מתי הברית של דילן גפן ?

שעל פי כל ההמלצות של אירגוני הבריאות בעולם

וגם על פי מחקרים, המילה לא בריאה ובטח שלא יחסית לסיכונים שלה. כל המלצות אירגוני הבריאות בעולם לא מצדדים במילת פעוטות זכרים, ובטח שלא ממליצים עליה. יש אירגונים שאף שוללים אותה בתוקף חוסר המוסריות שלה. (זכויות האדם של התינוק לשלמות גופו, להגנה מסיכון מיותר שאינו דרוש רפואית ואינו מציל חיים). גם המחקר על דלקות בדרכי השתן הופרך מזמן. המילה עצמה מאתחלת דלקת לפעמים, ויש מיקרים של איתחול מצב מסוכן עוד יותר-אצירת שתן לאחר מילה. סרטן הפין הוא נדיר מאד ובטח שלא מצדיק את הסיכון של מילת פעוטות זכרים בגיל 8 ימים, אם הם ירצו הם יעשו זאת לקראת גיל הסיכון... המציצה המפורסמת שאתה מזכיר גורמת למוות כל שנה של תינוק אחד בממוצע מהרפס (רק בישראל) ועוד כמה שהופכים לצמחים. גם אם המוהל הוא הכי מוצלח בעולם ועושה הכל לפי הספר, יש סיכון רב בניתוח כריתת העורלה, כמו בכל ניתוח (שאל כל מנתח וכל רופא, אין ניתוח ללא סיכונים שלא קשורים בביצוע הניתוח). והסיכון מוגבר כי מדובר בתינוק רך שתיפקודי הקרישה שלו לא טובים וחסרים לו נוגדנים למרבית הזיהומים הסובבים אותנו.מקשרת לך למטה שאלה נפוצה בנושא זה, בפורום 202.

../images/Emo24.gifסליחה, טעות שלי..../images/Emo163.gif

אפילו נכנסתי לכרטיס האישי שלך להבין את מינך
ההודעה השנייה שלי מכילה יותר קישורים. ממליצה לך עליה
ואת ממש לא צריכה לשתוק
את מוזמנת לפורום 202 מתי שתרצי, לשאול, לברר, להפנות...
אף אחד לא אשם שהוא לא יודע מה שנוגע למילה. משרד הבריאות מתנער מלתת מידע על ההליך כאקט רפואי, והציבור מעדיף לא לדעת...זה מסך עשן שקשה לשבור אותו מהרבה מאד סיבות נפשיות, דתיות ועוד..

שעל פי כל ההמלצות של אירגוני הבריאות בעולם

וגם על פי מחקרים, המילה לא בריאה ובטח שלא יחסית לסיכונים שלה. כל המלצות אירגוני הבריאות בעולם לא מצדדים במילת פעוטות זכרים, ובטח שלא ממליצים עליה. יש אירגונים שאף שוללים אותה בתוקף חוסר המוסריות שלה. (זכויות האדם של התינוק לשלמות גופו, להגנה מסיכון מיותר שאינו דרוש רפואית ואינו מציל חיים). גם המחקר על דלקות בדרכי השתן הופרך מזמן. המילה עצמה מאתחלת דלקת לפעמים, ויש מיקרים של איתחול מצב מסוכן עוד יותר-אצירת שתן לאחר מילה. סרטן הפין הוא נדיר מאד ובטח שלא מצדיק את הסיכון של מילת פעוטות זכרים בגיל 8 ימים, אם הם ירצו הם יעשו זאת לקראת גיל הסיכון... המציצה המפורסמת שאתה מזכיר גורמת למוות כל שנה של תינוק אחד בממוצע מהרפס (רק בישראל) ועוד כמה שהופכים לצמחים. גם אם המוהל הוא הכי מוצלח בעולם ועושה הכל לפי הספר, יש סיכון רב בניתוח כריתת העורלה, כמו בכל ניתוח (שאל כל מנתח וכל רופא, אין ניתוח ללא סיכונים שלא קשורים בביצוע הניתוח). והסיכון מוגבר כי מדובר בתינוק רך שתיפקודי הקרישה שלו לא טובים וחסרים לו נוגדנים למרבית הזיהומים הסובבים אותנו.מקשרת לך למטה שאלה נפוצה בנושא זה, בפורום 202.

מה את אומרת ?? אביב ואישתו שני אמרו בפירוש

שהם מתכוונים עשות ברית לדילן !!!!!!!

מעכבת

New member
נראה לי שהיא התכוונה לכך שכן יהיה את האקט

של הסרת העורלה, אבל לא יהיה אירוע גדול. או שאני טועה?

מעיין51

New member
יהיה ברית

ברור שיהיה רק לא משהו גדול.......... זה מה שהיא התכוונה... אני חושבת

lionet

New member
../images/Emo2.gif את בטוחה?

יש לך קישור להצהרה הזו? זה מאוד מאוד יפליא אותי אם כן.

lionet

New member
כתבתי כבר

כי לפחות לפי התדמית שהוא כל כך טרח ליצור לעצמו במשך השנים, אביב גפן הוא לא מסוג האנשים שיעשו דברים בשביל 'המסורת' או בשביל 'היהדות' או כדי להיות כמו כולם - שאלו הסיבות העיקריות של אלו שמבצעים ברית בילדיהם. זה יהיה מאוד לא אביב גפן מצידו לעשות את זה

למעלה