משעמם לי. אז אני מפרסמת שאלון :)

mory89

New member
הנעלמים - אחד הספרים היותר טובים!!

אבל אין כאן שאלה מאיפה את ובת כמה.. אז ככה שזה יהיה נחמד לדעת..

eladi88

New member
אני גם קראתי אותו!

אני עכשיו קורא עוד ספר של אותו סופר [הרלן קובן] קוראים לו "ההזדמנות האחרונה" טוב כמו הנעלמים ואפילו יותר!

InFecTeD LOVER

New member
אני יועת שקראת אותו...

אבל לאנשים שקראו ספר יש נטייה להגיד- "וואו איזה סוףףףף", או "סוף מאכזב..."
להחליט בבקשה, זכר או נקבה?

eladi88

New member
ת'אמת אני לא זוכר ת'סוף

אני רק זוכר שזה היה אחד הספרים היותר מרתקים שקראתי!

eladi88

New member
חחחחחח אין לנו כינויים מבלבלים

אבל אנחנו כן בני דודים...
במה יש יותר מידי סקס?

mory89

New member
חחחחחחח מה שנקרא הכל נשאר במשפחה

אבל הם באמת לא מבלבלים בכלל!

קראת גם את השלישי [דיו חיוור]?

זה היחיד של קובן שקראתי, והוא חזק... סיימתי אותו ב-4 ימים, לא יכולתי להפסיק פשוט מרוב מתח...

eladi88

New member
לא, לא קראתי....בהזדמנות!

את הנעלמים סיימתי תוך יום וחצי ואת ההזדמנות האחרונה סיימתי תוך 3 ימים

mory89

New member
אוי, את ממש קרובה!!

אפילו הייתי באונית שבת, אצל חברה

hadarisan

New member
מיאווו עונה!

44 דברים שאתם לא יודעים עליי: 1. איזה מוסיקה אתה שומע עכשיו? alterbridge 2. שתי הספרות האחרונות בפלאפון שלך?13 3. הדבר האחרון שאכלת?גועת יום הולתד שהכנתי לחבר 4. הבן אדם האחרון שחיבקת?ליהי המתוקה שלי 5. איך מזג האוויר לידך עכשיו?החלונות עוד סגורים ודיי חשוך כי עוד בוקר 6. הבן אדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?שי 7. הדבר הראשון אליו אתה שם לב במין השני?חיוך ועיניים ושיער כמובן 8. אוכל אהוב?איטלקי וסיני 9. אתה מעשן?לא 10. פעם השתכרת כל כך עד שלא זכרת מה עשית?חחח לא 11. צבע שיער טבעי?חום 12. צבע עיניים טבעי?ירוק דבש 13. שם עדשות?לא 14. חג אהוב?פורים וחנוכה 15. יומולדת?ב-21 במרץ 18 הגדול! 16. פעם בכית בלי סיבה?יאפ 17. הסרט האחרון שראית?הארי פוטר וגביע האש 18. פעם אחרונה שהיית בחוץ לארץ?באפריל שנה שעברה בקנדה 19. פעם אחרונה שהיית בבאולינג?וואו לפני שנים רבות 20. משהו מיוחד שלך?תמונות של המשפחה והחברים שתלויות אצלי בחדר זה הדבר הכי מיוחד וחשוב מבחינה חומרית 21. אוכל אהוב בארוחת בוקר?פנקייק!!! 22. צבע אהוב?ירוק 23. ממה אתה מפחד?ממות של האהובים שלי 24. אם יכלת לעשות טיול לאן שאתה רוצה, לאן זה היה?יפן 25. איזה ספר אתה קורא כרגע?אני צריכה להתחיל את "רודף העפיפונים" 26. מספר פירסינגים?0 27. סרט אהוב?הדרך לפרדישן 28. קבוצת ספורט אהובה?מכבי חיפה 29. מה עשית לפני שמילאת את השאלון?ישנתי 30. חיות מחמד כלשהן?מיצי,מיכאלה,סאסקה ובגירה, כולם חתוליםמאומצים 31. אייסיקיו?242858147 32. כלבים או חתולים?חתולים שולטים! הם הגזע העליון 33. פרח אהוב?ציפרניים לבנות 34. פעם תפסו אותך עושה משהו שאתה לא אמור לעשות?אנימניחה שכן זה חייב לקרות לא? 35. יש לך חבר/ה?כן 36. אי פעם אהבת מישהו?חחח כן 37. את מי היית רוצה לראות עכשיו?את אלעדיסאן אח שלי 38. אתה ביחסים טובים עם האקסיות שלך?אקסים...ולא במיוחד 39. אתה אוהב לטוס במטוס?אחרי מלא טיסות זה דיי מעצבן תאמת 40. מנגן במשהו?פעם ניגנתי עכשיו כבר לא 41. עם כמה כריות אתה ישן?4 42. אתה מתגעגע למישהו עכשיו?כן לאלעדיסאן אח שלי 43. יש לך קעקועים?לא 44. מ-1 עד 10, כמה אתה אוהב את בית הבובות?נכון השמיים, נכון החלל? אז יותר!

mory89

New member
לא נכון!! זה אחלה ספר!!

אלעד יא חרשן לך לך תקרא קצת ספרים

למעלה