מתי יוצא הספר החמישי??? (כיף לומר)

../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif וכ´ו....

אני משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש משש רוצה לבוא!!!! אני גם ממש (עיין ערך למעלה...) מקווה שאני אוכל לבוא... וחוץ מזה בל מתחננת ממני שאני אלך למפגש כדי לפחות לתאר לה ביתר דיוק איך היה ואיך אתם והאם שקד חמוד גם בחיים כמו שהוא באינטרנט והאם הוא גם **** כמו באינטרנט וכ´ו...(נראה לי שדיברתי יותר מידיי...
) אז, אני אתחנן, אתפלל ואפול לרגליו של אבי כדי שאוכל לפגשכם בהקדם חבובי היקרים. סנסירלי, גל!

De-Panther

New member
הרגע ראיתי אוסטין פאוורס בפעם......

המיליון(אם היא תשנה תחתימה הסבר קטן היא כתבה על אוסטין פאוורס נמבר 2 לייק דהה שיו כזה כאילו!!) ואם אתם מכינים סרט וכל זה תוכו לשלוח לי חלקים אני יערוך אותו הכנתי כבר מלא סרטים וחשבתי באמת לעשות סרט קומדיה על ג´אנר הקסמים שפתאום כולם נזכרו בו אחרי הארי פוטר מעניין איך יהרסו את הספר השני בקולנוע חסר להם שהם מורידים את לוקהרט הוא החלק הכי מצחיק בסיפור זה אמור להיות סרט ממש יפה יש לכם רעיון לתסריט?? חשבתי לכתוב תסריט ולקרוא לו הוגוורטס משתגע אבל אין לי רעיון מה לעשות בו
והרגע שכתבתי למעלה זה כבר 10 דקות שבהן אני מנסה לשלוח תהודעה המסכנה

HaMsTeR

New member
../images/Emo93.gifאולי.

זה לא ממש רחוק וגם לא ממש קרוב... וול... ננסה... כשאמא שלי תתעורר אני אשאל אותה.

Jelly Beans

New member
לא אומרים שיט! אומרים צואה../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

אהההה, מתחילה שוב את שרשור החרא... (סליחה, צואה!) *בורחת מפני סוקלים* יום טוב שיר

Lady_Voldemort

New member
הייתי מתה!!!../images/Emo93.gif

אני מתה להיות שם חבייב יעיני אם כל זה אכן יתקיים אבל האם זה בסופשבוע? והאם אפשר לישון איפושהוא שם? תשובות מהר?

Lady_Voldemort

New member
מ.ש.ט מ.ש.ט. מ.ש.ט.!!!

חייב להיות מבויים שם אני ושרה חשבנו על הרעיון של מ.ש.ט לצלם חלק ממנו!!!

Marsha Figg

New member
ובכן,

ככל הנראה זה יהיה ביום שבת, רק בשבת, כלומר שלא תוכלי לבוא באוטובוס, בלי שינה ובלי כלום. בגלל זה אני בעד שנדחה את זה, אולי לחופש הגדול, או שנשלב שינה!

Time & Death

New member
../images/Emo93.gif אני מקווה שאני אצליח להגיע...

ואני מציעה... את הפיק שלי... חחח... מי בעד?

רשימת הבאים העדכנית... ../images/Emo168.gif

צחי שקד מיכלש שניצל פורג´(?) אתי מאיה (?) לי (?) איריס גוני אורה(?) אור(?)

רעיון טוף... ../images/Emo93.gif אולי.. ../images/Emo87.gif

באיזה שעה עד איזה שעה זה יהיה? ואולי גם רוני תבוא... (אם לא הבנתם - רוני = Icee = אחותי!) ושקד/צחי, תענו לי כי זה חשוב!

*מק../images/Emo78.gif* ../images/Emo87.gif

נווו... תענו, זה ממש ממש חשוב!!! דריקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

בשעה 12 בבוקר (../images/Emo70.gif)

כן כן, מוקדם. אבל בשביל לעשות סרט צריכים להשקיע... הפיק שייבחר צריך להיבע היום

קיבלתי בחזרה את הניקניים שלי!!!!../images/Emo24.gif

מי מאושר? מי? אני!!!!! בכל אופן, אני יודעת שנעלמתי לזמן מה אבל יש הרבה סיכוי שאני מגיעה למפגש. אה, כן.
. פאנפיק - אני מציעה את של לי. כמובן, בתנאי שאני אהיה הארי
(טוב מה אתם רוצים הוא הכי נהנה שם). חוצמזה שאם באמת נצלם סרט עפ"י הפיק שלה, נוכל לעשות מזה חתיכת כסף. אתם יודעים, יש אנשים שמשלמים הרבה בשביל כאלה דברים. (ואני מדברת איתכם עכשיו ביזנס טהור! *מבט חף מפשע*
) ובכן... אם תגידו לי כמה שחקנים ישתתפו בהפקה, אני יכולה לסדר משהו. אולי איזה פרק נבחר מתוך "הארי והשקדים", או שאני אחבר כמה חלקים מתוכו יחדיו לכדי תסריט של מערכה/ות..(?) תסריטנות זה כיף!

למעלה