משעמם לי. אז אני מפרסמת שאלון :)

talba3

New member
כן אהה?? מושפע שכמותי!

אני מכור לשיר הזה מה לעשות? איך יוצאים מזה? לעוד מישהו זה קרה (מחלת הקולד פליי?) כנראה אני באמת צריך מישהו שיתקן אותי (FIX YOU יענטו הבנתם??) סטגדשדשדששששששששש

Lovley bla bla

New member
:]

קודם כככככככל fix you זה ללא ספק אחד ה------שירים!! וגם יש לך מומולדת בתאריך של אחת החברות הטובות שילי ..חחח לא שזה מעניין..אבל סתם הגבתי :)

לי לי לי שלי לי לי../images/Emo3.gif [WTF?!]

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? כלום
2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 70
3. הדבר האחרון שאכלת? אמ. עוגה
4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אמממ... |חושב| 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? לידי?
נעים בחוצ.. 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמ.אמ.אמ. לא יודע. 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? לא יודע0_o 8. אוכל אהוב?
ללא ספק! 9. אתה מעשן? כע... 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? כע
11. צבע שיער טבעי? חום
12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? שם עדשות...? 14. חג אהוב? שום אחד? 15. יומולדת? 10.6
16. פעם בכית בלי סיבה? לא
17. הסרט האחרון שראית? אממ.... אמ.אמ.אמ. |חושב| לא יודע
18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? בגלגול הקודם אולי
19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? שבוע שעבר^^ 20. משהו מיוחד שלך? כלום. 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? אמ. כריות? 22. צבע אהוב? שחור? כחול? אדום? 23. ממה אתה מפחד? מהכל. 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? ניו זילנד-אוסטרליה
25. איזה ספר אתה קורא כרגע? ליצני החצר
[שיעור ספרות
] 26. מספר פירסינגים? אפס. בחנוכה אחד^^ 27. סרט אהוב? בלשית בסטייל!!! הווו...פרדי שלי!!!!
28. קבוצת ספורט אהובה? שום אחת. אבל מישו אמר לי פעם שאם שואלים אותי לענות בי"תר. אז הנה- בית"ר. 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? אמ. שום דבר מיוחד. 30. חיות מחמד כלשהן? כע.יותר מדי. סוסים, פטגוניה, ג'אקו, דררות, קוקטלים, חתולים, תרנגולות ואחיות קטנות
31. אייסיקיו? 315360193 32. כלבים או חתולים? אפ'חד!!! חיות לרצח1!!!
33. פרח אהוב? אמ. ברוניקה סורית?
לא יודעת. נראה לי הפרח הכי יפה.. 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? כל הזמן
35. יש לך חבר/ה? נופ. 36. אי פעם אהבת מישהו? מן הסתם 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את כולם! 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אמ. אפשר לומר. למרות שהוא מנייאק
39. אתה אוהב לטוס במטוס? אין לי בעיות. 40. מנגן במשהו? גיטרה. 41. עם כמה כריות אתה ישן? שתיים ובאמצע הלילה זה איכשהו מגיע לאפס0_o 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? מאוד... 43. יש לך קעקועים? לא. 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? אמ.אמ. 10!!!!

עונה=]

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו?בעיק פינק פלויד 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?14 3. הדבר האחרון שאכלת?בורקס גבינה 4. הבן אדם האחרון שחיבקת?אממ..אח שלי הקטן 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?נעים..פחח 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?נעה של הים... 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?עיניים 8. אוכל אהוב?אמממ...אולי גלידה בן & ג'ריס 9. אתה מעשן?נרגילה זה נחשב? 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית?לא 11. צבע שיער טבעי?חום 12. צבע עיניים טבעי?חום 13. שם עדשות?לא 14. חג אהוב?פסח 15. יומולדת?15/5 16. פעם בכית בלי סיבה? לא ממש 17. הסרט האחרון שראית?הארי פוטר וגביע האש 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?בסוכות 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג?וואו..שנים..שונאת באולינג 20. משהו מיוחד שלך?אממ...אני! 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר?קפה 22. צבע אהוב?כחול 23. ממה אתה מפחד?מבעיטות של סוסים 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?לאנטרטיקה 25. איזה ספר אתה קורא כרגע?מדריך הטרמפיסט בגלקסיה, בפעם המי יודע כמה 26. מספר פירסינגים?אממ...אחד בגבה, ויש לי חמש עגילים באוזן שמאל וארבע בימין 27. סרט אהוב? קלרה הקדושה ו"קיל ביל" 28. קבוצת ספורט אהובה?כדורגל- ליברפול 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון?בדקתי אימיילים 30. חיות מחמד כלשהן?שני חתולים וסוסה 31. אייסיקיו?כן, אבל בשביתה 32. כלבים או חתולים?חתולים 33. פרח אהוב??! 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?מלא פעמים... 35. יש לך חבר/ה?יאפ! 36. אי פעם אהבת מישהו?בטח! 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את ידיד מאד מאד מאד טוב שלי שטס לנפאל!!!! 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך?לא כ"כ... 39. אתה אוהב לטוס במטוס?לא..בעעעע 40. מנגן במשהו?גיטרה וחלילית 41. עם כמה כריות אתה ישן?אחת 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו?להרבה 43. יש לך קעקועים?לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?10000000000000

סוקהלעך

New member
44 דברים שלא ידעתם עליי...

וזה בגלל שאני יומיים פה בערך:) 44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? פינק פלויד 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 31 3. הדבר האחרון שאכלת? ציפורניים 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? סיווני חברה שלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? נעים בטירוף 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ערן 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? עיניים/ פנים בכלל 8. אוכל אהוב? בורקס וספגטי 9. אתה מעשן? כה 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? יותר מפעם
11. צבע שיער טבעי? חום כהה 12. צבע עיניים טבעי? חום בהיר 13. שם עדשות? כה 14. חג אהוב? פסח 15. יומולדת? גם אהוב:) (ב30 ל11 חגגתי 18) 16. פעם בכית בלי סיבה? כן הרבה זה ממש כיף 17. הסרט האחרון שראית? רעש לבן.. סרט דפוק אל תראו אותו 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? לפני שנה וקצת 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני שנה כמעט 20. משהו מיוחד שלך? שאלה מסובכת לי 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? גבנצ 22. צבע אהוב? סגול 23. ממה אתה מפחד? מבדידות מתמשכת (למות לבד למשל...) 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? דרום אמריקה 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? 15 דקות 26. מספר פירסינגים? 2 27. סרט אהוב? לא דעת... 28. קבוצת ספורט אהובה? לא 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? אכלתי ציפורן (למרות שאני מנסה להיגמל) 30. חיות מחמד כלשהן? מיילה הכלבה 31. אייסיקיו? קיים (261596888) 32. כלבים או חתולים? כלבים 33. פרח אהוב? לא 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? כה נראה לי 35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? כה 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? איילי או תומר 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? לא 39. אתה אוהב לטוס במטוס? כה מאוד 40. מנגן במשהו? לא 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כה 43. יש לך קעקועים? עוד לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 7 ככה

זוהרים

New member
אני |:

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? כלום 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? לא זוכרת. רגע..85 3. הדבר האחרון שאכלת? בורקס 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? חברה 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? קריר
6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? מבט 8. אוכל אהוב? ה כ ל 9. אתה מעשן? כן.. לא. 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא
11. צבע שיער טבעי? חום 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? אין, אולי פורים 15. יומולדת? מה איתה? 16. פעם בכית בלי סיבה? כן :| 17. הסרט האחרון שראית? מר וגברת סמית. חרא סרט.. 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? טיול בתמצווה 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? בפלא' זה נחשב? 20. משהו מיוחד שלך? לאדעת
21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? סלט 22. צבע אהוב? כחול 23. ממה אתה מפחד? מוות [?] 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? הודו 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? אניהו / אתגר קרת
26. מספר פירסינגים? שניים |כרגע| 27. סרט אהוב? לא אוהבת סרטים 28. קבוצת ספורט אהובה? אין 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? טלויזיה 30. חיות מחמד כלשהן? אין, אבל היה דג עד שטרפו לי אותו 31. אייסיקיו? יש לי, תודה
32. כלבים או חתולים? אין 33. פרח אהוב?
זה 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? חח יש מצב 35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? חברה שלי
38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? היי ביי 39. אתה אוהב לטוס במטוס? לא יודעת מה יש לאהוב 40. מנגן במשהו? לא 41. עם כמה כריות אתה ישן? חח 1 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? כן 43. יש לך קעקועים? עוד לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? את איתי 2, את אמיר 8
יומטוב

eladi88

New member
מזה את איתי 2?!?!

ומר וגברת סמית' זה לא סרט כזה דפוק! הוא דפוק...אבל לא ברמות

זוהרים

New member
כי אני לאהוב אמיר יותר ../images/Emo99.gif

כי הוא פחות זיין שכל
ומר וגברת סמית ממש מטומטם. לא אהבתי..

eladi88

New member
עונה

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? בית הבובות
2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? מחר יהיה לי כנראה פלאפון אני אגיד לכם 3. הדבר האחרון שאכלת? פשטידה טעימה כזאת....ושתיתי שוקו 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אמממ אמא נראה לי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? אה?! נעים כזה לא יודע 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?דוד שלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? שששששש לא אומר לכם
8. אוכל אהוב? חחחחחח מזה משנה? אני שמן! תנו לי אוכללללל 9. אתה מעשן? נרגילה לפעמים 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? יותר נכון לא זוכר מה עשו לי... אבל אני לא יודע 11. צבע שיער טבעי? כן 12. צבע עיניים טבעי? כן 13. שם עדשות? לא 14. חג אהוב? הכל... 15. יומולדת? אה? 16. פעם בכית בלי סיבה? אמממ לא נראה לי 17. הסרט האחרון שראית? הארי פוטר האחרון 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? פייייי אממממ הייתי בסיני...וזה היה כשהייתי בן 12 נראה לי...אמממ והיום אני בן 17....חשבון פשוט...5 שנים! יפה! 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? חחחחחחחחח וואו...לא ציפיתי לזה...אממממ לפני שנה...לקחו אותנו מהבצפר....היה שולת! 20. משהו מיוחד שלך? לא הבנתי מה אתם רוצים 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? שוקו שוקו ושוב...שוקו!!! 22. צבע אהוב? כחול 23. ממה אתה מפחד? מהכוחות האפלים שלכם...סתם לא יודע עדיין 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? אמממממ וואלה לא יודע...יש הרבה מקומות יפים בעולם 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? "ההזדמנות האחרונה" של הרלן קובן...ספר בן זונה! 26. מספר פירסינגים? 2 27. סרט אהוב? לא יודע 28. קבוצת ספורט אהובה? יובנטוס! 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? עילעלתי פה בפורום החביב 30. חיות מחמד כלשהן? מרמיטות למיניהן 31. אייסיקיו? כן יש.... 32. כלבים או חתולים? מרמיטות שליטה!! 33. פרח אהוב? שו פרח? 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? מזה משהו שאני לא אמור לעשות? 35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? וואלק לא יודע 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? בום 39. אתה אוהב לטוס במטוס? לא טסתי במטוס 40. מנגן במשהו? כבר אמרתי לכם! בחליל גשם אפריקאי 41. עם כמה כריות אתה ישן? 1 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? בערך 43. יש לך קעקועים? 2 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 11

hila3000

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. איזה מוסיקה את שומעת עכשיו? סינרגיה - סינטטי 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 55 3. הדבר האחרון שאכלת? אממ במבה 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אימא 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? קצת קר. ואני מתחילה להצטנן 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 7. הדבר הראשון אליו את שמה לב במין השני? פנים 8. אוכל אהוב? שניצל וצ'יפס 9. את מעשנת? לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא 11. צבע שיער טבעי? שחור 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שמה עדשות? לא. בדיוק קניתי גם משקפיים חדשות. 14. חג אהוב? פורים 15. יומולדת? 3.4.87 16. פעם בכית בלי סיבה? כן 17. הסרט האחרון שראית? מר וגברת סמית. אחלה סרט. 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? לפני 5 חודשים, בלונדון. 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? מזמן. לא זוכרת כבר מתי. 20. משהו מיוחד שלך? שלי או בי? בכל מקרה.. לא יודעת. 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? חביתה, כמו בטירונות.. 22. צבע אהוב? סגול. וכחול. 23. ממה את מפחדת? שלא יהיה לי טוב. 24. אם יכולת לעשות טיול לאן שאת רוצה, לאן זה היה? אירופה..או ארה"ב. 25. איזה ספר את קוראת כרגע? הארי פוטר החמישי. 26. מספר פירסינגים? אין.. 27. סרט אהוב? המספריים של אדוארד
וגם ממנטו 28. קבוצת ספורט אהובה? לא אוהבת ספורט. 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? קראתי משו.. 30. חיות מחמד כלשהן? כלבה, שוקו. 31. אייסיקיו? יש 32. כלבים או חתולים? כלבים 33. פרח אהוב? אממ.. לא יודעת. 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאת לא אמורה לעשות? לא נראה לי.. 35. יש לך חבר? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? תמיד אוהבת 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? חברה שלי..מתגעגעת אליה. 38. את אוהבת לטוס במטוס? מאז הפעם האחרונה שטסתי, לא ממש.. הייתה מין סערה כזאת אז כל המטוס רעד וזה..היה מפחיד ומצחיק במקביל. 39. מנגנת במשהו? בערך. 40. עם כמה כריות את ישנה? אחת 41. את מתגעגעת למישהו עכשיו? כן. 42. יש לך קעקועים? לא. 43. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 10.

mory89

New member
44 דברים שלא ידעתם עליי (או שכן..)

1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? הסקיצות של ב"ה.
(גיליתי שהיו לי עוד 3, ולא ראיתי אותן עד עכשיו.. אז אני מתלהבת) 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? יש לי פלאפון חדש, 49 נראלי.. והישן זה 06, אבל אני כבר לא מתשמשת, אז זה לא ממש רלוונטי.. 3. הדבר האחרון שאכלת? אממ.. ספגטי עם גבינה צהובה..
4. הבן אדם האחרון שחיבקת? שירה, כשהלכתי ממנה.. 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? קררר! בעע שונאת חורף!
6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נראלי עם אור. 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? לא משו מיוחד.. 8. אוכל אהוב? גלידה. נראלי הכי הכי טעים בעולם זה הדלי קרים בכפ"ס. שולתתתתתתתת!! 9. אתה מעשן? לאא!
10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? לא! 11. צבע שיער טבעי? כן, שחור. 12. צבע עיניים טבעי? כן, חום. 13. שם עדשות? לא, ב"ה לא צריך.. 14. חג אהוב? נראלי ראש השנה, או פסח. אני אוהבת חגים בכלליות. 15. יומולדת? 11.2.89 יאמי ימי הולדתת!! 16. פעם בכית בלי סיבה? לא שזכור לי.. 17. הסרט האחרון שראית? לא זוכרת! 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? אם עברתי את גבול ישראל ירדן בטיול השנתי זה נקרא? חח סתם, לא הייתי בחו"ל רשמית. אולי כמה פעמים יצאתי לגבולות לבנון או ירדן.. 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? לפני חודש... 20. משהו מיוחד שלך? אני! (אני מיוחדת, נכון!?) 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? אממ.. שוקו נחשב? ואני מוסיפה לזה כל פעם משו אחר.. 22. צבע אהוב? ורוד, אדום. 23. ממה אתה מפחד? להיות לבד. שאנשים שאני אוהבת חו"ח ימותו.
24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? בארץ ישראל היפה שלנו. אולי אחרי זה הייתי קצת יוצאת לראות ת'עולם.. 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? סיפור פשוט, בספרות.. זה נקרא? 26. מספר פירסינגים? יש לי 3 עגילים באוזן שמאל ו2 באוזן ימין.. 27. סרט אהוב? אני אוהבת סרטים בכלליות, ארמגדון ממש ריגש אותי. ואהבתי את סיכון מחושב ונפלאות התבונה. 28. קבוצת ספורט אהובה? בית"ר (?!) 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? קראתי את כל מה שעניתם.. 30. חיות מחמד כלשהן? דגים זה נקרא? 31. אייסיקיו? יש, וגם מסנג'ר. למה?! 32. כלבים או חתולים? כלבים! 33. פרח אהוב? אמממ.. אולי שושנים לבנים כאלה? 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? כן..
35. יש לך חבר/ה? לא, אבל בא לי.. 36. אי פעם אהבת מישהו? כן, גם עכשיו אני אוהבת. 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? אממ.. יש המון.. 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? אקסיות אין לי, אבל עם האקסים שלי (2 מהם) אני בקשר ממש טוב! 39. אתה אוהב לטוס במטוס? תשאלו את זה אחרי שאני אטוס.. 40. מנגן במשהו? על המצפון של כמה אנשים. חח סתם לא..:-\ 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2, אבל פעם ישנתי עם 3 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? יאפ 43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? אי אפשר יותר?! אני רוצה 11!!

Lovley bla bla

New member
אניאניאניאני :]

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? ברגע זה?...דניאל סלומון-ספרי לי 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 33 3. הדבר האחרון שאכלת? מממ...פסק זמן 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? המדריך שלי מהמסע!! הבנאדם הכי מדהים בעולם!! 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? קריר 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? עיניים 8. אוכל אהוב? פיצההההה 9. אתה מעשן? לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? אכן
11. צבע שיער טבעי? חום כהה 12. צבע עיניים טבעי? חום 13. שם עדשות? כן..ראיה 14. חג אהוב? שבועות 15. יומולדת? 13.6 16. פעם בכית בלי סיבה? בלי סיבה?..לא תמיד זה בגלל משו שמזכיר משו או כל מיני 17. הסרט האחרון שראית? לא זוכרת...כבר יותר משבוע לא ראיתי טלוויזיה ..חח 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? פיי..טיול בת מצווה 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? ממממ...חופש גדול. 20. משהו מיוחד שלך? מממ לא יודעת :/ 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? קורנפלקס עם חלב וסוכר!! חחח 22. צבע אהוב? אדום/כחול 23. ממה אתה מפחד? 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? אויייי את "מסע בראשית" שוב..מהצפון ועד ירושלים בשבוע עם השכבה שיליייי-> אחד ה-דבריםםם 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? ממממ "כוחו של התת מודע" 26. מספר פירסינגים? אין 27. סרט אהוב? יש הרבה...ארמגדון,עיר של מלאכים,טיטאניק(כן כן...)ו...ממ לא זוכרת עוד 28. קבוצת ספורט אהובה? ?....אין 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? ראיתי תאירוח של ב"ה בתפווווווז 30. חיות מחמד כלשהן? שני כלבים כפרעליהםםםםם והחתולים שמגדלת בחצר 31. אייסיקיו? כן יש...156000287 למעוניינים 32. כלבים או חתולים? כבר אמרתי..כלבים וחתולים 33. פרח אהוב? הא?...אמממ לא יודעת חח 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? אממ יש מצב לא זוכרת 35. יש לך חבר/ה? לא 36. אי פעם אהבת מישהו? אכן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? את המדריך שליייייייייי מהטיולי (בנצי כפרעליו) 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? חלק 39. אתה אוהב לטוס במטוס? יאאאפ 40. מנגן במשהו? גיטרררררה וקצת פסנתר 41. עם כמה כריות אתה ישן? 2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? למדריך שליייייייי (רצחח אבבבל) ולשכבה שילייייי 43. יש לך קעקועים? לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות? 12!!! שבוע טווווווווף

InFecTeD LOVER

New member
משעמם לי, אז אני עונה על שאלון.

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? Queen 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך? 90 3. הדבר האחרון שאכלת? חסה 4. הבן אדם האחרון שחיבקת? אחשלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו? קריר 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ענבר 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני? שיער 8. אוכל אהוב? עגבנייה 9. אתה מעשן? לא בקביעות 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית? כן, פעם אחת
11. צבע שיער טבעי? חום 12. צבע עיניים טבעי? כחול-ירוק 13. שם עדשות? נופ 14. חג אהוב? חנוכה (האווירה) 15. יומולדת? 12.10 16. פעם בכית בלי סיבה? המון 17. הסרט האחרון שראית? עיר האלוהים 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ? אני גרה בחו"ל
19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג? שניםםםם 20. משהו מיוחד שלך? נמממ אין 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר? קפה 22. צבע אהוב? כחול כהה 23. ממה אתה מפחד? חושך 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה? דרום אמריקה 25. איזה ספר אתה קורא כרגע? הנעלמים 26. מספר פירסינגים? NONE 27. סרט אהוב? דיי 28. קבוצת ספורט אהובה? מכבי ת"א כדורסל 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון? גיטרה 30. חיות מחמד כלשהן? 2 כלבים 31. אייסיקיו? מי שרוצה שיבקש
32. כלבים או חתולים? כלביםםםםם 33. פרח אהוב? ורד 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות? מעשנת בבית ספר. 35. יש לך חבר/ה? כן 36. אי פעם אהבת מישהו? עכשיו 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו? חבר שלי 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך? ממש לא 39. אתה אוהב לטוס במטוס? כן 40. מנגן במשהו? גיטרה 41. עם כמה כריות אתה ישן? שתיים 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו? חבר שלי... 43. יש לך קעקועים? פרפר קטן וחמוד ברגל. בקרוב אחד גדול בגב :) 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?

למעלה