תסמכי עליי הוא הדמות האהובה עליי ^^
M mitska New member 8/10/06 #36 מה מטריד?../images/Emo58.gifל60 אני אוהבת אנשים חכמים ובעלי עוצמה ואייזן הוא בדיוק כזה! הוא לא נלחץ ומתנהג בצורה נורא חמודה! אבל אייזן הוא אחת מהדמויות האהובות עליי...אני לא מצליחה לבחור בינו לבין יורואיצ'י P=
מה מטריד?../images/Emo58.gifל60 אני אוהבת אנשים חכמים ובעלי עוצמה ואייזן הוא בדיוק כזה! הוא לא נלחץ ומתנהג בצורה נורא חמודה! אבל אייזן הוא אחת מהדמויות האהובות עליי...אני לא מצליחה לבחור בינו לבין יורואיצ'י P=
C cRitiCaL KitTy New member 8/10/06 #27 מפגינה כישורי משחק~../images/Emo76.gif "הסתכלו אל תוך החרב שלי... אתם נרדמים... אני הוא שליט היקום... תאהבו את השיער שלי!"
מפגינה כישורי משחק~../images/Emo76.gif "הסתכלו אל תוך החרב שלי... אתם נרדמים... אני הוא שליט היקום... תאהבו את השיער שלי!"
C cRitiCaL KitTy New member 8/10/06 #31 !#@#$%^#!@#$%$ ^__^../images/Emo76.gif רק עוד איזה חודש והוא יהיה סגול כמו שצריך!^_^
C cRitiCaL KitTy New member 8/10/06 #33 כי צריך לחכות שלושה חודשים../images/Emo76.gif בין צביעה לצביעה... T_T הו רגע, זה כבר לא עוד חודש^__^ אני צריכה להתחיל לנדנד לאמאD:
כי צריך לחכות שלושה חודשים../images/Emo76.gif בין צביעה לצביעה... T_T הו רגע, זה כבר לא עוד חודש^__^ אני צריכה להתחיל לנדנד לאמאD:
S Serf SaN New member 8/10/06 #39 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD עוד לא המציאו איזה צבע לשיער שיחזיק קצת יותר מעמד? >: חשבת פעם על אקריליק? [סמיילי-פדופילי-של-מרינה~]
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD עוד לא המציאו איזה צבע לשיער שיחזיק קצת יותר מעמד? >: חשבת פעם על אקריליק? [סמיילי-פדופילי-של-מרינה~]
C cRitiCaL KitTy New member 8/10/06 #43 בטח שחשבתי...../images/Emo76.gif אבל אתה יודע... אקריליק זה על בסיס מים... והפעם אני מחמצנת... אומנם זה עלה במחיר של לא _כל_ השיער יהיה צבוע, אבל זה יהיה פס רחב.
בטח שחשבתי...../images/Emo76.gif אבל אתה יודע... אקריליק זה על בסיס מים... והפעם אני מחמצנת... אומנם זה עלה במחיר של לא _כל_ השיער יהיה צבוע, אבל זה יהיה פס רחב.
C cRitiCaL KitTy New member 8/10/06 #34 לא רוצה להיות אייזן;~;../images/Emo76.gif רק הוכחתי שזה אפשריD:
M mitska New member 8/10/06 #35 האמ../images/Emo58.gifל60 רוני אני ארביץ לך. לא מדברים ככה על אייזן. והיכולת של החרב שלו שלא מרדימה החרב שלו משנה צורה לעצמים שונים. אייזן הכי שווה ^^
האמ../images/Emo58.gifל60 רוני אני ארביץ לך. לא מדברים ככה על אייזן. והיכולת של החרב שלו שלא מרדימה החרב שלו משנה צורה לעצמים שונים. אייזן הכי שווה ^^
M mitska New member 9/10/06 #50 ../images/Emo58.gif ל62 היא לא מהפנטת! ><היא משנה את הצורה שלה! בפרק 60 היטסוגאיה חורר אותה, ובפרק 62 היא התנדפה ברוח. איזה היפנוזה מתנדפת ברוח? ><$%$T$^
../images/Emo58.gif ל62 היא לא מהפנטת! ><היא משנה את הצורה שלה! בפרק 60 היטסוגאיה חורר אותה, ובפרק 62 היא התנדפה ברוח. איזה היפנוזה מתנדפת ברוח? ><$%$T$^
G Goggle Girl New member 9/10/06 #51 ... ../images/Emo58.gif 62 אחת שהוא גורם לך לראות ככה? החרב של אייזן מהפנטת אנשים ולכן הוא יכול לגרום לאנשים לראות אותה באיזה צורה שהוא רוצה. לכן היא לא עובדת על טוסן שהוא עיוור
... ../images/Emo58.gif 62 אחת שהוא גורם לך לראות ככה? החרב של אייזן מהפנטת אנשים ולכן הוא יכול לגרום לאנשים לראות אותה באיזה צורה שהוא רוצה. לכן היא לא עובדת על טוסן שהוא עיוור