משתמט וגאה בזה !!

S h a y D u

New member
בזה אני חושב שאתתה צודק.

ואף רוב הציבור אשר מתנגד להשתמטות ומוחא על התופעה מזוהה עם השמאל הסוציאליסטי. (תמיד ידעתי שהסוציאליסטים מובילים אותנו רק לאסונות...
)

זה לא מצדיק את זה!

גם רוב הימנים החרדים משתמטים וזה שהחוק מאפשר את זה לא אומר שזה טוב ומוצדק כי החוק לפעמים נותן לגיטימציה לא נכונה כמו להשתמטות על סמך פצפיזם

EmGee

New member
גם החוק שלא שם לך דבק סנדלרים על הלשון

לא מוצדק.

מה?!

לפי מה שאת כותבת נראה לי שאת גם ככה לא שמה על החוק כי זה נראה כאילו את על השפעת סמים קשים... כדאי שתנסי לדמיין בזמנך הפנוי (בין אקסטה לאקסטה...) מה היה הולך פה אם לא היה חוק גיוס חובה ותחשבי טוב טוב על המצב הביטחוני ועל העובדה המצערת שאפילו כשיש חוק כזה יש גם כאלה שלא שמים עליו.

respecta1

New member
איזה שטויות

חרדים בכללי הם אנטי ציונים ואם אני לא טועה חושבים שהיו צריכים לחזור לישראל רק עם בוא המשיח

respecta1

New member
החרדים האשכנזים הם ככה.

נגד המדינה כי לא כתבו שזה יהיה מדינת המשיח. ובכללי מסכים עם מה שקלוד אמר בכותרת של ההודעה האחרונה שלו.

"החרדים" האשכנזים

אתה בכלל לא מכיר את הזרמים שלהם ואתה מדבר. אף אחד (או לפחות הרוב המוחץ) לא נגד המדינה. הם נגד זה שמתעלמים מהעובדה שזו מדינה יהודית, ומהעובדה שאנחנו מאפשרים לאחרים להתיישב בשטחים שהובטחו לנו בעבר.

respecta1

New member
לא מכיר?

כל הנטורי קרתא למיניהם, שהם רק קיצוניות של העדה החרדית חסידי סרתמא או איך שלא קוראים להם ושאר נבלות..וגם חבד אנטי ציונים למרות שהם השתנו קצת

חב"ד? אתה מדבר על חב"ד?

הלוואי עלינו שכל יהודי במדינה הזאת היה כמו החבדניקים. מה שהם תורמים למדינה, והאהבה שלהם לכל יהודי בכל חור בעולם זה בטוח משתווה לתרומה של הצבא אם לא עולה על עליה.

respecta1

New member
משתווה לתרומה של הצבא ../images/Emo6.gif

וזה לא משנה את העובדה שהם אנטי ציונים, ונגד כל סממן של ישראל..

S h a y D u

New member
בגלל שהצבא שלנו מורכב מאנשים שחושבים כמוך,

הוא כל כך מנוון ומסואב - מגושם, תבוסתני ולא יעיל.

respecta1

New member
בגלל הצבא

המנוון מסואב מגושם תבוסתני ולא יעיל רק בגללו אתה יכול לרשום פה שזה בגלל אנשים שחושבים כמוני.

S h a y D u

New member
החרדים הם מאד ציוניים.

אף עפ"י שהם לא היו אלה אשר הגדירו את מושג הציונות, הם ציוניים יותר ממני וממך ומכל מנהיג יהודי שהיה למדינה הזו עד היום. החרדים יותר ציוניים מהרצל, מבן גוריון, מרבין, מבגין ומכל אישיות ישראלונית בכירה שהעם הזה חווה עד עצם היום הזה. ואם הצבא שלנו לא ברוח כזו, אז אין להם מה לחפש בו, ולכן רובם לא משרתים.

למעלה