מתוסכלת מינית מבעלי

Elian Chole

New member
לא מסכימה עם הקביעה

שהוא לא נמשך אליי. הוא נוגע בי כל הזמן, ממזמז ומחפש מגע. הוא נגעל לא ממני, הוא נגעל באופן כללי וזה היה גם עם בחורות קודמות. הגיל שרשמתי הוא הנכון.

supersonic777

New member
ידעת עם מי את מתחתנת,אז לא מפתיע.

קיצקץ,תחשבי על הכל כולל הכל,ותראי אם העניין הפעוט הזה יהיה שווה מהלך קיצוני...
&nbsp

sharpcookie

New member
לא התכוונתי שרק אלייך הוא לא נמשך

אבל גבר שבאופן כללי נגעל על ידי איבר המין הנשי ולא מנסה לטפל בזה אפילו במחיר של גרימת תסכול תמידי לבת זוגו... לדעתי זאת בעייה, במיוחד שאחוז מאוד גבוה של נשים לא מגיעות לאורגזמה מחדירה בלבד.
איך הוא היה מקבל את זה אם את היית נגעלת מהאיבר שלו? אפילו אם היית מסבירה שזה לא בגללו, ושבעצם את נגעלת גם מהאיברים של כל הגברים הקודמים שהכרת? זה נשמע לך סביר...?

Elian Chole

New member
איך הוא היה מקבל?

לא יודעת. בכל מקרה זה לא המצב, ואני לא רוצה להציב תנאים: רד לי וארד לך. אני רוצה לפנק אותו, מצפה לקבל גם בתמורה, לפעמים.

מהראשי

שלום לך,
ראיתי את הודעתך וחשבתי להגיב. למען הגילוי הנאות איני נשואה או אמא, עדיין.
אני אתחיל מהפשוט- סקס חשוב. כן, זה עקרונית רק "פיזי". בפועל, מדובר פסיכולוגית בכל כך הרבה יותר. זו אינטימיות, זו תקשורת וזו בין היתר דרך נוספת ומשלמה להביע אהבה. ולכן, אני מבינה למה זה מתסכל אותך ואת לא צריכה להתנצל. לדעתי, כולנו מחפשים משהו בזוגיות-בעיקר, מקום בטוח, גם בקטע היומיומי אבל גם אנחנו רוצים לקבל חיזוק לגבי האטרקטיביות שלנו. שוב, אין לך מה להצתדק.
ואז נושא התסכול-תראי לדעתי תסכול זה רגש נורא. כי בהתחלה אפשר להתעלם ממנו אבל הוא לא נעלם, הוא רק מצטבר ומצטבר אם לא מטפלים בו. ובכלל אם הרגשה לא מתווכחים רק משנים. וגם אם התסכול שלך נובע מזה שהוא לא סוגר את הפקק של המשחת שיניים בבוקר, צריך לטפל בזה. אז לדעתי יש לכם בעיה, ואתם צריכים לטפל בה-לכאן או לכאן, ואולי בהתאם לשאת בתוצאות.
יש לכם שלוש אפשריות: 1. לטפל 2. להיפרד 3. לא לטפל, לא להיפרד עכשיו ולחיות במצב תסכול והאשמה מתמשכים עד שתיפרדו.
כך אני רואה זאת.
אז קודם כל לעצתי-לפנות לסקסולוג/ית. זה מביך (ברור ד"א שבשבילו זה יהיה, סופר דופר קשה בצורה מטורפת ומביך אפילו, יותר מלך) אבל, זה חשוב מספיק. זו איכות החיים של שניכם. לא רק שלך אפילו. כי הוא מקבל (או יקבל) אישה מתוסכלת. וברור שהמצב הזה לא קל גם בשבילו. (גם אם על פניו הוא בצד השלוט ויכול כביכול להפסיק את המקור למתחים. הוא לא. והוא חי אם התחושה המתמדת שהוא לא מספק אותך. שהוא לא בסדר (גם אם זה רק בראש))
איך עושים את התהליך הזה? קודם כל, בשלב א'-להפסיק עם השיחות. בשלב הזה הן לא עוזרות, לא באמת (שיחות נהדרות עם מדברים על פנטזיות או וטאבר) אבל במצב הזה שוב, הוא יודע מה לא עובד ולא יכול לשנות. אז מפסיקים עם:"אתה לא מספק אותי."
שלב ב': ארוחת ערב נחמדה/אוירה ידידותית הכי לא מאיימת שאפשר. והשיחה:"איקס, אני אוהבת אותך, טוב לי איתך והזוגיות שלנו חשובה לי ולכן אני רוצה שביום ווי נלך לסקסולוג/ית."-כי חשוב להגיד קודם כל שטיפול זוגי של סקסולוג/ית הרבה הרבה יותר יעיל. וכך לא נוצר הרושם שרק אותו "מתקנים". וחשוב בעיני שתקבעי פגישה ותאריך ספציפי ולא תשארי את זה באויר-כי ככל שהוא יחשוב על זה יותר זה ילחיץ אותו יותר. ואפילו אולי תצתרכי ללכת לפגישה או שתיים לבד. להתחיל-ואז יהיה פשוט יותר להמשיך.

אני חושבת , שסקס הוא אישיו בחברה שלנו. יש כלפיו הרבה אמביוולנטיות. ולרוב יש שם המון המון מטען. מה שאת מנסה לעשות הוא מקסים וסובלני ונערץ (להכיל אותו להתחשב בו, להציע פתרונות) אבל הוא גם מכניס מתחים לזוגיות וזה לא התפקיד שלך לטפל בו. כאמור זה משהו שמאוד מקשה ויקשה עליו אם תהיי "המטפלת" בזוגיות הזו. בקיצור, יש לו מטען בנושא. על תתמודדי אם זה לבד. לכו ליעוץ-זו באמת באמת לא בושה.
בהצלחה.

AuraMe

New member
כל מילה.

Elian Chole

New member
את מדהימה

לא נשואה ולא אמא, עדיין, ואת מדהימה בעיני. כל כך בוגרת וחכמה. בלי להכיר אותך אני מרגישה את זה בכתיבה שלך. בהזדהות שאת מפגינה כלפיי התחושות שלי, במחשבות שכתבת שאותם אני חושבת בדיוק! מצאת את המילים עבורי, אז תודה שרשמת בשבילי.
ועכשיו אני אגיב
תודה שרשמת לי שסקס זה לא רק פיזי כי לפעמים אני חושבת אולי אני איזה חולת מין שחייבת שזה יהיה כמו שצריך עם הכל מהכל, אבל מסתבר שכן, זה מה שרציתי להסביר ולא הצלחתי, שזה תקשורת, אינטימיות וכו'.. תודה שהסברת אותי.
אני מנסה את אפשרות 1. לטפל. רעיון טוב שאפנה בעצמי קודם לסקסולוגית. אולי היא גם תתן לי טיפים איך לחבר אותו לטיפול ולעשות את זה "יפה" בלי שיעלב. אני לא רואה בטיפול משהו רע.
&nbsp
תודה על כל מה שרשמת אני מאוד מודה לך!

אין בעד מה,

באמת ששמחתי לעזור לך להגיע לפיתרון. (אני חושבת שידעת מהו גם בלעדי-אבל בדיוק בגלל זה צריך מישהו אוביקיטבי שיעזור לעשות סדר במחשבות וברגשות שלנו) אני מתרשמת מהפרואקטיביות שלך-ונורא שמחה שתפנו ליעוץ. ורק תרשי לי לחדד לטובת אולי אחרים שקוראים כאן, גם לו היית "לא הגיונית, וחולת מין"-וסקס היה רק מכני ולא משמעותי בפן הפסיכולוגי, גם בעולם הבדיוני הזה-אין שום דבר פסול בזה שההנאה שלך חשובה לך. נהפוך הוא, בעצם.
ועוד מילה בקשר לבחירת מטפלים יש המון אנשי מקצוע בתחום (וחשוב שתלכי לאיש מקצוע מוסמך ולא שרלטן) אבל, גם חשוב שתבחרי מישהו שבנוח לך/לכם איתו. אז מעבר לתעודות שלו/ה-תתיחסי גם לפן הזה.
תודה על המילים החמות,
ושוב בהצלחה.

harley001

New member
אני לא מקצוענית אז לגמרי ממקום חובבני

ברור מהכותרת שזאת לא עצה מקצועית אבל הייתי במקום דומה פעם ואני מעבירה לך עצה שקיבלתי בזמנו מחברה והיא עזרה אצלי.

להרבה גברים יש מן פחד וחשש מהמקום ההוא שלנו. זה קורה לא מעט. לעומת זאת גברים מתים על צעצועים וכשזה מגיע לויברטורים ודילדו הם שמחים להיות אלה שמחדירים אותו.

בזמנו שלחתי את בן הזוג הבעיתי שלי לאתר של דורקס לבחור (כאילו) בשבילי צעצוע. כמובן שמשימה שקשורה בלקנות באינטרנט יחד עם ויברטור בוצעה במהירות שיא ותוך כמה ימים היה לנו ויברטור חתיך שבן זוג שמח לבלות שעות איתו ואיתי. מכאן המעבר להחדרת אצבעות ואח"כ ירידה היה די מהיר.

אז זאת העצה וזה האתר ואני מקווה שיעזור אצלך כמו שעזר אצלי

Elian Chole

New member
תודה

יש לי צעצועים
אבל הבעל קצת נגד..
בטענה שהוא צריך לעשות את כל העבודה, ואם אני אשתמש בצעצוע אז כנראה שהוא לא מספק אותי מספיק. בעניין הירידה כן- לא מספק אותי מספיק. אבל אני בהחלט לא רואה בצעצועים תחליף אלא רק העצמת הקיים. מה לעשות שאישה, עם כל הכבוד, לא גומרת בקלות כמו גבר, בדרך כלל צריך עזרה באזור הג'י/ דגדגן וכו'. צריך השקעה.

מאוהב ברעיון

Well-known member
זה שאתם חייבים ללכת לטיפול (כן, גם את) זה ברור.

ההמלצה שלי קשורה למשהו אחר בכלל,
אל תחשבי אפילו להכנס להריון כל עוד לא פתרתם את הבעייה הזו,
לא רחוק היום בו התסכול המיני שלך יוביל אותך או לחפש סיפוק מיני בחוץ מגבר נורמלי, ואז הנישואים שלכם לאט לאט ידעכו או שתחליטי שאת לא רוצה להמשיך כך ותפרקו את החבילה.
בשני המקרים ממליץ לך לחכות עם הילדים.
לחיות עם תסכול וחסכים מיניים לאורך זמן זה דבר בלתי אפשרי ולא מגיע לך לחיות כך.
פני לייעוץ קודם את, לבד, והמטפל/ת כבר יסבירו לך מה לעשות ואיך להכניס גם את הבעל לייעוץ במידת הצורך.
אגב, בכל הפוסט שלך לא הזכרת ולו ברמיזה מהם הרגשות שלך כלפיו והאם את בכלל אוהבת אותו, על פניו נראה לי שכדאי שתבררי את עם עצמך קודם מה את מרגישה, בגלל זה כתבתי שאת צריכה קודם יעוץ לבד.
המון המון בהצלחה, לא מקנא בך אבל כל עוד אין ילדים הדרך קדימה והתקווה לחיים מלאים וטובים יותר היא הרבה יותר קלה.

ommerl

New member
עקבתי פה אחריהשיחה

ואת נשמעת לי כמו לביאה אמתית. הגישה שלך נכונה לחלוטין. להילחם כדי לשמור על הקשר. וכן מיניות זה חשוב לא פחות מזוגיות והורות.
&nbsp
תמשיכי להילחם ולהתפתח. תהיי ווינרית בזוגיות ואני מבטיח לך שתקבלי החלטות נכונות.
ממליץ לך להיעזר באנשי מקצוע שקשורים לייעוץ מיני. מניסיוני עם אנשי מקצוע הם בדרך כלל טובים.

למעלה