מתי יוצא הספר החמישי??? (כיף לומר)

Piglett

New member
הממ... ../images/Emo95.gif

אולי אם יתחשק לי לבוא. כי ביום שבת זה, ארר - רעע. וגם אני לא בא חוצמזה למפגשיפורומים, מאז התקרית חוסר נשימה כשנפגשתי עם טל. אוקיי, אז אני יכול להמליץ לכם על "המשימה", ואם בכל זאת תרצו הג"ה, שגם אני ממש ממליץ, אני אשמח להיות התסריטאי...
אבל רק רגע.. גיא... פיק חדששש!!

Lady_Voldemort

New member
עצה<?

לדחות לחופש? או לעשות מפגש+שינה איפושהוא.... אני מתה לךהיות שם, פליז? אם לא* צחוק זדוני* ראו הוזהרתם.... שלכם. תה קמומיל.

Skiter

New member
הבקרה בית יוצר המפגש..

ומאיגוד דוחו"ת החרא... אולי נלך על סרט מושקע שיתפרס על כמה מפגשים ונעשה את הספר השני????? חלק עשיו חלק אצל חן חלק אצל אור יהיה ממש נחמד :)

ומי יהיה הבסיליסק?

פע. סתם. אחלה רעיון למען האמת. וול, אם כך אז אני רוצה להיות דודה מארג´!!! היא הכי מצחיקה!

Skiter

New member
ככה מורידים?? ככה מורידים?

טוב אני מודה ככה מוריגים!! אבל ככה מעלים :).. דפוק הא? נוט יס נוט יס נוט י ס נוס יוט ניס.. המבין יבין ואלה שלא מבינים הם פטריות.. ליל"ט

Skiter

New member
תקפיצו!!

למה לא להקפיץ ומה אתם חושבים על הרעיון של שנעשה את הסרט השני ברצינות על פני כמה מפגשים??

הגעתי למסקנה: ../images/Emo57.gif

אתם חייבים לעשות את "להיסקל"! זה היה מעולה. רק מענין אם שרה ואורה באות (אתן באות?). אני רוצה לבוא!

Skiter

New member
אני יודע אני יודע...

אז חשבתי לעצמי אויל נעשה סרט רציני (כמו שצחי אמר - אז שככחתי לציין סו וואט?) והוא יהיה על הספר השני ובמפגש הזה נארגן נבחר מי יהיה מה ואני מדגיש מה... יש לי כבר 2 שחקניות: טל (סיגל סיס) תהיה ג´יני וסיגל (אחות של טל) תהיה מלי מאחר והיא גרסה מוגדל של טל.. (להפך טל היא גרסה מוקטנת של סיגל)

הספר השני? ../images/Emo57.gif

אני רוצה להיות עוזרת במאי או איזה תפקיד "ספרותי" אחר.... תסריטאות? משהו? ואני מקווה שאני אוכל לבוא בכלל

לא עושים ספר שני../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

למה רציתי לעשות פאינפיק מלכתחילה
כי רציתי להראות שזה שלנו מהפורום שלנו. הרעיונות באו ממנו ולא מהספר השני. ובכלל, בחיים לא נצליח לעשות אותו תחשבו על הבסיליסק ועל שיעורי הכשפים, מועודון הדו קרב, המוכנית המעופפת... עזבו, אני אומר שנישאר בגברת האפורה, וניתן לכריס קולמובוס סרט שנוכל לצחוק עליו

fluppster

New member
../images/Emo93.gif ייתכן שאני אבוא!!!!!!!

אולי אני אקח אתנחתא קלה מלימודי התנ"ך ואבוא למפגש. איפה זה בכלל פארק הזיכרון?? בחיים לא שמעתי עליו! בטח במערב ראשון, הא? למה שלא נעשה בגן העיר? הכי כיף שם. אני בעד בשעות הבוקר-צהריים. ראשון שולתת!!!!!!!1

חן תרגעי../images/Emo70.gif אנחנו לא עושים. ../images/Emo168.gif

את הספר השני! אנחנו בינתיים (ככל הניראה עושים את הגברת האפורה
אז יאללה, היום קובעים תפקידים
ושימו
מי שישחק את אלרונד ואלינור הגדולים יצתרכו להתנשק
אז אל תהיו ילדים קטנים, תהיו מקצועיים
מצורף הפורמו, שיטת שמירה כמו כל קובץ שצירפתי

Snitch

New member
אני מציעה... ../images/Emo88.gif

לעשות הצבעה במסנג´רים על הדמויות. זה הכי נוח, כי מלא ילדים ירצו להשתתף.

Skiter

New member
פלאש חביב אך יש טעות..

כתוב פאינפיק במקום פאנפיק..... אני מת לשחק תפקיד כלשהוא בגברת האפורה!!!!!!!

Skiter

New member
אב- אב-ל למה רק 12 אנשים באים ../images/Emo93.gif

היה כתוב במפורש: (כל אלה שבאים למפגש - משמע כולכם) נו בואו ימגעילים

Mooa-Numi

New member
אין מצב שאני באה ../images/Emo3.gif

גם ראשון, גם אין הסעה, אני אני אל יכולה לבד (*שיעול* אופיר....
), גם יש לי פעולה, וגם אני צריכה להגיש ביום ראשון עבודה. אז לא.

למעלה