משחק התפקידים מתחיל~~~*פםפםפם*!!11111

mikokikyo

New member
אנשים!!!!!!1111

תגובה אחת בשירשור זה ממש לא מספיק!!!!!!111 סאנגו- תגיבי כדי לקדם את הסיטואציה עם קוהאקו (או כל סיטואציה שהיא, רק תגיבי כדי שגם הדמויות האחרות יוכלו להגיב). אינויאשה- תגיבי לקאגומה, כדי שגם היא תוכל להמשיך להגיב. מירוקו- אם סאנגו לא תכלול אותך בהמשך שלה, אז תגיב בכך שהדמות שלך עושה משהו. ג'אקוטסו ובאנקוטסו- מעולה! תמשיכוD: סאשומארו- תגיב ותתקדם. אם נפרדת מג'אקוטסו ובאנקוטסו, זה לא אומר שאתה לא יכול להתקדם בעצמך. קיקיו- תגיבי כבר#^#&#%@Y^## נאראקו לא יכולה להמשיך אם לא תגיבי לה, אז- בבקשה 3> ובקיצור, תמשיכו ותהנוD:

Lust chan

New member
היפה הוא המכוער, המכוער הוא יפה, etc../images/Emo135.gif

עוד צעד מהוסס ועצירה. זה באמת מעורר רחמים אם הוא חושב שהתרגיל המלוכלך הזה יעבוד עליי. 'הוא אף פעם לא יהיה מסוגל לתקוף עד שלא יהיה בטוח כי רוב התנאים פועלים לטובתו, כמה עלוב'. אני מזנקת לצד, מתחמקת הישר מזרוע התמנון שנשלחה לעברי. "הראה את עצמך, נאראקו", אני קוראת בביטחון, שולפת חץ מטהר מאשפת החצים ומוכנה לקרב. (מאיו, נעם, אני כ"כ מצטערת על כל הזמן שלקח לי להגיב פה X__X אוהבת אתכן 3>)

*צ'מבלו*

נראה שזה הזמן לחשיפה אלגנטית... צחקקתי ברשעות על רקע התחדשות נגינת הצ'מבלו בעודי מנסה להחלץ מהשיחים ללא כל מאמץ. משימה קשה לשד עצמתי שכמותי, בעל קישוטים מאגניבים, עין בבטן וזרועות תמנוניות ירקרקות שנשארות מאחורה ונדקרות. איה.
בכל מקרה, אני, נאראקו, אשר נוצר מאוניגומו (הוי, כמה זמן לא שמעתי את השם הזה...), אותו גנב עלוב נפש שחשק בכהנת קיקיו ובאבן ארבע הנשמות ובתמורה לגוף חדש בו יוכל להסתובב ולממש את תשוקותיו הסכים לתת את נשמתו לטרף השדים, לא אקלע למצב מביך למרות הקושי שבאותה יציאה אלגנטית מבין השיחים, שכן, אני הוא נאראקו, אשר נוצר מאוניגומו הגנב עלוב הנפש ואני מייצג רוע טהור, סגול-כהה ומרושע ולכן אני לא אבכה ואצא מהשיח הזה בשלום. כשיצאתי נצבתי מול קיקיו. לרגע יכלתי להריח את עורה... ריח של דאס. אני, נאראקו, אוהב דאס
... שבתי וצחקתי בזדון. "קיקיו," אמרתי בנחת בעודי שולח להתקפה זרוע ירקרקה שיצאה ללא כל שריטה מהסבך, מכוון אותה היישר לבטן-הדאס של קיקיו, "סוף-סוף נפגשים..."

למעלה