מתי מגיע הזמן להמשיך הלאה?

גלי ס

New member
חחחח זה בדיוק, אבל בדיוק מה שגם אני חשבתי

זה כמו סתירה בפנים

דקר31

New member
יש לי כלל של כל חודש חברות=יום אחד של דיכי.

3 חודשים של זוגיות=3 ימים של מועקה ואיכסה ולהתבכיין מול טלווזיה וערמת גלידה. [אגב אחרי זוגיות של שנה זה משלש את עצמו.. שנה וחודשיים למשל זה 5 ימי איכסה 3 ימי דיכי על השנה ועוד יומיים על החודשיים] הפכתי את זה לנוסחה של ממש [חננה]
בהתחלה על השיטה הזו די צחקתי אבל ברגע שעושים את הסוויצ' בראש אז מבינים שגם אם הזוגיות הבאה תהיה רחוקה זה לא אומר שאשבר ,אצלי לא עבד ריגשית העיניין של רק אהבה תמחק את האהבה הקודמת כי אני מאוד נזהרת כשנכנסת לזוגיות.. ויצא לי ששלושה חודשים אחרי פרידה מבן זוג של חצי שנה..עוד התבוססתי במיץ דיכי של עצמי ... ולא שכחתי אותו וניסיתי וניסיתי לחזור וכל מיני כאלה. ואת הבנזוג שאחריו הכרתי רק 8 חודשים אחר כך.. בהצלחה!

אל תעלבי - אבל מה את אומרת - שאחרי 20 שנות

נישואין הייתי צריכה להיות בדיכאון עד ..... גיל 50?

דקר31

New member
מה פתאום!! הנוסחה בטלה אחרי 5 שנים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זאת בהתחשב שהזוגיות הכי ארוכה שלי היתה 4 שנים וחודשיים אז אחרי שבועיים של דיכי נמאס לי אפילו מעצמי
אחרי 20 שנות נישואים מגיע לך מדליה -לא דיכאון.

וואו

אם כולם היו הולכים לפי הנוסחה שלך, פרידות היו הופכות להיות פיס אוף קייק... יש את הנוסחה הידועה שמתאבלים חצי מהתקופה (בזוגיות של שנה מתאבלים חצי שנה)... הנוסחה שלך הרבה יותר אופטימית
בתכ'לס את צודקת, זה באמת הכל בראש. תודה רבה

זה תלוי בכל כך הרבה דברים - בעיקר במי שאת,

באיך שאת מגיבה במצבים שונים, ב"הסטוריה" שלך. תאמיני לי שכדי להיות מעשית לפעמים אני צריכה לוותר על הרגש. לפעמים זה לא קל.

לפעמים אין ברירה. תאמיני לי שאני כותבת

לך ולו היית קוראת פוסט שלי מלפני חודש היית מבינה שלוקח לפעמים זמן והמלחמות הפנימיות קשות ומיסרות. אבל כשאין ברירה - אין ברירה ואז הבחירה במעשיות היא קלה והגיונית. תאמיני לי שידעתי סערות רגשיות רבות בחיי, מכולן יצאתי בסופו של דבר ברגע שהתחלתי להיות מעשית. ואהבתי בשיא השיאים, והרגשתי בעוצמות הכי גדולות, עשיתי ויתורים ותעיד על כך חברתי הטובה הכותבת פה בפורום. אני מבינה לליבך, תאמיני לי . לפעמים זה קל יותר ומספיק פעם או פעמיים קשות כדי לערער את האיזון לזמן מה. בהצלחה

תודה ../images/Emo13.gif

אני דווקא כן ידועה בקרב חברותיי כאחת שבוחרת במעשיות. אני לא נוטה לשבת בבית ולבכות על מר גורלי. הבעיה היא שאני יכולה לצאת לדייטים עכשיו וזה יהיה סתם כי אני לא אשתחרר מהקודם... וזה אולי לא כל כך הוגן כלפי זה שאני אצא איתו...

ואולי יבוא האחד שישחרר אותך

מהקודם? אני לא אומרת לך מה לעשות, אני מנסה לחשוב איתך.

ענת!

שלום לך! כאחת שעברה זוגיות ארוכה כמו שאת עברת, מסקרן אותי לדעת איך זה היה אצלך? את חושבת שלא מפסיקים לאהוב את הקודם עד שמתאהבים באחר או שהיתה לך תקופה שלא אהבת אף אחד?

למעלה