משפט מטומטום שאמרו לכם.

fila

New member
זה לא קשור לשרשור כ"כ אבל באותו

הקשר של אמא בבית: אחות של שמעון בת 38 , היא היתה בבית של אמא שלה ואיזה דתי אחד דפק בדלת לבקש תרומה אז היא אומרת לו בלי בושה: "אמא שלי לא בבית"!

לפעמים אני מתחזה לאמא שלי

כשאני אצלהם בבית, ומתקשר מישהו שרוצה למכור משהו, אז אני מזייפת... ואז מדווחת לאמא שהיא לא רוצה מינוי / ביטוח / שואב אבק / הצעה מפתה אחרת...

יעלי2

New member
הילה גם אני עושה את זה

לא אני (היא) לא רוצה מינוי לעולם האישה ואני (היא) לא רוצה טיפול פנים "חינם" של חברת איקס מיקס דריקס. לרוב אני חוקרת אותם נימרצות מאיפה יש להם את הטלפון שלה ואת שמה, ואז הם נבוכים. יש לנו רשימה (קנו רשימה בשוק האפור). אבל אם מתקשרים ועושים סקר, אני עונה וגם אותם מתחקרת בהתחלה: מי הזמין את הסקר? "אני לא יודע" הם עונים, וכעבור 2 שאלות כל השאלות מתמקדות במכנסי דוקרז, שוקולד עלית, ביטוח ישיר, חברת בניה או בזק. בקיצור שמיח. הכי מצחיק שפעם באמת עניתי על סקר טלפוני בנושא מכנסי גברים מפירמה "דוקרז" ולא היכרתי אותם. במשך 10 דקות עניתי על המון שאלות שקשורות למכנסיים ותהיתי אם באמת יש כזו חברה ואם לא עובדים עלי. היום אני יודעת שכן, פשוט לא נחשפתי עד אז. אז אולי זו בכלל שיטת שיווק ולא מחקר.

Ronnie*

New member
קורה לי כל הזמן...

אני אומרת "אני האמא" (למרות שאני לא אמא... אבל גם לא ילדה...)

גם לי זה קורה!!!

הכי כיף שמאז הלידה אני אומרת "אני זאת האמא פה בבית!" וכולם נכנסים לשוק...

fila

New member
הו........ יש לי מלא מקווה להזכר...

הוגת הדעות: אמא שלי הלוקיישן: מטבח מס" 2 בבית שלה (יש לה שניים אחד לראווה ואחד לבישולים הטיימינג: בישולים לקראת איזה חג.... תגובתי: הלם טוטאלי וזה בקשר לשמעון כשעלה על זה שאניממש יוצאת איתו: " אני לא מבינה מה מצאת בו??? גם מבוגר, גם גרוש, גם תפרן, גם נהג משאית, מה? מה מצאת בו ? אולי הוא טוב בסקס זה אני לא יודעת ואני מקווה שגם את לא!" הסבר: אמא שלי היא אישה מקסימה ונפלאה אחת מסוגה באמת אבל היא מרוקאית בת 60 ויש לה דעות משלה........ ועוד אחד שתמיד אומרים לי "את יפה רק חבל שאת שמנה" זה כ"כ מעצבן! כאילו דה... אם אין לכם משהו נחמד להגיד אז אל תגידו ובמיוחד אם את לא איזה חברה שלי אלא סתם מוכרת אנטיפטית בחנות בגדים.........

אמיקה

New member
עוד כמה משפטים גאוניים ..

"תגידי, אבא שלך מכיר את השופט הזה מקודם, או שהתקבלת "רגיל" להתמחות?" (רגיל - ישר הצעתי טובות הנאה
) ברוח המחמאות על הכתב המיוחד - "תגידי - גרפולוג ראה את זה..? " (לא - אני לא חולת נפש) ועוד על כתב יד, הפעם כתב ידו של הגבר של´י - וואו, איזה כתב יפה יש לך... (זה לא אני, זה בעלי - אני זו הפסיכית ממקודם, לא לא ראיתי גרפולוג..) "היה יותר יפה קודם..." (הגבר - אחרי שעה של איפור+פן..) "רוצה שאני אלווה לך שמלה לאירוע, אה בעצם זה לא יעלה עליך..." (גיסתי הדקיקה) וזה נעשה יותר גרוע - "רוצה את בגדי ההריון של´י..?" ומתחום אחר - "הגפילטע של סבתא יותר טעים.." "הקובה צריך להיות כזה יבש..?" "...זה מה שיש היום? נגמרו השניצלים..?" ומשפט המחץ - "למה לא שומעים ממכם ?" (את באמת רוצה לדעת ..?)

יעלי9

New member
תגובה לתספורת, נזכרתי ../images/Emo6.gif

חזרתי מהמספרה אחרי שנים ארוכות של שיער ארוך ארוך גולש גולש. כולי גאה על האומץ לשנות ושמחה על התוצאה המוצלחת. הוא: תתחדשי אני: יפה, נכון? הוא: יפה מאד. אני: מתאים לי? הוא: ממש מתאים. שקט.. הוא: זה יגדל מהר, נכון?

dorlim

New member
והגרסא שלי לאותו עניין....

בגיל 24 בערך (אחרי מערכת יחסים רצינית), בעקבות כאבי מחזור חזקים במיוחד אמא שלי החליטה לקחת את העניינים לידיים והזמינה לי תור לרופא נשים ממש נחשב שהיא מכירה (400 ש"ח לביקור
). אנחנו בחוץ בתור וכדי למנוע אי נעימות בפנים אני זורקת לאמא שלי משהו בסגנון ברור לך שאני כבר לא בתולה?! והיא בשוק של החיים אומרת לי אני לא רוצה לשמוע וזה לא נכון! ... (היא אישה דתיה) אני התגלגלתי מצחוק
, היא לא...

נופר 30

New member
נזכרתי באחד

המקום ההורים של בינזוגי לשעבר הסיטואציה בדיוק חיפשנו דירה לעבור לגור ביחד ( הבחור בן 27 ועדיין לא יצא מבית אמא) אני מסמנת דירות בעיתון וממתינה לו שיחזור מהעבודה הוא מתקשר שאני ארד ונתחיל בחיפושים אני מכניסה את העט ( הכי פשוט) לתיק בללי לשים לב ואז היא אומרת לי גם את העט את גונבת לי ? ואני עונה מה עוד גנבתי ? והיא בלי לנשום פעמיים אומרת לי את הבן שלי

נופר 30

New member
נזכרתי באחד

המקום ההורים של בינזוגי לשעבר הסיטואציה בדיוק חיפשנו דירה לעבור לגור ביחד ( הבחור בן 27 ועדיין לא יצא מבית אמא) אני מסמנת דירות בעיתון וממתינה לו שיחזור מהעבודה הוא מתקשר שאני ארד ונתחיל בחיפושים אני מכניסה את העט ( הכי פשוט) לתיק בללי לשים לב ואז היא אומרת לי גם את העט את גונבת לי ? ואני עונה מה עוד גנבתי ? והיא בלי לנשום פעמיים אומרת לי את הבן שלי

יעלי2

New member
נופר היא חשבה על זה הרבה קודם

וחיכתה לך בפינה. ברגע שהיתה לה הזדמנות היא "ירתה".

danonit

New member
הנה אחד...

גיסתי הטריה הסתכלה באלבום של תמונות שלנו מאיזה טיול ואמרה לי "יו! את ממש לא דומה לעצמך בתמונות האלה" כשמשכתי בכתפי היא הוסיפה "את דווקא נראית מאוד יפה בתמונות האלה"...

jesenia

New member
את צלולה בדעתך?

אפיזודה חולפת בחיי, בודק אם אני יודעת על מה אני מוותרת (כן, יודעת, בי).

שריל

New member
סיפורים גדולים, גם לי יש כמה כאלה

אמא שלו, בשלהי ההכנות לחתונה, לא זוכרת על מה: אמרתי לו שיעשה מה שאת אומרת...אבל בעצם אני אמא שלו, אני צריכה לגבות אותו!!! לאחר הגעת האלבום הערוך: הא לקחתם אלבום ערוך בסוף? נו באמת, את שילמת?!... כן אבל לא הבנתי שלקחתם... אז למה התקשרנו אלייך מהצלמים לשאול אם את מוכנה לשלם ויותר מזה למה נתת צ´ק?!... אבל היציאה הגדולה ביותר לא קשורה למשפט אלא מעשה: העלנו את נושא הדירה, אנחנו עוד לא מחפשים, כי עוד לא החלטנו על מיקום וגודל, אבל העלנו פעם אחת, ובאותו שבוע חמותי שתחיה כבר ראתה דירה!!!

אביבית1

New member
משפט המחץ שנאמר לי הוא

"אם את צריכה רופא לטיפולי הפריה יש לי רופא נהדר..." נאמר לי לפני כשבועיים על ידי מישהי שעובדת איתי. מישהי אצלנו בעבודה (לא המטומטמת) סיפרה לנו שהיא בהריון, וכולם שאלו אותי מה איתך? (מה אכפת להם), אמרתי שזה בתכנון ואח"כ כאותה מטומטמת פגשה אותי לבד היא אמרה את המשפט המפגר. וכמובן שעניתי לה שאני לא צריכה יש לי רופא מקסים ושאני ממש לא בקטע של הפריות
ודרך אגב זו בחורה שאם רע לך היא מאושרת עד הגג (יש כאלה בנות)

היום היום היה לי משפט כזה

באה איזה דודה משומקום לבקר בגלל מיקה והביאה מתנה גם לאמא היולדת הביאה לי תיק מקש מזעזע... ואמרה לי ..."הבאתי לך את זה כי אני יודעת שאת אוהבת דברים גסים" גסים כמו בחורים כמו חוטיני כמו בייבי דול לא כמו תיק מזעזע!!!! ולהלן הראיה...

למעלה