מתי יוצא הספר החמישי??? (כיף לומר)

PopPy

New member
סורי דגי, אבל פעם היה לי../images/Emo85.gif

דג זהב
אז חשבתי שזה אותו דבר
חחח סתם
לא נתחיל בשרשור "ערפדה" ו"דגיג"
פשוט עליך בכלל לא חשבתי כי אצלי אתה מתקשר יותר לHNI מאשר לפורום

*קליאו*

New member
פורג´ יבוא../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif ^_^ ../images/Emo105.gif

אז אני חייבת לבוא..

Me 4eVer

New member
ואני דווקא זוכרת..

שהיה עוד מפגש שפורג´ היה יכול לבוא... *דאבל שורקת* אבל נסו אתם 11 בלילה נגד עידית טלי ואתי...!!

ayana

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo59.gif

למה שם?????????????????? בחיים לא ירשו לי ללכת לראשון..................

Skiter

New member
אמרו לי שיכול להיות שהפיגוע היה על

רקע פלילי ותחשבו היו במקום הרבה ערבים...

צו צאנג

New member
הפ"פ שלי ושל שני מתרחש בפרק!

אבל עוד לא התחלנו אותו........... יש רק דף וחצי............. ואני אולי אבוא.............

angel of Death

New member
אני כנראה לא יגיע ../images/Emo10.gif

אמא שלי בדיוק טסה אותו יום ורציתי נורא נורא ללוות אותה הרי מישהו צריך להזכיר לה בפעם האחרונה מה רציתי שהיא תקנה לי לא? טליה
כי חלב זה בריא

ayana

New member
אני בעד הגברת האפורה ../images/Emo59.gif

ואני בשמחה אתנדב לשחק :) הרי בכל זאת אני התקבלתי למגמת תאטרון LOL

המ... ../images/Emo57.gif

הקטע הוא שאני בכלל לא יודעת אם אני באה (מה שמזכיר לי, מאיה את באה?). אבל יש את אלינור, אלרונד, הארווי, רון (אף אחד מכם, יקירי, לא יכול לשחק אותו), הארי, הרמיוני, מינרווה (לא מקגונגל), אנדי, הבנים בחדר השינה של הארווי, המנהל, האיש המרוט, האיש העוד-מעט-תיהפך-לפיצה-בזכותי, העלמה דניאלס (האומנת, נו), אלינור גריי האימא, אייבן גריי, המורה שמחזיק את המגילה למצנפת המיון והמ... אה... המספר. זה די הרבה תפקידים כשמסתכלים על זה ככה...

ayana

New member
אני רוצה להיות אלינור!!! ../images/Emo59.gif

אני כל כך מעריצה אותה!!! כאילו וואווו כזה!!!!!! טוב דיי! סתם היא פשוט מאגניבה וגם גומה לי (;

*קליאו*

New member
ושוב, אתם הורסים לי את החרם..../images/Emo4.gif ../images/Emo105.gif

*אנחה* עד שיום אחד אני פשוט לא מגיבה כל היום ומחליטה שזה יהיה היום בו לא אגיב אתם באים עם שרשור מפוצץ כזה
{ד"א- ראיתי אותו כבר חצי שעה והצלחתי להתאפק מלהגיב
} ומיכל- ברוכה החוזרת!
נתת לי מתנה מושלמת לכבוד יום החצי שנה שלי..
כן, כן, זה היום
{אתם לא מתרשמים?!
}
אניוואי, כנראה שאני אבוא, איך אוכל להפסיד את זה? רק צריך לסדר קצת גרזן.. אבא.. ו.. *משתנקת* אממ.. ויקירי, לא ממש קראתי את כל השרשור, אבל פשוט תבינו שאפחד, אבל פשוט אפחד ממכם לא יכול לשחק את אלינור.
כלומר, אני מניחה שיש כמה, אבל הם פשוט לא פה כרגע.
אני אישית חושבת שלירון היא הכי מתאימה.
{אולי בגלל שאלינור היא בעיקרון בעלת אופי דומה לזה של סאקורה?!
} אבל לא משנה. ובאמת יש הרבה דמויות. ואנחנו גם נביא לשם את הג"ה גרסת האספנות!!!!
{ותראו את פיבי בשמלה
} ו.. זהו?! אם יהיה לי עוד משהו להגיב עליו אני אגיב.
יש לי לבריאות, אוררר!!!!!!!!!!!!!!! *סוגדת לנטע הקדושה* {וגם אינויאשה וראנמה!!!!!
} איים א האפי האפי גירל!
-
-
Kiss that frog

*בוכה* ../images/Emo57.gif

רציתי כל כך לעשות לך שירשור ארוך ויפה על החצי שנה! וזה מה שאני תכף עומדת לעשות (אני אנצל איזה שירשור עוף או משהו, אני פשוט לא יכולה לפתוח שירשור עוף לבד, זה עושה לי ייסורי מצפון). והמ... באמת כשחושבים על זה לירון מתאימה, ומאיה, אם את באה למפגש אז אני חייבת לשאול אותך משהו. אני אצלצל אלייך מתישהו השבוע... דקה דקה, את הגרסת אספנות? את רומזת שהיא כבר כרוכה? כי אם כן אז אני אגפיס את השיר ואביא את השיר ודבק רק בשביל בעיקרון...

*קליאו*

New member
אמממ.. מי מביא מצלמה?../images/Emo4.gif../images/Emo105.gif

ו.. אם אתם רוצים לעשות סרט מהג"ה {או כל פיק אחר
} אתם לא חושבים שצריך תסריט וללמוד את הדמויות או כל דבר סירטוני אחר? כלומר- אם אתם עושים על הג"ה אני מניחה שאני ואור יכולות לעשות תסריט. אבל רק בתנאי שזה יהיה אחרי המבחן בהיסטוריה. {שהוא ב-30.5} כי אחרת אין לי אפילו שניה פנויה. אההה.. זהו. בכלל יש מצלמה?
תה ירוק
יו אורה!

בדיוק! ../images/Emo168.gif

ככל הנראה, ביום שבת הזה לא נצלם את הג"ה. אולי חלק ממנו, את הקטעים שרון הרמיוני והארי יושבים על האגם. זה יהיה ממש נחמד אם יהיה לנו תסריט, אני מעדיף, אם כבר עושים את הג"ה, הפיק המושלם ביותר על פני האדמה. לעשות אותו בכמה ימים - בחופש הגדול. זה יהיה ממש מגניב. במפגש הזה נעשה איזה סרט פצלוח, כמו ששקד רוצה. מה אתם אומרים?

ayana

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo59.gif

אני בעד!!!!!!!!!! אני כל כך אוהבת לעשות סרטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיוחד פאנפיקים :) אבל באמת כדאי לדחות את זה.........

Marsha Figg

New member
ביום שבת?

אין אוטובוסים יום שבת, חצי מהפורום לא יוכל להגיע! אבל אם תדחה את זה אני אוכל לתרום תסריט להצגה, פאנפיק (או פורומפיק?), בתנאי שמישהי תעזור לי.
רחלי

כן, תדחה!

ב-25 אני בטיול של הצופים, אני גם לא אוכל להגיע! נ.ב: ראיתי את פרק 2! ראיתי את פרק 2! ראיתי את פרק 2!

למעלה