משתמט וגאה בזה !!

respecta1

New member
טוב נו.. אחרי ההודעות האחרונות שלך

נכנסת רישמית לחבורת הטרולים שמסתובבים פה.

EmGee

New member
שוב טענה מטופשת

החברה החרדית היא חברה מאוד סוציאליסטית. רבים מבני העדה מתקיימים על קצבאות וגמילות חסדים. ימני יותר מתקשר לקפיטליזם מאשר לטרנספר.

מרבית החרדים יהיו בעד טרנפסר תהיה בטוח

פוליטיקה לא מעניינת אותם כל כך ורובם גם לא לוקחים חלק בהצבעה בבחירות. אבל מה שבטוח כולם הולכים לפי ההיסטוריה ומה שכתוב, והם תומכים ויתמכו בכל מה שאפשר לעשות כדי להעיף את הערבים מפה ולחזור לארץ ישראל השלמה. אז אולי הם לא אלה שירוצו בקמפיינים של הליכוד ושל ליברמן, אבל להגיד שהם לא ימנים או אפילו שמאלנים זה די הזוי.

EmGee

New member
אז למה ש"ס הצביעה בעד אוסלו?

או שהם היו בעד הסכם "שמאלני" או שיש להם אינטרסים יותר חשובים.

מי אני שיגיד.. אבל ש"ס זה חרדים שהפוליטיקה

והכח עלה להם לראש, והם מייצגים לרעה את המגזר הזה.

EmGee

New member
ש"ס עושים בדיוק מה שהרב שלהם מחליט

בדיוק כמו שאר העדה החרדית שעושה מה שהרב שלה מחליט. אם זה מלוכלך מפוליטיקה, זה לא קשור לנושא.

זה קשור. כי אם הרב שלה מלוכלך

מפוליטיקה ומושפע מאם הוא יהיה בממשלה או לא.. אז הכל כאן נהיה הפוך. הנה למשל, דיברנו למעלה על חב"ד - אצל חב"ד הרבי נתן הנחיה לא להיכנס לעניינים של פוליטיקה.

klod bokevski

New member
תגיד,אתה יודע מה זה קפיטליסט?

מויקפידיה: קפיטליזם היא שיטה כלכלית וחברתית שהתפתחה באירופה בין המאה השש עשרה והמאה התשע עשרה, המבוססת בעיקרה על הזכות לחירות. הכוללת את הזכות של פרטים וקבוצות לבעלות פרטית על הרכוש ולשימוש בו באופן חופשי, תוך הסתמכות על אכיפת זכויות הקניין באמצעות הרשות השופטת. תחת מונח זה נכללות גם תאוריות שכוונתן העיקרית להצדיק את זכות הבעלות הפרטית על הקניין והכוונה או ביטול של הגבלות ממשלתיות על יישומה. מקווה שהשפה מובנת לך,אני לא רואה כאן שכתוב בוורוד מהבהב קפיטליסט-עליך להשתמטאז תפסיק להגיד קפיטליסט כל הזמן כאילו יש קשר בין קפיטליזם להשתמטות

S h a y D u

New member
לא קישרתי קפיטליזם להשתמטות.

אלא לתמיכה בצבא מקצועי והפרטת חלקים ניכרים ממנו (וכבר כתבתי כאן על כך בעבר). וכן, אני יודע היטב מה זה - ובינינו, יש לי היכרות עם מספר יועצים כלכליים בכירים בצבא וגם הם מחזיקים באידאולוגיה כשלי, כך שמובן היה לי מלכתחילה שאין קשר להשתמטות. אולי הגזמתי עם הההתפרצות שלי שרוב החרדים הקפיטליסטים הם משתמטים, אבל בהחלט יש בזה משהו לטעמי

איך אתם יכולים להפריד את זה??

הרי כל שמאלן מלוקק פה ויפה נפש הוא כזה שבוכה על הילד המסכן בעזה שלא קיבל שניצל בארוחת צהריים. זה בדיוק השמאל בארץ, ואם את חושבים אחרת את עוצמים את העיניים. אנשי השמאל בארץ הם אנשים שלא מתחשבים בהיסטוריה של העם היהודי, ומפרידים את המדינה שלנו מכל מה שקשור ליהודי.. מבחינתם הכל צריך להיות הומניטרי ויפה ולדאוג לכל פלשתינאי מסכן - וזה בדיוק פציפיזם! כל ה"לא להשתמש בנשק, די למלחמות" והבולשיט המלוקק הזה.

אל תדבר על מה שאתה לא יודע

השמאל דווקא מאוד מודע להיסטוריה ולעובדה שאחרים ישבו בארץ הזאת לפנינו - בגלל זה הוא שמאל! חוץ מזה אתה לא יודע לעשות את ההבחנה בין השמאל לפצפיזם - השמאל לא נגד להילחם באופן ככללי אלא הוא פשוט עושה הבחנה מוסרית בין מי שצריך להילחם בו (כמו החיזבללה יימח שמם) ובין מי שלא צריך להילחם בו (כמו ילדים/אזרחים חפים מפשע!) והבחנה נוספת בין כיבוש אדמות שלא שייכות לנו לבין הגנה על העם שאנו שייכים אליו.

היית כותבת בכותרת "אני שמאלנית יפת נפש"

והיית חוסכת את כל הנאום היפה שלך.

למעלה