אבל אפשר להתחיל מפרק אחד עוד עכשיו בחופש ואחכ נראה לאן זה הולך [נו, אי אפשר להקדיש שעה וחצי (פרק+תגובה) לשם מכושפות בחופשת מגן ? כמה אפשר לחרוש ? P:]... שהפורום יהיה קצת פחות מת ! [חחחחח ודווקא אני (כמה צפוי) חפרתי הרבה יותר על העונות הראשונות. והן היו טונות פעמים בערוץ 3, אבל אני תמיד בעד לצפות בהן שוב :]]

YaEl 15

New member
וואוו, סבבה...

אז אם אתם בעד, אז באמת אפשר להתחיל לארגן את זה

yoad123

New member
סוף סוף... מגיע לפייפר!

(לפאני יותר, אבל לא נורא)

A CharmedOne

New member
אני שמח שכולם נהנו../images/Emo70.gif

אני עובד על רעיון חדש למשחק שאולי יעלה בימים הקרובים...

למעלה