מתי מגיע הזמן להמשיך הלאה?

© RoNa

New member
רק את יכולה לדעת ../images/Emo24.gif

אין זמן מוגדר ואי אפשר ללכת לפי תכתיבים של אחרים. לכי עם מה שמרגיש לך נכון. תנסי, תבדקי, תתקדמי בקצב שלך. בסופו של דבר זה יעבור, אם לא היום, אז מחר. בהצלחה

תעשי רק מה שטוב לך

אבל, מנסיון, זה לא רע גם להיות קצת לבד. אני מבינה את התחושה שצריך אהבה חדשה כדי להשכיח את הישנה. אני רק לא חושבת שצריך, בהכרח, לשכוח או להפסיק לאהוב. תמיד תישאר לי פינה בלב לבן הזוג ממנו נפרדתי לא ממזמן, על אף שברור לי לגמרי שלא היה ולא יהיה עתיד לזוגיות בינינו. אני מאמינה שקצת זמן שלך עם עצמך (וזה קשה, אני יודעת), יבהיר לך קצת את רגשותייך ויתן לך את האפשרות להתאבל על הזוגיות שנגמרה. זה תהליך. אף חברה לא יכולה להחליט בשבילך מה טוב לך. רק את יודעת. בהצלחה יקירה!

באותו הרגע שהחלטתם להפרד

זה הזה הטוב גם להתחיל משהו חדש . גם אם זה קורה לך בזמן קצר ביותר . בעצם הכל תלוי במוד ובטיימינג . עדיף להצטער על משהו שעשית במקום על משהו שלא ניסת

לא חושבת ש"באותו הרגע"

צריך קצת זמן להתאבל. השאלה היא כמה זמן... אהבתי מאד את המשפט האחרון, זה נכון מאד.... אני מאד מתחרטת למשל שלא נתתי את המספר שלי לכמה שמצאו חן בעיניי.. :-\

אין שום צורך להתאבל

אף אחד לא מת. צריך לקחת דברים בפרופורציות . נ.ב את יכולה לתת לי את המספר ...

כל אחד מתמודד אחרת

והזמנים משתנים בין אחד לשני, בשורה התחתונה עושה רושם שאת לא מוכנה להמשיך (והסיבה לא חשובה) יעבור לך

למעלה