משחק תפקידים של בליץ'

mitska

New member
אה. טעות שלי ^^"../images/Emo58.gif ל62

כתוב בפרק 62 שזה היפנוזה, ושגם אם תבין שזאת היפנוזה לא תוכל לברוח מזה... מצטערת ^^"

לבנדר א

New member
אני?

אם תהיו מוכנים לקבל אותי, כמובן. כי אני חסרת כל כישרון ניסוח ובטח אשכח באמצע איזה דמות אני משחקת.

Goggle Girl

New member
קודם ניראה שיש מספיק אנשים

בינתיים - איצ'יגו רנג'י רוקיה תלוי את מי אני אצליח לשכנע אבל כנראה אוריהימה. זה מספיק לטלנובלה, לא בדיוק מה שהתכוונתי אליו. '-';

mitska

New member
אה? ומה איתי? ><

את יודעת מה? אם לא אייזן אז יורואיצ'י!

../images/Emo15.gif מניע נסתר בצורת תלבושת ארנב

כי כולם יודעים היא מתה להשיג אחת מאז שהיא חיטטה בחיפוש אחר המאנגה שלה ומצאה את גיליונות הפלייבוי או משזה לא יהיה של איששין!

Goggle Girl

New member
איצ'יגו יהיה מאוד מוטרד מזה

אם, אוריהימה תלבש תלבושת ארנב. זה מספיק? D:

../images/Emo15.gif אוריהימה היא

פית פרחים קטנה עם כנפיים בצבע ורוד וחצאית שפיצים שקופה שמפזזת בבגד גוף בצבע לבן ^.^ רוקיה היא ארנבת וונאבי-סקסית עם אוזניים גדולות ופרוותיות, פפיון אדום, בגד-גוף שחור וזנב פונפון לבן! (מישהו אמר "אם לא מצליחים לנצח אותם-מצטרפים אליהם", אז בואי נעשה הסכם ונתחלק באיצ'י חצי חצי אוריהימה צ'אן! נכין לנו לוח שעות שבו נקבע של מי הוא ומתי! אני רוצה אותו לשישי שבת, אז את תוכלי לקבל אותו בראשון-שני, טוב?)

מיאו.

אני דיי רוצה. (טח, אף אחד לא מכיר אותי פה D:) אבלל..כעע..ני רוצה. ו..נמ..אני תוהה מי להיות. אני חושבת בסגנון יוריאיצ'י, או.. נממ. יאצ'ירו *נופלת* עם מי אני יכולה לדבר על זה?

איך אני מדברת איתך?

ולmitska אז אני אחשוב על דמות אחרת, תהני עם יורואיצ'י ^^

Goggle Girl

New member
מסרים אישיים

או אפילו כאן על גבי הפורום XD לא כאילו זה סוד מי ישחק את מי

למעלה