האם לא הגזמת?
בתפוז יש מאות פורומים. טענת המסיונריות תוכל להעלות לפורומי... המיועדים ל'גיל המבוגר'. איני מבין מדוע לא תלין עליהם בטענת מסיונרים לילדי גיל האחת עשרה. נשמע מדבריך שמי מפורום חרדים חילק למישהו דרך האינטרנט דיסקים על האמת האחת והיחידה. אז מי מחברי הפורום שעשה כן, נא להרים אצבע! האם באת לתקוף כאן על שמישהו נתן דיסק בשם 'האמת האחת והיחידה' לבנך או לאחותך? האם נזפת נגד התנ"כים או חלקים מהתנ"כים שחולקו בדואר ע"י כתות מסיונריות שמשוטטות להן בארץ? אני מכיר את 'יד לאחים' האחת והיחידה הנלחמת ברוב אונים ואמיץ כח נגד המסיונריים האמיתיים שחדרו לארץ, נגדם לא פצית פה, לא אתה ולא שכמותך. רק כשנערה שבשיטוטיה בחוצות בשעות חצות, נדבקת לערבי ומגיעה לכפרו, רק אז נזכרים בני משפחתה המודאגים שיש 'יד לאחים' הנלחמים במסיון וכל המרעין בישין. באותה שעה, ללא נסיונות שכנוע, יקבלו על עצמם ההורים הכואבים מיזמתם לשמור שבת או מצוות אחרות. והנה אתה מגיע הנה, ומנסה לשפוך ביב ריק תוכן עלינו כאילו אנו המסיונרים. אנחנו בגיטו סגור ומסוגר, שם הגיטו נקרא 'חרדים', והוא נמצא באחת משכונות העיר 'תפוז'. לא ברור מה נקלעת לכאן. וכי אנו תימררנו אותך מהשער הראשי של תפוז, לכאן? גש הלאה להנהלת תפוז והתלונן בפניהם. אני מבין שאינך בטענות לגוזזי הסימונים/פאות לילדי תימן בעלייתם ארצה. שם לא היתה מסיונריות. שם היתה גזיזה מבלי דעת, ומבלי לשאול, ומבלי לשכנע. גם לפני 60 שנה גזזו פאות של אשכנזים מבלי דעת, ומבלי לשאול, ומבלי לשכנע. זה לא היה מסיון, וכנראה לכן לא הבעת טענותיך שם. רק כאן אנחנו מסיונרים... המסיונרים אינם אלה שהסיתו לבבות אבותיך או זקניך לנטוש דת ומסורת אבותיו, המסיונרים הם אלו שהחלטת לרדת עליהם כאן, חברי פורום חרדים הכה חביבים. המסיונר אינו זה החילוני הנוסע כאוות נפשו תוך חילול שבת ואולי מנסה להוכיח ולמסיין לעם ישראל כי הכל מותר. רק אנחנו כאן מסיונרים, בגלל שאנו דנים בינינו לבין עצמנו. אם תכנס לאחת מאלפי הישיבות הקדושות ותראה בחורים עמלים על התורה, התנזוף גם בהם שהם מסיונרים?! התרצה שלכבוד ביקורך יחליפו קפוטותיהם בג'ינסים חרוכים, כדי שלא יוגדרו 'מסיונרים' בפיך? התרצה כי לכבוד ביקורך הבלתי צפוי יקדחו הם באזניהם אפאיהם ומי יודע היכן לא כדי לעגל עגילים רק כדי שלא ייראו כמסיונרים בעיניך האורח הבלתי קרוא?! אני משלם על אגרת רדיו כי כנראה אני שומע רדיו. אני משלם אגרת טלויזיה כי כנראה אני צופה בטלויזיה. החוק של מדינתך הקדושה מחייב אותי לשלם עבור אגרה רק כשאני משתמש בשירותיה. אבל אני איני משתמש בטלויזיה, ולפי החוק איני צריך לשלם. מוסד הביטוח הלאומי הינו חברת ביטוח ממשלתית הכופה עלי להיות חבר באותו ביטוח. הייתי מוותר על חברות זאת. אבל מה לעשות? מחייבים אותי. ושום חילוני לא משלם עבור ילדיי. ואני לא משלם עבור כלבתו וילדיו. זו חברת ביטוח שמה לעשות? אני מחוייב לשלם ויש לי זכויות בה. וגם בזה כנראה שלו היית ריאלי מתוך כוונות אמיתיות, היית פונה בטענות אויליות אלה, לאותן שלא משלמים ביט"ל, ומקבלים עבור ילדים שיש להם ממספר נשים. הלא הן בני ישמעאל שאזרחים במדינה כמוך. אותן בני ישמעאל, גם להן הזכות בביטוח הלאומי כמו חובותיהן, ולכן אני איני פםונה בטענות כלפיהם. פוליסה, זו פוטליסה. על כל המשתמע. אז באפשרותך לעשות לשינוי החוק, לשינוי הממסד. אתמוך בגלוי בצעדך זה. ואגייס לעשייתך זו, המון חרדים, שבעתיים מכמה חילוניים שתוכל להשיג אתה בשביל זה. ושוב, לסיום. אתה טועה ומטעה. אגרת טלויזיה אינה חובה. תוכל לבדוק בספר החוקים, התנ"ך הקדוש של המדינה. מחובתך לשלם אגרה רק אם אתה משתמש בטלויזיה. אם אין לך בביתך את אותו מכשיר, אין מי שיוכל לחייבך. הם רק יכולים לטרטר במכתבים ובאיומים לפניות להוצל"פ. אלא שהמון חרדים יראים ושלמים נחרדו ממכתביהם אלו, ושילמו ללא צדק תוך כדי עשיקתם ברמאות ובאיומים כנ"ל לפניייה להוצל"פ. הם שילמו בשביל הטלויזיה המשרתת אותך ושכמותך.