משפט מטומטום שאמרו לכם.

מה עם "החתול אכל לי את המחברת...

את יכולה להביא לי את כל הסיכומים מתחילת הסמסטר ?"... הייתי בקורס בסמסטר קיץ, ונידבתי את התא שלי באוניברסיטה לצורך השארת מאמרים לצילום (המרצה היה מביא מאמר, אני הייתי משאירה אותו בתא, החבר´ה היו מצלמים במהלך השבוע ובשיעור הבא הייתי מחזירה אותו למרצה)... בשיעור האחרון ניגש אלי אחד הסטודנטים, ושואל אותי אם אני יכולה להביא לו את כל המאמרים שהוא לא טרח לצלם כל הסמסטר... כמה נצנצן אפשר להיות ?

דפי26

New member
תאמיני לי הילה אנחנו צריכות להקים

פורום חדש:בנות שכח החברה באוניברסיטה מנצלים אותם.תאמיני לי שלא אכפת לי לתת לחברים אבל לאנשים שלא ראיתי כל הסמסטר ופתאום נולדים..... או כאלו שמפרקים את הקלסר כדי "שיהיה יותר נוח להריץ"ונתקעים להם הדפים ואת מקבלת דפים כמו אקורדיון?או אלו שמשיגים את הטלפון שלך ושלושה ימים לפני מבחן רוצים לבוא לקחת ממך את המחברת "רק לשעתיים אופיס דיפו ונחזיר"והם חושבים שהם היחידים... בתקופת בחינות אני מרגישה כמו ספרנית.כל רגע מישהו מגיע לקחת חומר בקורס זה או אחר.

אני הפסקתי להיות סטודנטית מוכה !

אני פשוט לא נותנת לצלם לאנשים שאני לא מכירה בשמם והחלפתי איתם יותר ממילה ורבע... אחרת כל מי שיושב מאחורי (90% מהכיתה, אני יושבת תמיד בשורה 2-3) בא לבקש... אני יוצאת מה-זה מאנייקאית, אבל בדיוק כמוך, איבדו לי דפים, קימטו אותם, טרטרו אותי להביא פה ולהביא שם... אז נמאס לי וזהו. מה שמפחיד אותי הוא, שעכשיו אני מתחילה להיות סטודנטית מחדש (השלמות לפסיכולוגיה) ויש לי תחושה שישנאו אותי חזק, במילא כולם היפר-תחרותיים שם...

דפי26

New member
גם אני מנסה להתחמק

אבל לא תמיד מצליחה.אני בטוחה שיש כאלו ששונאים אותי וחושבים שאני חרשנית וכאלה למרות שאני ממש לא.כל ההשקעה שלי בלימודים מתמצאת בלהגיע לשיעורים ,לרשום,וללמוד למבחן יומיים קודם

רחלילי

New member
גם לי זה קרה המון בתואר ראשון

שהיו מצלמים מממני מצד שני גם אני הייתי מצלמת מאנשים כשלא הייתי מגיעה בעיקר בחוג השני שלי. הסיפור העצוב היה שהיה ידוע בקרב חבריי שאני מסכמת שיעורים מעולה ולכן היו מצלמים מממממני ולומדים מזה למבחן מיותר לציין שבין כל אלה שצילמו ממני אני הייתי מקבלת ציונים הכי נמוכים מכולם! וזה היה מאד עצוב. הגדילו לעשות כמה אנשים שלקחו ממני מחברות ו/או ספרים שעד היום לא החזירו לי וזה מעצבן במיוחד כשזה במקצוע שאתה מאד מאד אוהב וזהו אין ממי לבקש כי זה עבר כמה ידיים (קרה לפני 6-7 שנים).

dorlim

New member
.....

אצלי על כל אלה מתווספת בעיה נוספת - כתב היד שלי נראה מאד יפה (כך אומרים...) אבל הוא בכלל לא קריא... אז אחרי שנגמר סיפור הצילומים מתחילות השאלות "תגידי מה כתוב בעמ´ 5 שורה 3 אחרי המילה יותר?" ... אני כ"כ מזדהה עם המחברות שאבדו עקבותיהן - יש לי אחת כזו שממש חבל לי עליה וכל נסיונותי להעלות אותה מן האוב עלו בתוהו

חשבתם פעם לעשות מזה עסק ?

תיקחו מכל הסטודנטים שהם לא חברים שלכם כסף עבור הצילומים, תקחו ערבון עד שהמחברת/קלסר חוזרים שלמים ותחייבו אותם על "תמיכה טכנית" על כל שאלה של מה כתוב בשורה החמישית וכ´ד... איזה קטעים

יש לי חברה כזו...

ופעם שאלתי אותה אם אפשר את הסיכומים בגודל פונט 14... היא קצת התעצבנה...

אפשר לראות דוגמא

של הכתב שלך? אני מאוד אוהבת כל מה שכרוך בכתיבה תמה- וסתם מעניין לראות ולפרגן.

לא לי - לאמא שלי...

חמתי הטרייה אמרה לאימי (שמכעט נחנקה במקום) בבת המצווה של אחיינית שלי "שתזכי לראות גם את הילדים של גלית"..... הלו?!?! מה זה!?! זה כמו להגיד לה: "שלא תמותי תוך שנתיים" או משהו כזה.... גם לי היא אמרה כמה משפטים נורא אידיוטים.... רק שהדחקתי אותם וכרגע אני לא סוכרת אותם.... בכלל, חמתי אישה מאוד טובה אבל לעיתים אין לה טיפת טאקט והיא אפילו לא שמה לב...

"אישתי לשעבר היתה נורא יפה...

אבל לך יש יופי פנימי...." מפי בחור גרוש שיצאתי איתו כחצי שנה בעת שישבנו לנו בארוחת ערב רומנטית על חוף הים... (והוא רצה להתחתן איתי למרות שהיופי שלי פנימי... אבל ויתרתי על התענוג מפחד של מוות מוקדם משיעמום....)

רחלילי

New member
טוב נו עוד אחד (בנושא השמנה איך לא)

ליל הסדר אצלנו בבית, השנה. רחלילי כבר השמינה די הרבה מאז החתונה. הנוכחים: אמא אבא אחותי אחי דודה ודוד אהובים שלי, בני דודים, ואבא של אייל. וכמובן אייל ואני. והחתולים. הדוברת: אמא שלי. הסיטואציה: כולם מסתובבים סביב השולחן ומתפעלים. מי אמר למי? אמא שלי אל רחלילי. המילים: את בהריון? לא צריך להוסיף יותר. דודה שלי נשתלה על המקום. לצערי, כשיש מישהו במשפחה שיש לו טאקט, זה דווקא מהצד ללא קשרי דם אלינו.

"אני אעשה עבורך הכל!!!!...

...אין לי זמן לעזור לך כרגע...." באימייל מבעלי הטרי שהיה בחו"ל וביקשתי ממנו שיקנה לי שם משהו קטן שהייתי צריכה.... ...הוא אפילו לא שם לב לאבסורד שבשני המשפטים הללו שבנכתבו אחד אחר השני...

יש המון...

אחלה נושא ולכן עכשיו אצטרף רשמית לפורום... רזית נכון? - אה, בעצם לא זה המכנסיים... (חמותי) האיפור מאוד מחמיא לך, רואים כמה זה חסר לך ביום יום... (גיסתי) אנשים עם נתונים טובים לא ילמדו ברייכמן... (מפי מישהי שלומדת בדרבי והתכוונה לציוני הבגרות והפסיכומטרי) אני צריכה להיזכר, אבל בטח יש עוד יום נפלא!!!

כן, כן - הקטע עם האיפור !

אין כמו "עם איפור את נראית הרבה יותר טוב" (כולל מפי הגבר בכבודו ובעצמו"... יענו, בלי רואים כמה את בהמה מכוערת ומרוטה... קצת מייק-אפ, מסקרה ואודם ואת סינדרלה... יווו אני שונאת שאומרים את זה (שוב, גם כשמתכוונים כמחמאה...)

מאי26

New member
"נו את רואה? להורים שלך ולי

יש אותה כמות מוזמנים" - מפי חמותי, לאחר שראתה את רשימת המוזמנים לחתונה. קצת רקע: ההורים שלי מאוד עזרו לי בחתונה מבחינה כלכלית וממש הפתיע אותי עד כמה, לעומת הורי בעלי שנתנו סכום די קטן. אז היו לזה סיבות שיכולתי להבין אותם ולא באתי בטענות, אבל זה היה די מרתיח לשמוע את אמא שלו אומרת לי את המשפט המתמם הזה, כשההורים שלי מממנים את כל האורחים שלהם ועוד נשאר עודף, ואילו את האורחים שלה אנחנו אלה שמממנים... אגב, רק שיהיה ברור, אני דווקא מחבבת את חמותי והיא בן אדם בסדר גמור, אבל יש לה לפעמים קטעים כאלה חסרי טאקט ומודעות עצמית...

דפי26

New member
יש מלא משפטים .......

את בהריון-רמז לכך שהעלת במשקל "עשו אותך מדהימה,לא להאמין שזאת את"-דודתי מגיבה לתמונות החתונה

אפשר לדבר עם אמא?

לא מזמן התקשרו אלינו מאיזושהיא חברה (לא זוכרת אפילו באיזה עניין). אני עניתי והשיחה התנהלה בצורה הבאה: הוא: שלום, הגעתי למשפחת X? אני: כן הוא: עם מי אני מדבר? אני: עם שירי הוא: אמא בבית? אני: לא!!!??? הוא: מתי היא תהייה? בשלב הזה בערך נפל לי האסימון ואמרתי לבחור שאני יכולה לתת לו את הטלפון של אמא שלי, אבל אני בת 26 ונראה לי שמותר לי לדבר איתו... (ולא, אין לי קול כ"כ ילדותי...)

למעלה