מתוסכלת מינית מבעלי

ommerl

New member
המלצה שלי:

אני חושב שיש לו דימוי שלילי לגבי איבר המין הנשי שמנותק מהמציאות וכנראה המקור שלו עתיק בהיסטוריה האישית שלו (אפילו לא מניסיון אישי אלא דעה שגיבש בגיל צעיר).
&nbsp
את יכולה לעזור לו לקבל דימוי חיובי יותר אם תתקלחו ביחד. אם הוא יראה ויחווה שאת מנקה את האזור הוא פחות ייגעל לדעתי אפילו אם הוא יודע בשכל שלו שאת מנקה, כשזה בחוויה שלו זה הרבה יותר חזק.
&nbsp
דבר שני, העלית נושאים שדורשים טיפול עמוק יותר- הקטע של לשכב מתוך מטרה ולא בשביל לשכב. אני ממליץ לפנות ליועץ/ת מיני שעובד עם זוגות. שווה להשקיע כסף בייעוץ שיכל להציל את הזוגיות שלכם. תבחרו באחד/אחת שיש עליהם הרבה המלצות ומשתמשים בשיטות שמתאימות לתפיסת העולם שלכם (יש יועצים ראליים יותר ויש רוחניים יותר. יש מכל מיניי..). זה יכל לפתור גם את הנושא של גועל כי בטח יהיו ליועץ מקצועי בנושא מיניות טיפים יותר טובים משלי...

Elian Chole

New member
רעיון טוב המקלחת

אני אנסה.. כמובן שהתקלחנו בעבר יחד, עכשיו שאני חושבת על זה זה קצת הפסיק לאחרונה וחבל. אנסה שוב. אולי זה יעזור

ommerl

New member

תשקלו גם יעוץ זוגי עם אוריינטציה מינית. כלומר יעוץ זוגי מסקסולוג/ית. או סדנאות מיניות כמו טנטרה לזוגות. דברים מהסוג הזה. אל תפחדו מזה.
&nbsp
להתחבר למיניות שלכם ביחד יעשה לכם הרבה טוב לדעתי.

את לא צריכה להיעלב

כל אחד אוהב דברים אחרים. גם אני לא אוהב לרדת ולא אוהב נשיקה צרפתית. כל אדם והעדפתו האישית. העיקר שהוא שוכב אתך ומספק אותך מינית, ואני מאחל לכם שיהיו לכם גם ילדים.
&nbsp

Elian Chole

New member
אבל זה לא מספק אותי מינית

זה לא שיטה שאני גומרת רק מעצמי, בחיים זה לא קרה לי עם אף בן זוג שהיה לי, תמיד גרמו לי להרגיש נחשקת שרוצים לגעת בי לחקור אותי ולפנק אותי.
איך אני יכולה לרצות ילדים כשרע לי בסקס? ילדים זה לא מטרה
:(

אולי זה פחות חשוב

צריך להיות בקשר טוב עם אנשים שאוהבים, וברור שאנשים זקוקים למין. אפשר להסתדר עם כל מיני העדפות מיניות ורגשיות של אנשים, ולפעמים כדאי להשתדל להסתפק בפחות ובמה שמתאים לכולם.
&nbsp

littlerunaway

New member
איזה מהר עברת מ"העיקר שהוא מספק אותך מינית"

ל"אולי זה פחות חשוב"

ommerl

New member
זו העצה שלך? להסתפק במועט? להתפשר?

עצה נוראית! יש כמה תחומים בחיים שאסור להתפשר בהם. זוגיות היא אחד מהם.
התפשרות בזוגיות מביאה לסבל נוראי. זו הסיבה שכל כך הרבה זוגות נפרדים ומתגרשים.
&nbsp
אסור להתפשר. כשיש בעיה צריך לטפל בה, לא לתת לה להחליק ולהתפשר.

העצה שלי הייתה

להתמקד באהבה. אהבה היא החשובה ולא המין והגוף. מין צריך לספק, אבל אם יש סיפוק בסיסי ואוהבים כדאי לשמור על קשר קרוב.
&nbsp

Elian Chole

New member
לא מאמינה שאהבה זה מספיק

כי בסוף, מתרגלים.. והאהבה פוחתת. ומה נשאר? הפלא ופלא. סקס.
כך אני חושבת.. תקנו אותי בעלי הניסיון אולי אני טועה..

זה לא מספיק אבל זה הכי חשוב

המאוהבות נעלמת מהר וגם לא חשובה, אבל האהבה האמתית נשארת תמיד. סקס זה רק משהו גופני מכאני, אהבה לאדם היא החשובה.
&nbsp

Elian Chole

New member
הבנתי את ההבדל

מתקנת את עצמי חלקית
הבעיה שסקס, זה לא רק מכני וטכני. עובדה שבעיה בסקס משפיעה על כל היחסים של הזוג.

littlerunaway

New member
זה שאתה תופס סקס בתור משהו מכאני וחושב שלא נורא

אם החלק הזה בקשר לא מתפקד, לא הופך את זה לאמת אבסולוטית. אנשים הם שונים, לא כולם כמוך ולגיטימי שסקס יהיה שיקול בקביעת עתידו של הקשר הזה, במיוחד שברור שלשואלת הסקס מאוד חשוב.

אין ספק שכל אחד פועל לפי המתאים לו

וכך הוא צריך לעשות את השיקולים שלו. אבל השאלה כמובן איך אפשר לפתור את זה כך שיהיה טוב לכולם.
&nbsp

littlerunaway

New member
רק שהפיתרון שלך אולי היה טוב בשבילך

אבל ברור שהוא לא יהיה טוב עבורה, אחרת היא לא הייתה באה לפה בכלל עם תיסכול מחיי המין שלהם.

אני בהחלט מכבד את זה

אבל חשבתי אולי יש אפשרות שהיא תוכל ליהנות מהחלק הרגשי שבקשר ודרך זה להתגבר ולחפות על החוסר בקשר הגופני. לדעתי, חבל לאבד אדם שאוהבים ושמעריכים בגלל דבר גופני.
&nbsp

Elian Chole

New member
מסכימה איתך שחבל לאבד אדם שאוהבים בגלל דבר גופני

אבל הדבר הגופני חשוב לי כמעט באותה מידה כמו הרגשי

אז כנראה יש פה בעיה

אבל את הבעיות בקשר אפשר לפתור במאמץ משותף, למשל אם תפנו כמו שבוודאי הציעו לך פה לעזרה מקצועית, שבה ילמדו את בעלך לאהוב את הדברים שאת נהנית מהם. בכל מקרה, לדעתי אם יש התאמה וכימה ואהבה חשוב שתשתדלו לשמור על הקשר ותילחמו עליו, בעיקר אם אלה חיי נישואין.
&nbsp

Elian Chole

New member
תודה בהחלט אנסה, כמוך- אני רואה את חיי הנישואין כקשר שצריך

להילחם ולא לוותר כל כך מהר

למעלה