משפט מטומטום שאמרו לכם.

היום היום היה לי משפט כזה

באה איזה דודה משומקום לבקר בגלל מיקה והביאה מתנה גם לאמא היולדת הביאה לי תיק מקש מזעזע... ואמרה לי ..."הבאתי לך את זה כי אני יודעת שאת אוהבת דברים גסים" גסים כמו בחורים כמו חוטיני כמו בייבי דול לא כמו תיק מזעזע!!!! ולהלן הראיה...

אופס...../images/Emo12.gif

בשני המקרים הוא מכוער ...

רגע עוד אחד של קריזה

אולי כבר כתבתי אבל זה מציק לי חמתי בשבת אחת ל-2 זוכה לראות אותנו ואז היא שואלת את מיקה (ומחכה לתגובה..) "נו ילדה?.. טוב לך?.." רגע מיקה תיכף עונה לך ומספרת לך כמה גרוע מתנהגים איתה....

limor 2

New member
" עכשיו לא יהיה לך עם מי לרקוד "

נאמר לאמא שלי בשבעה על אבא שלי... בכלל, בשבעה התאספנו כל ערב והרצנו קטעים על מה אנשים אמרו לנו. דוגמא נוספת : "חבל שבעלך נהרג ולא בעלי.. "

kisses

New member
המשפט הכי מטומטם שאמרו לי

זה מה ליאת בהריון? ובתאכלס יש לי רק כרס.

הילית*

New member
בהקשר הזה- לפני 7 שנים

הלכתי לחפש שמלה לחתונה של בן דוד שלי ומה לעשות יש לי קצת בטן.... אז המוכרת בחנות שואלת אותי לאחר שמדדתי את השמלה- "באיזה חודש את". מיד הורדתי את השמלה ולא חזרתי לשם מעולם.... ועוד משפט מטומטם- מישהי שבעלולי משכיר ממנה נכס אומרת לי כמה ימים לאחר החתונה (שאליה לצערי היא הוזמנה) "עכשיו את יותר מחייכת" (איזה מפגרת- אני טיפוס חייכני מטבעי והיא סתם מקנאה כי רצתה לשדך את בעלולי לאחת מבנותיה...)

עכשיו שמתחילים לראות עליי את הבטן

יש כל מיני הערות של אנשים- ושל הרבה לקוחות שאין לי שום דיבור איתם. למשל היום קמתי מהכסא והיתה לקוחה בחנות , וגירדתי את הבטן למטה, אז היא אומרת לי " את עושה תנועות כמו אישה בהריון...." הסתכלתי עליה במין חיוך מפגר שהיא הבינה שאני אכן בהריון....ואז היא אמרה "אבל את נורא רזה...."

danielamu

New member
השכן הזקן והחרמן של חבר שלי...

לחבר שלי יש שכן זקן וחרמן כמו שאמרתי בכל פעם שאני והחבר שלי רואים אותו הוא שואל מי אני פעם אחת הוא שאל אותו: "זאת חברה שלך?" חבר שלי עונה לו:"כן" ואז הוא אומר:"תתנשקו כזה, ככה עם הלשון" (ומראה עם תנועות ידיים) פעם אחרת חבר שלי פגש אותו לבד ואז השכן שאל אותו עם הוא נשוי, ענה לו שלא, שאל עם יש לו כבר חברה אז אמר לו שכן ואז מרב חוצפנתו אמר לו שאם הוא לא יודע מה לעשות איתה (איתי) אז שיבוא אליו, ולזכותו של חבר שלי אני יכולה להעיד שהוא יודע בדיוק מה לעשות ואיך... דניאלה

danaziv

New member
מכירים את זה...

שאתם נמצאים במקום מסויים ופוגשים מישהו מוכר והוא תוקע לכם: "מה את עושה כאן"..... שמעתי שאתה פה אז באתי,מה אני עושה כאן נו באמת... ומשפט ממש מטומטם שחברה אמרה לי פעם ששמרתי על הבן שלה ביביסיטר ולקחתי אותו איתי באוטו:"תעשי לי טובה רק תסעי ממש בזהירות" ,לא אני מתכוונת לדפוק רייסים עם תינוק קטן באוטו-דרך אגב זה בדיוק מה שאמרתי לה. ועוד שאלה מפגרת מפי חבר של אבא של גיא,הוא נוהג להיכנס לסופר ובאופן קבוע לשאול במחלקת האפיה או הגבינות במשקלן: "זה טרי!!!".....לא זה מעלה עובש כבר שבוע...

כרגע אני זוכרת רק לגבי ההנקה

אשה מבוגרת (בת 50 בערך) ראתה אותי מניקה, ניגשה ואמרה לי "את יודעת שאחרי 3 חודשים אין לך חלב. זה רק אוויר מה שיש לך בפנים!" (באמת? אז אופק סתם מנופחת מאוויר? ומה זה הלבן הזה? ) או לדוגמא, אמא של עמית שאמרה לי בזמנו שאני "נפוחה" כי אני מניקה ולא קיבלתי מחזור (לידיעתך חמותי- אני סתם שמנה. ותודה לך שאת מציינת זאת!) נזכרתי במשהו ממש מעצבן- מישהו שניסה להפריד ביני לבין עמית לפני 5 שנים בערך, אמר לעמית -לידי -"מה אתה מוצא בה? סתם בלונדינית מטומטמת!" (יאיר- אם אתה קורא- עמית אוהב בלונדיניות, וכיוון שקפצתי כתה, למדתי בבי"ס למחוננים ויש לי 780 פסיכומטרי- זה די בטוח שאני לא מטומטמת... אדיוט...) אבל לוקחת את כולם אחת מאחיותיי שתמיד "מכניסה" לי. הנה כמה פנינים: # אבא ואמא עשו אותך רק בטעות ברגע של פיוס- בנסיון כושל להציל את הנישואין. # בגללך היו כאלו גירושים מלוכלכים (שתבינו- הייתי בת 12...) # אם ילדת לידה טבעית בלי אפידורל וילדת בקלות סימן שהיו לך צירים בלי כאבים בכלל (לא מותק- כאב מאוד, ולא יהרוג אותך לפרגן לכוח הסבל שלי!!!) # אני יושבת על האסלה בשירותים רק בבית שלי (מזל- כי אם היית יושבת בבית שלי בטח היית נדבקת לאסלה מרוב ג´יפה... שלא לדבר על כך שהיית חוזרת הביתה עם זיבה ומנדבוצ´קס...) הבנתם כבר איזה טיפוס... נכון??????

למעלה