משעמם לי-שירשור עובדות טריוויאליות!

bustedit

New member
צ'ייס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שכב עם קמרון כשהיא הייתה מסוממת?
OMG לא ידעתי. איזה זבל
ח"ח על כל ההשקעה פה! חח לא התעייפת?

Hieros Gamos

New member
אני לעולם לא מתעייפת!! מוואהאהא

הדבר העצוב הוא שאפילו לא הלכתי לחפש את זה. אני פשוט זוכרת את הכל כי קראתי את זה אלוהים יודע מתי או ראיתי את זה יותר מדי פעמים וכו'
תודה

Benjamin Turner

New member
הוא לא זבל, היא פיתתה אותו, ממש

זרקה את עצמה עליו ו... את יודעת איך קמרון נראית. זו ממש לא היתה אשמתו.

Hieros Gamos

New member
היא יותר מדי מותק (מתוק מדי גורם לי

להקיא) והיא נאיבית מדי ו...לא אוהבת אותה. היא קרצייה. לא איכפת לי אם היא אנטי-תזה של האוס, זה מה שהופך אותה למעצבנת כל כך!! עם הצד של האוס אפשר להיסתדר כי הוא גאון. וgrumpy וציני וזה דברים מצויינים אבל היא...מיכ

Benjamin Turner

New member
יו מושלם../images/Emo99.gif. האוס לא. ../images/Emo58.gif

לכן בהכרח לאנטי-תזה שלו יש גם צדדים חיוביים (אבל זה ענין של טעם. יש לי חברה ששונאת את קמרון וטוענת שהמתיקות שאני רואה בה היא בעצם צדקנות דוחה). ואגב, לדעתי (ה"מאוד מבוססת", שמסתמכת בעיקר על three stories, ההתחלה של no reason ופרקים רנדומליים בעונה השניה) קמרון יותר חכמה מפורמן, או ליתר דיוק, היכולת הדיאגנוסטית שלה גבוהה יותר. אז אולי היא לא גאון ברמה של האוס, אבל האוס מאתגר אותה מנטלית ומזה שניהם נהנים
no reason באמת לא מקדם את קו העלילה שלהם? אפילו עם כל הyou can't stop me because that would involve physically touching me and then things would get so sexually charged...? ארגגגג, למה?!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

לא אמרתי שהאוס מושלם אבל אני לא יכולה לסבול את קמרון. אהבתי אותה קצת בהתחלה אבל אני חושבת שאחרי שראיתי את כל הפרקים נהיה לי OD שלה. יאייקס, למרות ששוב, יש לה את הקטעים שלה וג'ניפר מוריסון נראית לי ממש חמודה. קמרון פשוט מעצבנת אותי... אממ לוידעת. קמרון מסתמכת הרבה פעמים יותר מדי על הרגשות שלה. חח לפי איפה שהם למדו ובאיזה מקום כל אחד סיים פורמן הכי חכם מהדאקלינגס
אבל מה שאתה חושבת...גם פורמן מעצבן
לא. No reason מתחיל בזה שיורים בהאוס ואז אנחנו נכנסים להזייה בתוך הזייה בתוך הזייה בתוך הזייה....כל מה שיש שם בין האוס לקמרון זה הזייה של האוס ולא אמיתי. אפשר להגיד שהוא מאוהב בקמרון ובגלל זה הוא הוזה את זה, או שהוא סתם חרמן?

Benjamin Turner

New member
כן!!! אם אין לך בעיות ../images/Emo58.gif,ראי:

http://www.youtube.com/watch?v=DmhpP3qftbk&search=house%20cameron%20no%20reason אני לא מאמינה שזו הזיה!!! גל, אני הורגת אותך!
אוף אתם, עכשיו הבנתי למה התכוונת שזה פרק עם הרבה האוס/קמרון אבל זה לא אמיתי... OMG, כרגע (כשחיפשתי את הקטע לעיל) ראיתי את הסצינה עם הרובוט. אני מבינה שגם זו הזיה?

Hieros Gamos

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

כן, גם זה הזיה
חח תחשבי שכשאני ראיתי את הקטעים האלה (באתר של פוקס ובTV.COM הם היו כפריוויו) אני חשבתי שזה אמיתי ואמרתי משפט כמו- מה קמרון עושה שם?! זה התפקיד של ווילסון!
*אני לא מסוגלת. אני גורמת לסרט של שעתיים וחצי להימשך 4 שעות <חוזרת לMP>*

Benjamin Turner

New member
אוקיי, האמת שהעובדה שמדובר ../images/Emo58.gif

בהזיות של האוס פותחת עולם חדש של אפשרויות
האוס מתעל את הרצונות שלו אל הרובוט
, האוס אומר את המשפט לעיל ו... האוס חושב שקמרון דיאגנוסטיקנית מספיק טובה על מנת לעקוב אחרי חוט המחשבה שלו. הא!

Hieros Gamos

New member
והיא שאמרתי ../images/Emo58.gif

"אפשר להגיד שהוא מאוהב בקמרון ובגלל זה הוא הוזה את זה, או שהוא סתם חרמן" (זה כמה הודעות למעלה
) עכשיו, אני לא חושבת שהוא מאוהב בקמרון. הוא נמשך אליה, זה בטוח, רואים את זה בעונה ראשונה ובכמה שהוא לחוץ לקראת הדייט שלהם (למרות, ואולי בגלל שהוא הורס אותו) וגם מעצם העובדה שהוא גבר והיא אישה יפה והוא שכר אותה כי היא אישה יפה
הוא אוהב את קאדי יותר (ואת ווילסון הכי
)

למעלה