משתמטים לא יופיעו בעצמאות!

osher002

New member
משתמטים לא יופיעו בעצמאות!

איזה מנאיקים הם לא מבינים שנתנו לו פטור מהצבא

Hosh17

New member
איזו מדינה מפגרת.

משתמטים לא ישפיעו בבחירות משתמטים לא יופיעו בעצמאות... השלב הבא משתמטים לא יחיו?

nini6

New member
דווקא המשתמטים הם אלה שכן יחיו

מי שלא יחיה הוא זה שיקריב את החיים שלו בשביל שהמשתמטים הבני זונות שלא מוכנים אפילו לשבת על התחת ולחתום על מכתבים. שייכלו להזדיין .

ליאורנר

New member
משתמטים זה הכי אחי...

כנראה אתה לא יודע איזה מתיש זה לחתום על מכתבים כל היום... שונא מורעלים

nini6

New member
דביל

אין לך מושג מי אני מה עשיתי בצבא או מה עמדתי לגבי צה"ל אידיוט מה קשור למורעל.

אני לא יודע על אילו בני זונות אתה מדבר,

אבל יש אנשים, כדוגמת אביב גפן, שרצו להתגייס ואפילו להתנדב והצבא לא רצה אותם בכל מקרה. אז האם הם משתמטים או מושמטים? מיהם ראשי הרשויות האיטנרסנטיים שיחליטו לעשות אפליה נגד אומנים שלא שירתו בצה"ל? ההתלהמות הזו על מי שלא שירת בצה"ל צריכה להפסק ומיד

אביב גם כן לא צדיק גדול

הוא יכל למשל לעשות שירות לאומי או לפחות לא לצעוק 'צבא הגנה למות' ככה שהוא לא בדיוק מושמט... וההתלהמות חייבת להמשך... אנשים משתמטים הם אנשים חלאות וצריך להוריד אותם כמה שיותר נמוך שיבינו טוב שמי שזורק זין על המדינה- יקבל תזין הזה בחזרה. זה צדק גמור לדעתי

שמעת על חופש הביטוי?

זה עיקרון בסיסי במשטר דמוקרטי. זה מה שמקנה לכל אחד את הזכות להגיד "צבא ההגנה למות". כשאתה שומע על ניצולי שואה שלא יכולים להתקיים, שכר מולן ברשויות המקומיות, כשאין השקעה מספקת בתחום החינוך ובתחומים נוספים אתה יכול אולי לקבל מושג למה אנשים לא רואים סיבה לשרת את המדינה. שהמדינה תסתכל איך היא מתייחסת לתושבים שלה לפני שהיא תכעס על אחוז גבוה של השתמטות משירות צבאי.

ללא נושא

לשרת בצבא זה לא לשרת תמדינה, זה להגן על האזרחים במדינה. מי שלא מוכן לעשות את זה שלא יתפלא שסותמים לו תפה ובאמת הגיע הזמן שזה יקרה. בן אדם אגואיסט שזורק זין על כל מה שלא מועיל לעצמו, ולא אכפת לו שחיילים אחרים צריכים למות בשביל שיאונן בבית בנחת, לא מגיע לו להופיע ביום העצמאות. לפחות ביום העצמאות שיוריד פרופיל כי הוא לא תרם בשיט. זה אפילו לא עונש או נסיון להטפה , זה מובן מאליו שמי שלא תרם למדינה לא אמור להופיע ביום ההולדת שלה. תחשוב על זה... זה הגיון נטו.

תשמע

אביב גפן תרם למדינה הזאת המון מבחינה תרבותית בכלל יש המון ילדים שעיצבו את עצמם בגללו ואני בינהם ותכלס אני מרגיש שלקחתי ממנו המון דברים טובים.. וד"א לא הכל פצצות ורובים, אם מעריכים פה רק בני אדם שמתעסקים בזה אז המצב רע יש לי כבוד ללוחמים שיוצאים להגן, אבל אם יש לך חברים בקרבי אז אתה יודע שזה לא בדיוק להגן ויש שם חיילים שעושים מה שבא להם ואותם חיילים שישרפו מצידי כי הם לא בני אדם, אף חייל שהתעלל באנשים לא מגיע לו כבוד גם אם הוא יוצא פעם בחודש הביתה..

נוו ומה אתה בא להגיד בזה?

שלא מחייב שכל קרבי הוא אחלה בן אדם? סבבה זה נכון... מי שלא מתגייס מחייב שהוא חרא של בן אדם

Hosh17

New member
על מה כל הרעש

מה נהיה פה שכל מי שמשרת בצבא הוא איזה אבן יקרה למדינה או לאנושות? יש אנשים ששירתו בצבא והם חרא של אנשים, אנשים שסיימו צבא והפכו ליהיות בכלל פושעים דוקא בזמן שבצבא אתה צורח ומזדחל על הריצפה כמו דפוק בלי מטרה כשבכלל אין את מי לתקוף, בבית חולים יושב מישהו במסגרת שירות לאומי ומעודד ילד חולה סרטן אז אם בנאדם צריך להחזיק רובה 3 שנים ולאכול סרטים כל היום כדי לקבל תזכויות שלו במדינה אז זה לא טוב בכלל . ואני לא מעודדת השתמטות, אני מתגייסת אם לא תיהיה לי הדרדרות במצב הנפשי (בתקווה שלא ישללו את זכויותיי הציבוריות...בתקווה גדולה) .

התגובה שלך כ"כ עצבנה אותי

את לא מבינה אפילו כמה. רציתי לכתוב איזה קללה עסיסית ולסיים את העניין, נשבעת. אבל יש סיבה רצינית והגיונית לזה שהתעצבנתי אז אני אסביר בקטנה, בלי להכנס יותר מידי לדיון הקבוע של ההשתמטות, כי עייפתי מזה. (ובלי להכנס לפסים אישיים, לפחות אני אשתדל) "מה נהיה פה שכל מי שמשרת בצבא הוא איזה אבן יקרה למדינה או לאנושות?" - וואלה כן, בתקופה של היום שהיא לא תקופה שקטה במיוחד חשוב שאנשים יתגייסו. זה כבר לא כ"כ טריוואלי להתגייס, אם יצא לך לקרוא עיתון בזמן האחרון. כל תושב רביעי שמלאו לו 18 לא מתגייס היום, נראה לי שזה נתון די מדאיג. כל מלש"ב הוא חשוב, וכל הכבוד למי שמתגייס, בין אם זה ג'ובניק או לוחם. (כמובן שאני לא מדברת על אלה עם הבעיות הרפואיות והנפשיות. אני מדברת נטו על המשתמטים) "דוקא בזמן שבצבא אתה צורח ומזדחל על הריצפה כמו דפוק בלי מטרה כשבכלל אין את מי לתקוף, בבית חולים יושב מישהו במסגרת שירות לאומי ומעודד ילד חולה סרטן" - כזה בולשיט לא שמעתי כבר הרבה זמן. איפה את חיה, בלה לה לנד? אין את מי לתקוף?? את לא קוראת עיתונים, לא מודעת למה שקורה מסביבך? הכותרות זועקות שסוריה מתחמשת נגדינו בצפון. בשדרות ממשיכים ליפול קאסמים. קראתי בעיתון לפני כמה ימים שרוסיה מביאה כלי נשק לסורים או משהו בסגנון, אני לא סגורה על הפרטים. ואם הייתי יכולה הייתי אומרת עוד דברים, אבל זה יעבור על ביטחון מידע. קיצר, את לא מבינה על מה את מדברת בכלל. ש"ל (שירות לאומי) זה כבר נושא בפני עצמו, וגם לזה יש את הכבוד שלו. אבל זה לא סותר, את יכולה גם להתנדב באגודה למלחמהה בסרטן וגם לשרת. אני לא מבינה מה הבעיה פה, מה הסתירה. סליחה על ההשתפכות, אבל זה ממש חרה לי.

אה, כן, עוד משהו..

אני מקווה שבסופו של דבר כן תתגייסי. תשתפשפי טיפה, תתבגרי, ואז תחשבי פעמיים על מה שכתבת פה. בלי טיפה של התנשאות.
מאחת שהתגייסה ועברה לא מעט חרא בצבא, אבל לא מתחרטת לרגע. (עוד שבוע לשחרור. לא להאמין.)

Hosh17

New member
אז בואי אני ייגיב לך

קודם כל לא עודדתי שירות לאומי על חשבון צבא, לא עודדתי השתמטות כמו שאת הצגת את זה ולא הורדתי מהחשיבות של הצבא רק פשוט מתחיל לעצבן ממש שכל מי שלא התגייס הוא משתמשט, יש אנשים חולים במדינה הזו ,אנשים שלא מסוגלים להיות שם, משהו במוח, יש הרבה סיבות, אבל כולם לצערי מוכללים תחת "משתמטים" וזוכים להיות עוכרי ישראל. בעיני לא כל מי שמתגייס הוא משהו טוב למדינה, המדינה פשוט התחילה בזמן האחרון לייחס את המתגייסים כאילו הם הדבר הכי טוב במדינה וזה ממש לא נכון לדעתי. נכון שצריך להתגייס וזה גם עניין ערכי אבל לא כל מי שמתגייס הוא בנאדם ערכי וטוב ומתחשב. יש כאלה שעושים צבא בלית ברירה והם פשוט חרא אנשים. זהו היתה הכוונה שלי הכותרת לא בדיוק זועקות שסוריה רוצה לתקוף, זה הציבור זועק והתקשורת שמחפשת אקשן זועקת. אולמרט בעצמו מבקש שלא לדבר על מלחמה או על מלחמה קרובה כלשהי. ובסדר אנחנו מדינה בסכנה מתמדת, אבל כרגע לדעתי אם כבר מישהו לא משרת בצבא מסיבות כלשהן (סיבות ריאליות) - שירות לאומי לא פחות מועיל ממה שהוא היה קרוב לוודאי עושה.

למעלה