לי לי לי שלי לי לי../images/Emo3.gif [WTF?!]
1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? כלום
2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 70
3. הדבר האחרון שאכלת? אמ. עוגה
4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אמממ... |חושב| 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? לידי?
נעים בחוצ.. 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמ.אמ.אמ. לא יודע. 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? לא יודע0_o 8. אוכל אהוב?
ללא ספק! 9. אתה מעשן? כע... 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? כע
11. צבע שיער טבעי? חום
12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? שם עדשות...? 14. חג אהוב? שום אחד? 15. יומולדת? 10.6
16. פעם בכית בלי סיבה? לא
17. הסרט האחרון שראית? אממ.... אמ.אמ.אמ. |חושב| לא יודע
18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בגלגול הקודם אולי
19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? שבוע שעבר^^ 20. משהו מיוחד שלך? כלום. 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? אמ. כריות? 22. צבע אהוב? שחור? כחול? אדום? 23. ממה אתה מפחד? מהכל. 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? ניו זילנד-אוסטרליה
25. איזה ספר אתה קורא כרגע? ליצני החצר
[שיעור ספרות
] 26. מספר פירסינגים? אפס. בחנוכה אחד^^ 27. סרט אהוב? בלשית בסטייל!!! הווו...פרדי שלי!!!!
28. קבוצת ספורט אהובה? שום אחת. אבל מישו אמר לי פעם שאם שואלים אותי לענות בי"תר. אז הנה- בית"ר. 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? אמ. שום דבר מיוחד. 30. חיות מחמד כלשהן? כע.יותר מדי. סוסים, פטגוניה, ג'אקו, דררות, קוקטלים, חתולים, תרנגולות ואחיות קטנות
31. אייסיקיו? 315360193 32. כלבים או חתולים? אפ'חד!!! חיות לרצח1!!!
33. פרח אהוב? אמ. ברוניקה סורית?
לא יודעת. נראה לי הפרח הכי יפה.. 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? כל הזמן
35. יש לך חבר/ה? נופ. 36. אי פעם אהבת מישהו? מן הסתם 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את כולם! 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אמ. אפשר לומר. למרות שהוא מנייאק
39. אתה אוהב לטוס במטוס? אין לי בעיות. 40. מנגן במשהו? גיטרה. 41. עם כמה כריות אתה ישן? שתיים ובאמצע הלילה זה איכשהו מגיע לאפס0_o 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? מאוד... 43. יש לך קעקועים? לא. 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? אמ.אמ. 10!!!!