משחק תפקידים של בליץ'

marinaaa

New member
טחחח../images/Emo110.gif

בארור שמשחקים. הסוסות בקבוצה שלי בשיעור ספורט שברו 2 קירות עם הכדור. לכן, אני לא משחקת! D= שיאאאללה גיא אני אועהבת אותך!@#

../images/Emo15.gif אני! רוקיה!

גררר. אפחד לא לוקח ממני את רוקיה! שלישלישלי! *רכושנית מדי* ואם לא אותה אז את טאטסקי שתתפרץ, תעיף למישהו סטירה מצלצלת ותלך להתמזמז בצד עם רנג'י (או לעשות קרבות קרקע איתו. אבל בעצמם זה אותו דבר, לא?) רנטאטסקי זה שיפ שולעט!

mitska

New member
מאיפה לעזאזל הוצאת את השיפ הזה...?

אני אשמח לקבל הסבר XD; רגע, אפשרק לבחור דמויות _עכשיו_? ם.ם

../images/Emo15.gif מפאנפיקשן נט

ומהחדר כושר. תראי, הם מושלמים אחד לשני. שני חולי אומנות לחימה עצבניים. הם יכולים לאזן אחד את השני יופי. אפילו כתבתי על זה כמה פאנפיקים. בראשון, רנג'י מתיישב לטאטסקי בכיסא בכיתה (טעות) ומתחיל לללכת איתה מכות ומרגיש הוא מנצח ומתחיל לזלזל בה (עוד טעות) ואז היא מביאה לו גריפה רצחנית שמפילה אותו (ואת האגו שלו). ואז הם הולכים מכות על גג בית הספר, והיא חוטפת אבל הוא לא מצליח להבין איך בת אנוש הצליחה להיות כל כך טובה בקרב רגלי כשיש לה משהו כמו 15 שנים שבהן היא חיה, ואז לנבחרת הקראטה של טאטסקי חסר משתתף (שבר את הרגל באימון), ורנג'י מצטרף כדי לשגע את טאטסקי (שהוא "לא סובל"... אם הייתה לה צמה הוא היה מושך בה!).... בשני הוא פוגש אותה במקרה בזמן אימון, מתקן תנועה שלא הסתדרה לה מתוך דחף של ססגני קפטיין, ואז היא משחדת אותו לאמן אותה בעזרת אוכל. אחרי איזה חודש היא מתמוטטת והוא לוקח אותה הביתה, ומגלה שיש להנ לוח זמנים עמוס אחושרמוטה, ושהוא הורגת את עצמה באימונים, בקושי ישנה או אוכלת וכאלו. והיא גם נעשית חולה. והוא מביא ביציאה "מה אני?! אחות רחמנייה של פלוגה 4?!".... וטבסוף מססתבר שהיא ידעה שהוא שיניגאמי כי לפני שהוא עוזב היא משאירה לו על החלון ערה עם אורז חריף ופתק "אריגטו שיניגאמי סאן"..... שיפ שולעט!

Goggle Girl

New member
O_O אני ארביץ לה מחר!!!

קודם מספרת לטטי את כל דיוני האיצ'יהימה ביננו, אחר כך גם מפיצה את הקראק?! ;_;

../images/Emo15.gif זה היה כשהייתי חולה!

הייתי צריכה איחזה קראק... זה מתפקד כמו אקמול בשבילי! חוץ מזה, היא סיפרה לך על פדיחת ה"תישן סבאל'ה תישן" ושירי העוזי חיטמן שלי, לא? אם לא אני אספר לך.

../images/Emo15.gif אוקי, הנה

הייתי אצל האחיינית שלי. ובדיוק שמו קלטת של "שירים קטנים" שהייתה פעם שלי, עם עוזי חיטמן וחני נחמיאס. והיו שם שירי ילדים כאלו. ואחד מהם היה "תישן, סבאל'ה תישן" שזה שיר כזה שנכדים שרים לסבא שלהם שהם מצאו ישן בכורסא. אז אני הגעתי למסקנה שהמקור נכתב בידי אוקיטקה ושונסוי ליאמה ג'י אחרי הפעם הראשונה שהם מצאו אותו ישן בעמידה על הצוק.

mitska

New member
אבל כל הקטע שרק אם הם ניגודים אז

זה מגניב 0.0 אם הם דומים אז זה לא הכי שווה P= אה כן- *אכושרמוטה (אחד הייתרונות בליהיות תושב באר שבע זה ליהיות בעל אוצר קללות רחב.) (מאוד).

Goggle Girl

New member
את יודעת שאם את רוקיה

זה מחייב אותי להיות איצ'יגו בשביל לעשות מתקפת נגד XD (ונקווה אז רק שנמצא אוריהימה נורמלית P: )

Serf SaN

New member
אני אהיה אוריהימה! D:

ואני עוד יכול להיות אחת טובה!!@@$# אוריהימה: סתכלו על הציצים שלי! *בלופפ..* הם כמו ג'לי! ^-^ סתאם. XD;

Goggle Girl

New member
... אני אאלץ להרוג אותך אם ככה

*מאוד אובססיבית כלפי הדמויות האהובות עלי*

Serf SaN

New member
XDD

אני צוחק. ^^ אני לא אעשה את אוריהימה. אני גרוע במשחקי תפקידים. @_@; אני תמיד מנסה לעשות את זה כמה שיותר מצחיק, כשדווקא אחרים רוצים שזה יהיה רציני~ >;

mitska

New member
מימ

אז אני רוצה ליהיות אייזן

למעלה