כרגע אני זוכרת רק לגבי ההנקה
אשה מבוגרת (בת 50 בערך) ראתה אותי מניקה, ניגשה ואמרה לי "את יודעת שאחרי 3 חודשים אין לך חלב. זה רק אוויר מה שיש לך בפנים!" (באמת? אז אופק סתם מנופחת מאוויר? ומה זה הלבן הזה? ) או לדוגמא, אמא של עמית שאמרה לי בזמנו שאני "נפוחה" כי אני מניקה ולא קיבלתי מחזור (לידיעתך חמותי- אני סתם שמנה. ותודה לך שאת מציינת זאת!) נזכרתי במשהו ממש מעצבן- מישהו שניסה להפריד ביני לבין עמית לפני 5 שנים בערך, אמר לעמית -לידי -"מה אתה מוצא בה? סתם בלונדינית מטומטמת!" (יאיר- אם אתה קורא- עמית אוהב בלונדיניות, וכיוון שקפצתי כתה, למדתי בבי"ס למחוננים ויש לי 780 פסיכומטרי- זה די בטוח שאני לא מטומטמת... אדיוט...) אבל לוקחת את כולם אחת מאחיותיי שתמיד "מכניסה" לי. הנה כמה פנינים: # אבא ואמא עשו אותך רק בטעות ברגע של פיוס- בנסיון כושל להציל את הנישואין. # בגללך היו כאלו גירושים מלוכלכים (שתבינו- הייתי בת 12...) # אם ילדת לידה טבעית בלי אפידורל וילדת בקלות סימן שהיו לך צירים בלי כאבים בכלל (לא מותק- כאב מאוד, ולא יהרוג אותך לפרגן לכוח הסבל שלי!!!) # אני יושבת על האסלה בשירותים רק בבית שלי (מזל- כי אם היית יושבת בבית שלי בטח היית נדבקת לאסלה מרוב ג´יפה... שלא לדבר על כך שהיית חוזרת הביתה עם זיבה ומנדבוצ´קס...) הבנתם כבר איזה טיפוס... נכון??????