משתמט וגאה בזה !!

קח, עוד:

"התאבדויות הינן גורם המוות מספר אחת בקרב חיילי צה"ל, מלבד בשנות מלחמה ושנות עימות. בשנת 2006 התאבדו 27 חיילים [4]. התאבדויות חיילים אינן נובעות בהכרח מהשירות הצבאי עצמו, אלא גם מהנגישות הקלה לנשק בכלל ונשק אישי בפרט ומהלחץ הרב בו הם נתונים. אחוז המתאבדים בשנת השירות הראשונה שלהם גדולה מבשאר שנות השירות, אך יש מקרים דומים גם של אנשי קבע."

עוד:

"בצה"ל ישנם בכל שנה כ30 מקרי התאבדות אם לא יותר. בפעילות מבצעית (להוציא את מלחמת לבנון האחרונה) נהרגים פחות חיילים. בלבנון שלפני שנת 2000 נפלו 25 חיילים בשנה. מקרי ההתאבדות לא פוסחים על אף פלג וזרם - יהודים, ערבים, לוחמים וג`ובניקים, מעמד סוציואקונומי גבוה ונמוך..." זה מספיק או שאתה צריך עוד "סימוכין"?

sayar3

New member
אתה כנראה לא מבין משהו.....

עד עכשיו אני רואה שאתה כותב משפטים-שמן הסתם אתה לוקח אותם מאתר שמנסה להציג את אחוז ההתמטות באור חיובי. אני לעומת זאת מבקש ממך סימוכין לדבריך.במידה ולא הבנת מה זה סימוכין או מקורות מידע-אז צירפתי לינק כדי שתקרא ותבין מה כוונתי. ו.....לא אני לא מתכוון לאתר 21 או פרופיל חדש. אם אתה רוצה לבסס את טענותיך-הבא לכך מקורות אמינים.תאמין לי אני מסוגל גם לקבל את הדברים שלך אך בתנאי שתוכיח אותם.

"לך תאסוף נתונים ותחזור עם תשובות ענייניות "

פעם הבאה לפני שאתה תוקף אנשים שהם כותבים שטויות, תבדוק עם עצמך אם אתה באמת יודע את העובדות.

user4576

New member
"מתחילת 2005", לא "בכל 2005" - שים לב

ממתי הכתבה... כבר שמתי פה בפורום לינק מפורט למחקר על התאבדויות בצה"ל, אם יהיה לי כוח אני אחפש יותר מאוחר ואשים אותו פה שוב (ואם בינתיים מישהו אחר ימצא, אני אודה לו).

user4576

New member
בבקשה:התאבדויות זו סיבת המוות מספר אחת בצבא

הנה לינק להודעה שלי מלפני שבוע וחצי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1984&msgid=113070771 בשנים 2003, 2004, 2005 ו 2007. בשנת 2006, בגלל המלחמה בלבנון, זה לא היה ככה. יותר חיילים מתאבדים מאשר נהרגים בתאונות (אימונים ודרכים גם יחד). יותר חיילים מתאבדים מאשר נהרגים בפעילות מבצעית (מלבד מלחמת לבנון ב 2006), אפילו בשנת 2003, שבה האינטיפאדה עדיין הייתה דיי חזקה, יותר חיילים התאבדו מאשר נהרגו בפעילות מבצעית. לפרטים: http://www.smarter.co.il/work/%D7%94%D7%AA%D7%90%D7%91%D7%93%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A6%D7%94%D7%9C-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%9D-%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA/14489

klod bokevski

New member
=/ =/

להגיד שאנשים שהם נגד השתמטות זה "תת רמה" זה קצת מוגזם אתה כואס כי לא אוהבים אותך כי אתה משתמט?אז הפתרון זה לא לאהוב את מי שכן שירת? הרבה דברים השמאלני או הפציפיסט יכול להגיד על אנשים שמשרתים בצבא (הכיבוש)ואוהבים את זה אפשר להגיד ששטפו להם תמוח,אפשר להגיד שהם הולכים כמו עדר,אפשר להגיד שהכיבוש משחית=/ מה שאי אפשר להגיד זה שהם תת רמה בן אדם שהולך ומשקיע 3 שנים (או יותר) מהחיים שלו בשביל ערך שהוא רואה בו ערך חשוב,ואז עוד משקיע את מרצו בכתיבה בפורום על מנת שעוד אנשים ישרתו את הערך הזה שהוא מעריך,זה מראה על מחויבות שבד"כ אנשים "תת רמה" לא מגיעים אליה לך תישן על האף-כי רואים עליך שאתה משתמט מהסוג הגרוע ביותר משתמט "זה לא אשמתי שאני משתמט,זו אשמת הממשלה אין לי כמעט בעיה עם משתמשי עצלנות, אין לי בעיה בכלל עם משתמטי מצפון...אבל אתם...הסוג הנאלח ביותר פשוט מנסיון-גם אם הצבא הישראלי היה בתנאים של בירוקרטיה נוחה כמו בבנק שוויצרי,שירות כמו במלון בריטי וסטלבט כמו חוף בגואה,עדיין הייתם משתמטים...

EmGee

New member
שמאלנים לא משתמטים

שמאלנים נמצאים בשורה הראשונה של היחידות הלוחמות. מי שמשתמש ב"שמאלניות" כתירוץ להשתמטות לא מבין את ההגדרה של שמאל. להשוות בין שמאל לפצפיזם זה כמו להשוות בין ג'וק לפיל.

שמאל ופציפיזם זה אותו דבר בדיוק

בעצם לא כל שמאל. רק השמאל שאצלנו בארץ

EmGee

New member
ממש לא

שמאל זה תנועה חברתית שבין היתר דוגלת בסוציאליזם - כלומר שיהיה כמה שיותר שיוויון בין האזרחים. שמאל זה אומר ביטוח לאומי, זה אומר קיבוץ, זה אומר מוסר עבודה, זה אומר הרבה דברים. פצפיזם מלבד המנעות מאלימות, זה די חופף להמנעות מכח לשלטון וגישה יותר "ימנית". זה שיש אנשים שחושבים שימין-מלחמה שמאל-שלום זה לא הופך את זה לנכון.

klod bokevski

New member
לא השוותי,אבל יש פציפיזם,ויש התנגדות לכיבוש

התנגדות לכיבוש משויכת לשמאל,ויש אנשים שמתמטים בגללל זה.

אני רוצה לצאת נגד ההכללות המטומטמות

קודם כל הדבר היחיד שמשותף ל ``משתמט השמאלני`` ול ``משתמט הפציפיסט`` הוא ששניהם משתמשים בתירוצים עלובים כדי להצדיק את ההשתמטות שלהם (וגם ששניהם מטומטמים... ) עובדה שאני שמאלנית ואני רואה בשירות צבאי כאחד העקרונות והערכים הכי חשובים שלי ואני רוצה לשרת בצבא על מנת לתרום ולהגן על העם שלי או במילים אחרות לעשות למען אחרים מה שאחרים עשו למעני! דבר שני - מי שמתעסק בהשתמטות של שמאלנים כנראה ישן בשנים האחרונות כשהודיעו על אחוזי ההשתמטות בקרב הימנים החרדים (ואני לא מדברת על כל הימנים החרדים כי כמו שכבר הבהרתי - אני נגד הכללות מטומטמות)

klod bokevski

New member
השתמטות החרדים מעוגנת בחוק

(כפיים לש"ס) לא אמרתי שכל שמאלני משתמט=/ לא אמרתי שרובם משתמט,אבל יש כאלה שמשתמטים על דיעות שמאלניות...לא אכפת לי אם את חושבת שהם מטומטמים או לא,זה קורה

EmGee

New member
ואני לא טענתי שאין משתמטים שמאלניים

טענמתי שמי שמשתמש בטיעון של שמאלניות להשתמטות שלו אז הוא לא יודע מה זה שמאלני. להתנגד לכיבוש זה דבר אחד, אבל להפקיר את ההגנה על המדינה זה מנוגד לכל ערך שמאלני שקיים.

EmGee

New member
המדינה זה העם

תפקידה של המדינה להגן על העם. מי שמפקיר את המדינה מפקיר את העם. לכן התתייחסות כוללת.

למעלה