משעמם לי. אז אני מפרסמת שאלון :)

talba3

New member
הדריסאן יש לי שאלה!

למה את כל הזמן אומרת מיאוו?? הכלבים מקנאים!!! וחוצמזה כלבים הרבה יותר חמודים אז מעכשיו תגידי גם קצת וואף או האוווו

hadarisan

New member
טל מותק כנס-->

אני אומרת כל הזמן מיאו כי יש לי דיבוק של חתולה...זה משהו בילתי נשלט... לדיבוק חתולה קוראים מיאוזי ולעפמים היא משתלטת עליי...חחחח

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחח

ואין לנו אנשים מוזרים בפורום~~~~~ חחחחחחח תהיו בריאים....במיוחד כל הדרומיים למיניהם.....

מ ו רי

New member
אני חדשה, אז שתכירו אותי...../images/Emo13.gif

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? תמיד אוהב תמיד נפגע\איגי וקסמן 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?43 3. הדבר האחרון שאכלת?פופקורן 4. הבן אדם האחרון שחיבקת?את אחי הקטן 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?נעים 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ידיד שבצבא 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?עיניים בלי ספק.. 8. אוכל אהוב?גלידה 9. אתה מעשן?נרגילה 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית?לא 11. צבע שיער טבעי?חום 12. צבע עיניים טבעי?חום 13. שם עדשות?לראייה 14. חג אהוב?חנוכה 15. יומולדת?21.6 16. פעם בכית בלי סיבה?כן 17. הסרט האחרון שראית?הטייס 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?בפולין לפני שנתיים 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג?לא זוכרת 20. משהו מיוחד שלך?אני מיוחדת
21. אוכל אהוב בארוחת בוקר?קרונפלקס 22. צבע אהוב?תכלת 23. ממה אתה מפחד?מהמוות ומהלא מודע 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?דרום אמריקה 25. איזה ספר אתה קורא כרגע?"מי הזיז את הגבינה שלי" 26. מספר פירסינגים?1 27. סרט אהוב?נפלאות התבונה, אפקט הפרפר 28. קבוצת ספורט אהובה?אין 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון?ראיתי טלוויזיה 30. חיות מחמד כלשהן?חתול 31. אייסיקיו?יש 32. כלבים או חתולים?שניהם 33. פרח אהוב?נרקיס 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?כן 35. יש לך חבר/ה?לא 36. אי פעם אהבת מישהו?כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו?אותו... 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך?ממש לא 39. אתה אוהב לטוס במטוס?זה נחמד:) 40. מנגן במשהו?הלוואי 41. עם כמה כריות אתה ישן?2 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו?כן..מאוד 43. יש לך קעקועים?כן ברגל 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?אי אפשר יותר מ10?

talba3

New member
עקב שאלה מספר 41!!!

אני רוצה לשאול יותר מפורט כי אני שם לב שאני מתפנק יותר מידיי עכשיו!! אז השאלה היא כמה כריות אתם ישנים? (ואל תנסו להצחיק עם הבדיחה של הכריות מהדגנים כי זה לא מצחיק!!!) אני ישן עם... דקה אני הולך לספור בעיקרון עם שלוש אבל יש עוד אחת ליידי במקרה שאני רואה טלווזיה שהיא מרימה לי קצת את הראש חחח ואתם??

Hadardur

New member
לא חמוד, זה רק אתה אבל אין דבר זה

עובר בסופו של דבר אמנם יקח קצת זמן... אבל... אנחנו פה בשבילך

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הדרי, לא יפה לצחוק עם טלול, הוא רק מתעניין בנושא הכריות. מה קרה? אסור לי לישון עם 2?

Hadardur

New member
מותר כל עוד... האממ... הוא ישמור על

הפה שלו בדרך ;) סתם נו... יאללה עפתי לביצפר אסטלווגו מוצ'אצו'ססססס

mory89

New member
חח אל דאגי, נחנך אותו..../images/Emo13.gif

אני גם זזה תיכף לביצפר.. אני מחכה לחברותיי..

למעלה