משתמטים לא יופיעו בעצמאות!

TairAtias

New member
אפשר לחשוב איזה הופעות נפספס ביום העצמאות....

למרות שעצם העיניין מעצבנת

bobit marely

New member
אני עם אחינועם ניני

מה זאת ההכללה הזאת? המדינה שלנו דפוקה מהשורש ויש פה בעיה שהתחילה מזמן. צריך היה לטפל בזה מזמן ולא ניראלי שמשהו יעזור כרגע. טיפשות לשמה...

MaRy FoReVeR

New member
הצבא הזה לא מבין

יש פשוט אנשים ש- ל א מ ת א י ם ל ה ם צ ב א ולמה לערבב בין שני דברים??"זה חא מביא דוגמא טובה לילדים שלנו" אפשר לחשוב שילדים בני תשע הולכים לרוקעצמאות. חחחח מי שירצה להשתמט יעשה את זה עם אביב או בלי. בולשיט.

R h o n e

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

"אפשר לחשוב שילדים בני תשע הולכים לרוקעצמאות"

אנשים שלא היו אפילו יום אחד בצבא

לא יכולים להחליט שהם לא מתאימים אליו. פשוט כי אין להם על סמך מה

Tomer TR

New member
ס ל י ח ה??????????????

למה נראה לך שלמישהו כן מתאים לשמור במוצב בעזה? מה הוא פראייר? לא! הוא משרת את המדינה וזה משהו שחובה לעשות, מה לעשות כאן את חיה! כל אחד צריך לתרום את החלק שלו, ויודע מה גם אם לא מתאים לך לשמור במוצב בעזה יש עוד מלא תפקידים ודברים שניתן לעשות, חוץ מלהשתמט כמו איזה אפס מאופס שחושב ש"לא מתאים לו צבא" גם בלי שעשה משהו, עלק.

מעיין51

New member
אויייייי

איזה סתומים נו באמת..! "שלא יהוו דוגמא לילדים שלנו" אלוהים ישמור מטומטמים.. למה הם כל הזמן עושים בלאגן?! אוף. תודה צביקה הדר..

מכושפת15

New member
למה מטומטמים?

באמת שלא יהוו דוגמא לילדים שלנו ובשביל זה שווה לעשות באלגן, זה פשוט חייב להיפסק חבל שהנוער של היום לא כמו פעם, פעם לאנשים היו ערכים, פעם היה נדיר למצוא משתמטים, פעם היו מתגייסים כי צריך וכי רוצים ולא כי אין ברירה.

מעיין51

New member
אבל מה הקשר?

אני בעד הצבא אני אומרת שחייבים להתגייס.. וכמו שאמרו פה.. לא בשביל לשרת את המדינה.. אלא בשביל להגן עליה ועל התושבים.. זה חובה בקיצור.. אבל הם מטומטמים אם הם באמת חושבים שזה מה שנותן לנו דוגמא אם הם חושבים שמזה אנחנו לומדים אולי אצל ילדים יותר קטנים.. זה נכון ומשפיע אבל באמת.. בגלל שאני אוהבת זמר מסויים זה אומר שאני חייבת להסכים עם כל מילה שיוצאת לו מהפה? ולכן.. מטומטמים..

מכושפת15

New member
זה כן משפיע

המוזיקה שאת שומעת כל הזמן כן משפיעה עליך, גם אם זה לא במודע. אני גם בטוחה שהשירים והדעה של אביב על הצבא ערערו כמה אנשים שמעריכים אותו ושומעים את המוזיקה שלו וגרמו להם לחשוב פעמיים על כל הנושא.

מעיין51

New member
אולי לחשוב פעמיים..

אבל לא להפוך ולשנות לגמרי את כל הדעה שלהם..

מכושפת15

New member
לך אולי לא

כי כבר גיבשת לעצמך דעה ואת מספיק מבוגרת כדי לא להיות מושפעת מאחרים אבל על הרבה אחרים זה כן משפיע, במיוחד נוער בגיל היותר צעיר.

מעיין51

New member
טוב..

יכול להיות שזה נכון למרות שזה עדיין נשמע לי אדיוטי לגמרי להיות מושפע מהזמר שאתה אוהב.. רק כי אתה אוהב אותו... אבל חפרנו מספיק ..

עזבי להיות מושפע

יום העצמאות למדינה -> זהו יום ערכי במיוחד שמדבר על עצמאותה וחירותה של המדינה שמדבר גם על אנשים שחרפו נפשם למות למענה! זהו יום כל כך מיוחד במיוחד שכמה שעות לפני היום הזה יש את יום הזיכרון לחללי צה"ל. למה שבנאדם שלא שירת את המדינה יופיע ביום הזה? השאלה היא האם זה מגיע לו להופיע ביום הזה? שיופיע בכל יום אחר, אני בעד! אני אוהבת לשמוע אותו, אני אוהבת לראות אותו מופיע, אבל יש עוד 364 ימים שהוא יכול להופיע בהם. אני בעד שהוא לא יופיע ביום העצמאות, ובמיוחד לא במופע המרכזי של המדינה.

מעיין51

New member
את יודעת מה?

זה נכון.. יום העצמאות זה באמת כל הדברים שאמרת.. ולמי שלא שירת בצ"הל מסיבות -שמאלניות- ומעניינים של דעות ועקרונות.. את צודקת הוא לא צריך להופיע באירועים שמזכירים לנו את כל הלוחמים שנפלו למעננו.. אבל מי שקיבל פטור מהצבא.. מכל סיבה שהיא ובטח שבטח מסיבות בריאותיות אני באמתתתת לא רואה שום סיבה שהוא לא יופיע במקום מרכזי ביום כ"כ חשוב.

למעלה