משעמם לי. אז אני מפרסמת שאלון :)

eladi88

New member
חחחחחחחח

וואלק אתה....בהזדמנות נארגן ועידה רק בשבילך... פשוט מחר אני יוצא לטיול שנתי!

עונה

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? ישראלית חחח:) מוקי
2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 34
3. הדבר האחרון שאכלת? במבה אוסם
4. הבן אדם האחרון שחיבקת? ידיד שלי
5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? חם בחוץ נעים בבית:)
6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמממ.. חברה שלי אפרת
7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? עיניים.. המבט
8. אוכל אהוב? של אימא
9. אתה מעשן? לא
10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא עד כדי מצב כזה חחח..
11. צבע שיער טבעי? חום
12. צבע עיניים טבעי? חומות
13. שם עדשות? לא
14. חג אהוב? חנוכה ופורים
15. יומולדת? 22.5.88, ו' בסיון תשמ"ח
16. פעם בכית בלי סיבה? כן.. כאילו עם סיבה. אבל היא הייתה מטומטמת.
17. הסרט האחרון שראית? חצי מטרויה.. תיכף נראה את ההמשך
18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? פף. כיתה ו'או ה'.. בעזרת השם עוד חצי שנה טיול גדול לפני הצבא..
19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני שבועיים.. אבל לא שיחקתי סתם קפצתי לבקר חברות שעובדות כי זה קרוב לנאפיס חחח.. אה וגם חיפשתי עבודה..
20. משהו מיוחד שלך? המ. לאדעת. אני לא מיוחדת.
21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? תה עם איזה קוראסון או משו.. או חביתה וזה..
22. צבע אהוב? כתום..
23. ממה אתה מפחד? אממ.. מהלא נודע, וממה שבא אחרי המוות. ומרכבות הרים גדולות.
24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? המ. יש לי מסלול שאני הולכת לעשות אחרי הצבא:) הודו, משם לאוסטרליה לאיזה חצי שנה.. אח"כ לדרום אמריקה ומשם לארה"ב לגור שם איזה שנה ולחזור לארץ. אמן זה יתגשם זה כזה החלום שלי.
25. איזה ספר אתה קורא כרגע? התחלתי את ורוניקה מחליטה למות
26. מספר פירסינגים? היה אחד באף והעפתי אותו בגלל העבודה הקודמת שלי.
27. סרט אהוב? ארמגדון
28. קבוצת ספורט אהובה? אין, בטח דרוצ' תגיד הפועל אליצור אשקלון
29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? אכלתי במבה
30. חיות מחמד כלשהן? אין. איף.
31. אייסיקיו? יש
32. כלבים או חתולים? כלבים. אני שונאת חתולים כלכך.
33. פרח אהוב? חמניות גדולות-גדולות, רקפות, ו-ורדים. בכל הצבעים:)
34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? חחח אמממ.. בערך.
35. יש לך חבר/ה? לא
36. אי פעם אהבת מישהו? אני אוהבת הרבה אנשים ואנשות.
37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? מישו
38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? בערך..
39. אתה אוהב לטוס במטוס? לא. זה כזה כואב באוזניים אני לא יכולה לסבול טיסות.
40. מנגן במשהו? ---עדיין--- לא
41. עם כמה כריות אתה ישן? 1 והיא הכי נוחה לי בעולם:)
42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן
43. יש לך קעקועים? לא איף
44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 16524576

Hadardur

New member
היי באמת אמרתי אליצור אשקלון:)

בטח בטח ... את קראת מה שרשמתי... מה אני סתומה?

במקום ללמוד לספרות ../images/Emo5.gif

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו?מטרופולין 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?91 3. הדבר האחרון שאכלת?מנצ'יס 4. הבן אדם האחרון שחיבקת?לא זוכרת =\ 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?חם
6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה מאמריקה 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?חיוך ועיניים 8. אוכל אהוב?שוקולד 9. אתה מעשן?כן
10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית?לא 11. צבע שיער טבעי?חום 12. צבע עיניים טבעי?שחור 13. שם עדשות?לא
14. חג אהוב?פסח, גם מסמל סוף שנה, גם חופש ארוך, וגם מסמל אביב 15. יומולדת? עוד 9 יום!!
16. פעם בכית בלי סיבה? ממ כן =\ 17. הסרט האחרון שראית? run לולה run, נו היה לי משעמם 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?מזמןן =[ 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג?לפני חודש בערך 20. משהו מיוחד שלך?לא דעת 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר?מי אוכל ארוחת בוקר?סתם, דגנים 22. צבע אהוב?כתום 23. ממה אתה מפחד?מעצמי 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?דרום אמריקה, או הודו 25. איזה ספר אתה קורא כרגע?מחברת בספרות נקרא? 26. מספר פירסינגים?1, נזם 27. סרט אהוב?חופשיות על הבר, אל תשאלו למה 28. קבוצת ספורט אהובה?אין 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון?ראיתי ט.וי 30. חיות מחמד כלשהן?אחותי
31. אייסיקיו?יש
32. כלבים או חתולים?כלבים 33. פרח אהוב?ורד? 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?כן, למה להחזיר אותי אחורה? =[ 35. יש לך חבר/ה?הלוואי =[ 36. אי פעם אהבת מישהו?כן
37. את מי היית רוצה לראות עכשיו?שומרת על זכות השתיקה 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? עם האקסיות לא ממש, אבל האקסים, כן דיי 39. אתה אוהב לטוס במטוס?זה חביב בהמראה ובנחיטה 40. מנגן במשהו?על העצבים 41. עם כמה כריות אתה ישן?2 גדולות ואחת קטנה 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו?כן
43. יש לך קעקועים?לא
44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?המון, הפסקתי כבר לנסות לחשב

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שאלון ^^

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? אסף אמדורסקי- משהו שאני לא יכול 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 73 3. הדבר האחרון שאכלת? עוגת שוקולד ^^ 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? לא זוכרת 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? נעים 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי נטלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? עיניים 8. אוכל אהוב? פיצה 9. אתה מעשן? חס וחלילה :X 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא. למרות שאני רוצה P: 11. צבע שיער טבעי? חום 12. צבע עיניים טבעי? ירוק חום 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? פורים ^^ 15. יומולדת? 09.10 16. פעם בכית בלי סיבה? כן 17. הסרט האחרון שראית? לא זוכרת :X 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בסוף אוקטובר ^^ פריז! 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? ממזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 20. משהו מיוחד שלך? אני יכולה להגיע עם הלשון לאף
באמת. 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? אני כמעט אפפעם לא אוכלת ארוחת בוקר P: 22. צבע אהוב? כחול כהה 23. ממה אתה מפחד? מיותר מידי דברים 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? סטיפן קינג- זה. אני קוראת אותו כבר יותר מידי זמן :X 26. מספר פירסינגים? אין לי פירסינג :X אבל יש לי 2 עגילים באוזן ימין ואחד באוזן שמאל
27. סרט אהוב? טרויה! 28. קבוצת ספורט אהובה? אין 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? שלחתי לחברה שלי שיר 30. חיות מחמד כלשהן? כלב ואחותי 31. אייסיקיו? 208654439 32. כלבים או חתולים? כלבים! 33. פרח אהוב? ורדים 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? כה P: 35. יש לך חבר/ה? לא :X 36. אי פעם אהבת מישהו? כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? הרבה אנשים P: 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אין לי :X 39. אתה אוהב לטוס במטוס? לא! אני שונאת ;[ 40. מנגן במשהו? גיטרה ופסנתר 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן 43. יש לך קעקועים? הלוואי 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 9.9999999999

eladi88

New member
חחחחחח לא מאמין לך

אני רוצה לראות שאת מגיעה עם הלשון לאף...! וזה לא סטיבן קינג?? [רשמת סטיפן]

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo3.gif

במפגש אני אראה לך שאני מגיעה עם הלשון לאף
לא יודעת אם זה סטיפן או סטיבן אבל על הספר כתוב סטיפן

eladi88

New member
חחחחח סבבה תזכרי!!

וזה סטיבן קינג.... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/searchBook.asp

talba3

New member
שלי שלי שלי :]

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? fix you- coldplay 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 82 3. הדבר האחרון שאכלת? עוגייה 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אמא 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? ערבתי למדיי חחח סתם ים תיכוני כזה (בקיצור אפרורי) 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי אדיר 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? האיכות 8. אוכל אהוב? פרילי וקוקמן 9. אתה מעשן? חס וחסה 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא 11. צבע שיער טבעי? אכן 12. צבע עיניים טבעי? ברור 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? אממ פורים אולי 15. יומולדת? 4.8.89 16. פעם בכית בלי סיבה? יש לי בעיה בעין שמאל שכל פעם שאני יושן עליה או מתאמץ יותר מידיי היא דומעת לי בטירוף אז בעיקרון כן 17. הסרט האחרון שראית? אממ לא זוכר את שמו אני חושב מכרה זהב משהו כזה 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בחופש הגדול 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? אמממ לפניי 3-4 חודשים ואני מת להיות שוב 20. משהו מיוחד שלך? אני גר בחניאל 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? סלט יווני 22. צבע אהוב? כחול, ירוק 23. ממה אתה מפחד? ממוות של אנשים קרובים אליי 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? אוסטרליה, איטליה, דרום אמריקה 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? בעיקרון אני לא קורא ספרים אבל בשיעור אנגלית אני חייב אז זה אי המטמון 26. מספר פירסינגים? 1 באוזן למעלה 27. סרט אהוב? אמממ מהיר ועצבני אני חושב אבל לא בטוח 28. קבוצת ספורט אהובה? מכבי חיפה עד המוותת!!!!!!!!!!!!!! 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? התעוררתי 30. חיות מחמד כלשהן? היו 2 אבל הכלבה שלי נפטרה :\ אז עכשיו רק מקס הכלב נשאר אהה וכמה זבובים יש חח סתם 31. אייסיקיו? כן יש 32. כלבים או חתולים? כלבים 33. פרח אהוב? חרצית הערבה חח מה זה השאלה הזאת? בכל מקרה נרקיס 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? פעם אחת?? פולל 35. יש לך חבר/ה? לצערי לא 36. אי פעם אהבת מישהו? פעם אחת! 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? אמממ אף אחד כי רק התעוררתי 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? לפני חודש כן עכשיו לא 39. אתה אוהב לטוס במטוס? כן 40. מנגן במשהו? גיטרה 41. עם כמה כריות אתה ישן? אממ 4-5-6 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן 43. יש לך קעקועים?לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 1000

למעלה