מתי מגיע הזמן להמשיך הלאה?

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif

סלחי לי. לא צוחק על ההודעה שלך חס וחלילה. פשוט לא התחבר לי הכינוי "ביישנית" עם התמונה הכמעט אירוטית שבחרת לעצמך.

../images/Emo13.gif

חחח... לא כל כך הבנתי מה הקשר בין "ביישנות"- שזו למען האמת אחת התכונות הבולטות שלי (למרות שהשתניתי קצת לאחרונה.. אבל זה לשרשור אחר) - לבין בחירה של תמונה "סקסית"? בעולם הוירטואלי אין דבר כזה ביישנות.. לא ככה? וגם בחורה ביישנית יכולה להיות אדם מיני, לא?

פנומן 72

New member
בהמשך היא ממילא מתמוססת

את לא יכולה להיות ביישנית לבן אדם שלא זר לך יותר.

פנומן 72

New member
זה כמו לשכב עם בתולה

ההתלהבות היא בהתחלה. אחרי שנה אתה מפסיק להתלהב מהרעיון.

גיל1976

New member
לא הבנתי, אחרי שנה שאתה שוכב עם בתולה אתה

מפסיק להתלהב מהרעיון? אתה יודע שכבר אחרי הפעם הראשונה אתה כבר לא שוכב עם בתולה, נכון?

פנומן 72

New member
נכון -

אבל אתה (או אני) עדיין מהתלהב מרסיס המידע שאתמול שלשום לפני שבוע היא היתה בתולה. באיזשהו שלב זה נגמר. מתאים קצת לסינדרום התוכי על הכתף.

פנומן 72

New member
כמו שאמרתי - ביישנות מזרים

זה טבעי לגמרי. גם אני הייתי ביישן מוחלט עד לפני כמה שנים ועברתי את ה-30 ממזמן. בכל מה שקשור אלי - חרא של תכונה ואני שונא את עצמי על זה. כמה דברים פספסתי בגלל התכונה המזורגגת הזו. בזמן שחברים שלי חגגו אני הייתי צריך להוריד טונות של בירה כדי לשחרר עכבות - ואז גם הייתי מאבד את ההכרה...

גם אני שונאת את זה

על עצמי.. וגם לא אוהבת את זה אצל מי שאני יוצאת איתו כי ביישן וביישנית זה קצר. אגב, גם אני הכרתי את "מר אלכוהול" בגלל התכונה הזאת.. אם לא הייתי ביישנית, אז נראה לי שהיתי "ילדה טובה" מדיי בשביל להתוודע אליו. זאת אומרת שיצא משהו חיובי מהעסק.

פנומן 72

New member
אצל בחורות זה פחות קריטי

כי הציפיה היא תמיד מהגבר ליזום מהלך. אז אם נניח את רוקדת במועדון ואת נורא ביישנית שאפילו קשה לך לחייך לגבר שמחייך אליך, זה עשוי להדליק אותו ולבוא ולדבר איתך ולהידלק מזה שאת ביישנית. אצל גברים זה חרא רציני, כי אם אני רוקד במועדון אז אני לא פונה לאף אחת ולא מחייך לאף אחת שלא ייתפסו לי השרירים בקצות השפתיים. הייתי יוצא וחוזר עם ריח נורא של סיגריות לכלום. אף פעם לא הכרתי מישהי בצורה כזו. וגם כשכבר רציתי, אז שלחתי חברים לדבר עם המיועדת ...
לפעמים כשאני חושב על זה בא לי לנסר את עצמי עם מסור חשמלי מרוב עצבים.

חחחח חפיף

נראה לי יותר גרוע לרצות לחתוך את עצמך עם מסור מאשר להתפדח מלגשת לבחורה..
נראה לי עדיף שתחזור למצב הקודם

למעלה