בטח שטיפול לא עזר לו בשיט
טיפול עוזר רק למי שרוצה להשתנות. ממה שאת מתארת את בעלך הוא לא רוצה להשתנות. ואפילו דיי חריף לגבי זה.
אולי במקום לנסות לכפות עליו לעשות משהו שהוא לא רוצה (ואם נניח, סתם דוגמא, את היית ממש נגעלת לתת מין אוראלי והוא היה לוחץ עלייך ללא הפסקה, זה היה נעים לך? מחסום פסיכולוגי זה לא משהו שקל להתגבר עליו) אולי תנסו לחשוב יחד על פתרונות אחרים?
למשל, לקנות צעצועים קטנים, חמודים ורוטטים שהוא יכול באמצעותם לענג אותך ולפלפל את חיי המין שלכם.
לפני כמה שנים היה לי בן זוג שנגעל לתת מין אוראלי, גם לי זה היה חדש אבל הבנתי לליבו, (גם אני לא בטוח הייתי צוללת לשם אם הייתי במקומו) וזה ממש לא היה אישיו. לא לחצתי עליו ולא ניסיתי לשכנע אותו. הייתי החברה הרצינית הרביעית שלו והוא מעולם לא עשה את זה לאף אחת.
יום אחד, אחרי הרבה חודשים של בניית האינטימיות, הוא החליט שהוא רוצה, מיוזמתו. זאת הייתה הפתעה נעימה וזה פתח דלת. אח"כ הוא אמר שהוא הרגיש בנוח כי זה פשוט לא היה אישיו ולאט לאט נבנה אצלו הרצון.
לפעמים הדבר הכי נכון לעשות עם בן זוג כדי שמשהו ישתפר או ישתנה זה להניח לו לנפשו. גם עם בן זוגי היום, יש דברים מסויימים (לא דווקא קשורים לסקס) שהייתי רוצה שיהיו אחרת.יש דברים שמעלים ומדברים עליהם, ויש דברים שאני לא לוחצת עליו, כופה עליו בשום צורה, ולאט לאט הדברים מגיעים ממנו בלי שאכריח אותו.
העצה שלי- ותרי על טיפולים, סקסולוג, לחץ נפשי. פשוט שחררי את זה. ידעת מי הוא כשהתחתנת איתו, קצת לא פייר עכשיו לבוא בטענות.
שני דברים יכולים לקרות מזה- או שתישארו באותו מצב, ואולי תשדרגו מכיוונים אחרים שיגרמו לשניכם להרגיש בנוח, או שזה ייתן לו צ'אנס להרגיש יותר ויותר בנוח ולהעמיק את האינטימיות עד שזה יבוא בסופו של דבר ממנו.