מתוסכלת מינית מבעלי

supersonic777

New member
אני לא הנושא כאן,זה 1. 2.לא יודע,אני לא במקומה.

3.תתפלא!זוגות נפרדים על דברים הרבה יותר פעוטים מזה.
4.תראה או תראי,אם הזוגיות שלהם סה"כ בסדר ואין בעיות גרנדיוזיות המצריכות "רענון",אז כן זה עניין פעוט אם מסתכלים על מכלול שלם.
5.עדיף שגבר יהיה מתוסכל מאשר אישה!
&nbsp

Elian Chole

New member
מאוד רוצה לשכב עם בעלי

אני בנאדם מיני, גם הוא, אנחנו אוהבים לשכב, אוהבים סקס, אבל אני לא אתנה את היחסי מין בתנאי שירד לי. זה רוע לב לעשות. אני רוצה שיעשה זאת כי הוא רוצה, לא כי אני מכריחה. אם אכריח, זה גם ירגיש ככה. לא כיף

זה מה שכתבתי לה

אבל נהג מונית אחד אמר לי פעם שגילו שרוב הזוגות המתגרשים התגרשו בגלל בעיות במין.
&nbsp

Elian Chole

New member
מתוסכלת מינית מבעלי

נשואה כמעט 3 שנים ללא ילדים, עובדים על זה כרגע.

בעלי לא אוהב לרדת/ להחדיר אצבעות בטענה שזה "מלכלך" אותו, זה לא סטרילי, יוצא משם הפרשות ופעם בחודש מחזור, מגעיל (!!) אותו שהוא ילקק את זה. מעניין שאת האיבר שלו אין לו בעיה להחדיר בשמחה רבה. זה מאוד מעליב אותי המחשבה שהוא נגעל ממני. זה לא קרה בעבר מעולם עם אף בן זוג. חשבתי שעם השנים זה ישתנה אבל נראה שלא.. הוא כן אומר שחושב על זה הרבה כי יודע שזה מציק לי, אבל אין התקדמות בעניין.

זה מתסכל אותי מאוד, זה חסר לי, גם כשהוא מנסה אצבע, מרגישים שהוא עושה את זה לא בהנאה, אלא רק כדי ש"אשתוק" ואהיה "מרוצה". אבל אני לא מרוצה! אני מתוסכלת מינית כבר שנים, אני לא רוצה להגיע למצב שאני מחפשת בחוץ סיפוק, אני רוצה להיות מסופקת עם בעלי, אני רוצה שירצה לפנק אותי, לא רק לקבל פינוקים.

זה מאוד משפיע עליי, אתמול למשל שכבנו ולא הצלחתי לגמור. חצי שעה ואני אפילו לא קרובה לזה.. גם המחשבה שעושים ילדים והוא קורא לזה: מטרה, לא מוסיפה לתסכול. ילדים זו לא מטרה, ילדים זו דרך, למה אני צריכה להרגיש כמו בובת מין שעושים איתה מטרה מאשר אישה שקודם כל רוצים לשכב איתה ואח"כ להביא ילדים? נכון שנינו כבר מאוד רוצים ילדים וחיכינו לרגע המתאים מבחינת לימודים כדי שנוכל להתחיל, אבל לא ככה רציתי להתחיל את התהליך שאמור להיות מופלא ומדהים בעיני.

תעזרו לי.. אני ממש עצובה..

Shamy

New member
אני חושבת שיש פה מחסום פסיכולוגי

אולי בעלך קצת ילדותי במובנים מסוימים? העניין שהוא מביא שזה ניקיון אני חושבת שיש בזה משהו הרבה יותר עמוק שזה יושב עליו -מחסום פסיכולוגי התנהגותי. ההימור שלי שאולי חינכו אותו בבית ליתר ניקיון? ברמה אובססיבית אפילו? במצב כזה לדעתי יש מה ללכת לאיש מקצוע שייתן ייעוץ לשניכם איך להתגבר על זה.אין מה להכנס למאבקי כוח וריבים ןהעלבויות אלא להבין שיש לו משהו אישי פסיכולוגי שיוצר התנהגות כזו-שזה יושב על משהו אינהרטי שיש לתקן אמוציולוגית. תציעי לו שתיגשו לאיש מקצוע שניכם! כי את לא נהנית מספיק בסקס והוא חשוב לך מאוד ואת לא רוצה לאבד אותו ולא רוצה שזה ייקרע ביניכם ויגרום לסיום מערכת היחסים; אלא שזה נקודה קריטית במערכת היחסים וצריך לטפל בה עכשיו כשזה צץ וחם ולא כשהמצב יהפוך לכרוני ויפגע בכולם ויצלק ויהפוך מכוער.חשוב בשיחה כזו להדגיש שהוא חשוב לך,שמערכת היחסים חשובה לך,שאת אוהבת אותו ולכן את רוצה לטפל.ולהתעלם ולטאטא מתחת לשטיח לא יהווה פתרון ושאת נרתמת למהלך הזה ושאת רוצה לשפר את המצב לשניכם. כמו כן חשוב לא להאשים (אתה לא ואתה לא ) כי זה מעורר אנטגוניזם ולא לבוא בקיטונות ותלונוץ ומכעס. כי בכעס לא משיגים חינוך ולא משיגים תוצאות אלא רק מלחמה אני מאחלת לכם בהצלחה,ונשמח לשמוע עדכונים. ברוך הבא לבינו ובינה

Elian Chole

New member
תודה

זרקתי פעם אחת שנלך לטיפול והוא התלהם עליי ברמות.. איך מציעים דבר כזה? למה סקסולוג זה דבר רע בעיניו שנלך? אמרתי לו שזה מאוד חסר לי ואני מתוסכלת מאוד מהעניין, היה שלב של האשמות שהוא התחיל לומר שכנראה אני אשמה שלא נמשכת/ מגורה ממנו מספיק, ואמרתי לו שאני לא מאשימה אותו ואין אף אחד אשם, אני נמשכת אבל חסר לי המשחק מקדים, הפינוק כמו שאני מפנקת אותו.
אוף הייתי צריכה לחשוב על כל זה לפני שהתחתנו ולא אחרי.. כי עכשיו זה שלב ש: או שהוא יסכים ונטפל בזה, או שלא, ואז אני אשאר כל חיי מתוסכלת מינית.
גם ככה אני מרגישה על הקצה

אמרת לו את זה במילים האלו?

"אני עושה עבורך הכל כדי שתהיה מסופק בלי שתבקש, רק ממני כי זה חשוב לי ואתה לא עושה זאת".
&nbsp
"אני מתוסכלת מינית"
&nbsp
"אני לא מסופקת"
&nbsp
"אני לא מרגישה נחשקת"
&nbsp
=
"ואתה יודע בדיוק מה לעשות כדי להפסיק את זה ולא עושה זאת עבורי"
&nbsp
אם הוא יודע את כל הנ"ל ועדיין לא אכפת לו ולא מרגיש פחות גבר, פחות בטוח בעצמו
כי לא דואג גם לך, ועוד מאשים אותך בלי לשנות דבר בעצמו, מגיע לו כל החלטה שתקבלי כדי לשנות את מצבך.
&nbsp

Elian Chole

New member
כן במילים האלה!

מצטטת
"אני ממש מתוסכלת מהמצב הזה" "אני מרגישה שזה מאוד חסר לי כבר הרבה שנים ואתה יודע כי זו לא פעם ראשונה שאני מדברת על זה" "אני רוצה שתנסה, אני יעזור לך" "אפשר במקלחת אם תרגיש שם יותר נוח ונקי"
אני חושבת שמצד אחד זה ממש מסתכל ומעיב על כל היחסים שלנו בכל התחומים, ומצד שני, מה זו סיבה לגירושין? בעלי לא מספק אותי? מבחינת ההלכה כן, אבל מבחינת התכלס.. זה סיבה קצת הזויה להתגרש לא?
תמיד הצבתי לעצמי קווים אדומים שזה אלימות (ברמה פלילית כן.. לא ספנקים במיטה) ובגידות שבגינן אני בטוח מתגרשת ויהי מה.

Shamy

New member
תראי , אם זו תגובתו

אז צריך לדעת להגיד מתישהוא מספיק.

יש גבול כמה בן אדם יכול לספוג להיות במצב של חוסר התחשבות מצד בן הזוג השני, אם הצעת יפה והוא לא בעניין ועוד מתלהם אז צריך לדעת מתישהוא להגיד -אני מבין שזה אתה , שאתה לא מוכן להשתנות, שאתה לא רוצה ולא פתוח מספיק ואני מכבד אותך כפי שאתה ומקבל את העובדה שאתה לא רוצה בצורה שקופה להגיע לפשרה אבל אני כן אוהב את עצמי (אוהבת את עצמי) ולכן אני פשוט אמשיך הלאה.

כי מעבר לבקש להתפשר את לכיוונו והוא לכיוונך ואין פה דבר כזה וגם לא יהיה לפי מה שאת טוענת , יש פה אם כך סוג של "חירשות ואילמות סלקטיבית" (לא ראיתי לא שמעתי , אני מטאטא את הבעיה מתחת לשטיח) ובמצב כזה, אני הייתי ממשיכה הלאה וסוגרת את המערכת יחסים הזו עם כל הכאב.

למה? כי אם זה המצב לפני ילדים, במידה והם יהיו את לא באמת תרצי שהם יהיו במערכת יחסים כ"כ לא מתפשרת,לא אוהבת, לא דוגלת בערכים של שוויון ואמפטיה וחמלה..אני לא הייתי רוצה בכל אופן להביא ילדים למצב הזה. בעיות במיטה זה אפשרי לפתרון אבל זה דורש המון פתיחות דעת וחשיבה מחוץ לקופסה ועבודה קשה של שני בני הזוג ביחד! וכל אחד קצת על עצמו..אחרת זה לא יילך.

אגב ההורים שלי כנראה היו ביחסים כאלה שהם מאוד לא אהבו אחד את השני, בתור ילדה סבלתי מכך רבות,כי הם תמיד היו רבים והיה הרבה מתיחות וצעקות ודברים איומים...תחשבי על זה

Elian Chole

New member
תודה שוב

אני גם בת להורים גרושים ומכירה את החרא מקרוב מאוד.
שמעי הצעתי לו להתקלח ביחד הוא אמר שזה יכול להיות נחמד ולעזור לו. הצעתי טיפול כי הוא יודע שזה מחסום פסיכולוגי ואמר את זה בעצמו, אבל מסרב בתוקף בטענה שזה סתם בזבוז כסף שלא נותן תמורה בכלל, והיה פעם אצל פסיכולוגים (למרות שמה הקשר פסיכולוג לסקסולוג, זה 2 דברים שונים) מסיבה שלא קשורה למה שאנחנו מדברות כרגע, ולטענתו זה לא עזר לו בשיט.
&nbsp

Shamy

New member
שוב

מי שלא מוכן להתעלות על עצמו כדי להבין משהו לא עובד ואני רוצה לגרום לו לעבוד..אין לך מה לעשות

מי שרוצה! עושה..ויוצא מאזור הנוחות ..הוא פשוט לא שם .חד וחלק כך זה נשמע מהצד-קחי בחשבון איך זה נראה לבן אדם יחסית אוביאקטיבי מבחוץ ועשי מה שנראה לך לנכון

יכול להיות שהוא צודק, יש כ"כ הרבה דברים אחרים

בתחום הטיפולי זוגי חוץ מעוד פסיכולוג בים של פסיכולוגים.
אני גם בעד שזאת עילה לגירושים דווקא עכשיו לפני שילד כובל אותך לקשר הזה עוד יותר.
זה אבסורד בימינו שאישה רוצה ובחוסר בתחום המיני והגבר מתנהג כמו פולניה.
למה שתמשיכו לשכב אם רק הוא יוצא מרוצה? אגב יש סיכויי קליטה גבוהים יותר להריון כשהגבר גומר אחרי שהאישה גמרה.
&nbsp
אני באמת רציני לגבי הגירושין ובד"כ מייעץ לנסות כל מה שאפשר לפני פרידה גם בלי חתונה. אבל היו כאן כל כך הרבה שאלות ובעיות של נשים בנישואין שרעים להן והן תקועות בגלל ילדים והרגל של אותו אדם תמיד היה שם איתן.

Elian Chole

New member
אני לא בעד גירושין

אני בת להורים גרושים וזה היה חרא של דבר באותה תקופה. אני לא רוצה להיכנס לסטטיסטיקה לפני שניסיתי כל דבר אפשרי ובכל הכוח.
גם בעלי אומר שצריך שהאישה תגמור קודם. גם טוען שלפי ההלכה (אנחנו לא דתיים אבל הוא דיי מאמין, אני קצת פחות) אם האישה גומרת לפני- סיכוי גבוה לבן.

Shamy

New member
קראתי את זה

תסלחי לי,אין בסיס מדעי לכך. מין עובר נקבע לפי הגבר וזהו זה -וזה הוכח מחקרית!

Elian Chole

New member
לא אמרתי שיש בסיס מדעי

זה אמונה של בעלי
אני גם לא מאמינה בזה

נוסעת27

New member
בטח שטיפול לא עזר לו בשיט

טיפול עוזר רק למי שרוצה להשתנות. ממה שאת מתארת את בעלך הוא לא רוצה להשתנות. ואפילו דיי חריף לגבי זה.
אולי במקום לנסות לכפות עליו לעשות משהו שהוא לא רוצה (ואם נניח, סתם דוגמא, את היית ממש נגעלת לתת מין אוראלי והוא היה לוחץ עלייך ללא הפסקה, זה היה נעים לך? מחסום פסיכולוגי זה לא משהו שקל להתגבר עליו) אולי תנסו לחשוב יחד על פתרונות אחרים?
למשל, לקנות צעצועים קטנים, חמודים ורוטטים שהוא יכול באמצעותם לענג אותך ולפלפל את חיי המין שלכם.
לפני כמה שנים היה לי בן זוג שנגעל לתת מין אוראלי, גם לי זה היה חדש אבל הבנתי לליבו, (גם אני לא בטוח הייתי צוללת לשם אם הייתי במקומו) וזה ממש לא היה אישיו. לא לחצתי עליו ולא ניסיתי לשכנע אותו. הייתי החברה הרצינית הרביעית שלו והוא מעולם לא עשה את זה לאף אחת.
יום אחד, אחרי הרבה חודשים של בניית האינטימיות, הוא החליט שהוא רוצה, מיוזמתו. זאת הייתה הפתעה נעימה וזה פתח דלת. אח"כ הוא אמר שהוא הרגיש בנוח כי זה פשוט לא היה אישיו ולאט לאט נבנה אצלו הרצון.
לפעמים הדבר הכי נכון לעשות עם בן זוג כדי שמשהו ישתפר או ישתנה זה להניח לו לנפשו. גם עם בן זוגי היום, יש דברים מסויימים (לא דווקא קשורים לסקס) שהייתי רוצה שיהיו אחרת.יש דברים שמעלים ומדברים עליהם, ויש דברים שאני לא לוחצת עליו, כופה עליו בשום צורה, ולאט לאט הדברים מגיעים ממנו בלי שאכריח אותו.
העצה שלי- ותרי על טיפולים, סקסולוג, לחץ נפשי. פשוט שחררי את זה. ידעת מי הוא כשהתחתנת איתו, קצת לא פייר עכשיו לבוא בטענות.
שני דברים יכולים לקרות מזה- או שתישארו באותו מצב, ואולי תשדרגו מכיוונים אחרים שיגרמו לשניכם להרגיש בנוח, או שזה ייתן לו צ'אנס להרגיש יותר ויותר בנוח ולהעמיק את האינטימיות עד שזה יבוא בסופו של דבר ממנו.

Elian Chole

New member
תגובה

צעצועים לא מחליפים את הדבר האמיתי
ירצה מיוזמתו? כמעט 4 שנים שהוא לא רוצה מיוזמתו. הגיע הזמן שאני ייזום את יוזמתו.
אני לא לוחצת, אני מדברת איתו בצורה פתוחה וכנה. לא עושה מזה שיחות של יחסינו לאן במשך שעה.. שיחה קצרה וממוקדת: מתסכל אותי, חסר לי, רוצה את זה, וזהו. עוזבת לנפשו.

נוסעת27

New member
אני מבינה את התסכול שלך

אבל בואי, נניח באופן היפותטי לחלוטין, שבעלך היה אוהב משהו במיטה שמגעיל אותך. משהו כלשהו, אני בטוחה שיש דברים שלא היית מוכנה לעשות גם אם הוא ממש ממש היה רוצה (אל תכריחי אותי לפרט).
אז הוא נורא רוצה, ונורא מתוסכל ממך, אבל מה לעשות? את נגעלת. יש לך מחסום פסיכולוגי, לא מסוגלת לשלוט בזה.
האם היית מרגישה בסדר עם הטענות שלו? כנראה שלא.
אני מבינה ויודעת שמין אוראלי והחדרת אצבעות הם דברים ש"בנורמה" אז נראה חריג שזה דוחה אותו. אני מבינה שזה מתסכל, ואף מעליב ומוריד מהסקסיות כי הרבה יותר כיף להיות עם מישהו שאת מרגישה שרק רוצה לטרוף אותך. אבל ככה הוא וידעת את זה כבר קודם. אנשים לא משתנים אלא אם הם ממש רוצים וגם אז זה לא פשוט. והוא לא רוצה להשתנות. הוא דוחה על הסף טיפול מסוג כלשהו.
אז מה נשאר? או לקבל אותו כמו שהוא ולנסות להתפשר ולמצוא דרכים אחרות לענג את שניכם ולרדת לגמרי מהנושא, או לדפוק את הראש בקיר.

Elian Chole

New member
הרעיון האחרון מעולה

הלכתי לדפוק את הראש בקיר אולי נגלה אוצר בבטון

NSW2

New member
לכעוס עליו לא יעזור בכלל

זה שיוך לא מודע שנוצר מכל מיני סיבות כמו חינוך, חוויות בילדות והתבגרות ועוד.
בדיוק כמו שיש אנשים שאוהבים לגוון מאוד מבחינת העדפות מיניות.
ויש אחרים שתגידי להם את זה יחשבו שזה מלוכלך בגלל הקישור המנטאלי שיש להם עם זה.
אפשר לנסות ולעבוד על זה עם מישהו שמתחה בתחום.
בתאכלס מצריך הרבה מאוד פתיחות מצד בעליך ורצון.

למעלה